Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Asicim selam canım nasılsına.s.
tekrar adet olmuşsun bu tedavi bütün dengelerimizi alt üst etti
inşallah bi kaç ay içinde herşey yoluna girer merak etme

Asicim selam canım nasılsına.s.
tekrar adet olmuşsun bu tedavi bütün dengelerimizi alt üst etti
inşallah bi kaç ay içinde herşey yoluna girer merak etme

mrb canimcim sen nasilsin evet aynen oyle denge falan kalmadi ne fiziksel nede psikolojik
bozdum hepten kendimi
insallah duzelir esim aradi sordu da hiperstimilasyondan olabilir demisler
hayirlisi bakalim bi duzelseydi de tedaviye baslasdim bu sefer olacak allahin izni ile hep pozitif olcam

gercekten cok haklisin
evet halimize binlerce sukurler olsun
ama insanoglu iste bebek bence bir insanin dunyada sahip olabilecegi en buyuk en onemli en kutsal sey
oda olmayinca ne olursa olsun insan dunyadan zevk alamiyor
yarabbim buyuk o bilir hersey diyecegiz ve sukur edecegiz canim daha kotu seylerde olabilirdi hayatimizda degilmi

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

ESLIN67 3.tupbebek tedavisinde(( MALESEF NEGATIF))
AYSE57 5.tupbebek tedavisinde insallah bu sefer yuzumuz gulecek allahim yardim etsin.( 10mart transfer 24mart sonuc)malesef negatif
ESEL83 pazartesi dondurulmuslarla tekrar deneycek insallah yuzu gulecek arkadasimizin bu defa (9mart transfer 21 mart sonuc)malesef negatif:1no2:
NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek
umudumsun07 07 17 martta ikinci tedavisi icin uzun protokol basladi allahtan hakkinda hayirlisini diliyoruz

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

kizlar dualarimizi sizinle insallah guzel haberler alicaz allahin izni ile
:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ben hala adet olmadım umutlanmak istemiyorum ama acaba.................
hayat yüzüme gülermi benimde................
Rabbim nasip etmişmidir.........................
bunları kendime sormadanda edemiyorum.............

Kızlar ben hala adet olmadım umutlanmak istemiyorum ama acaba.................
hayat yüzüme gülermi benimde................
Rabbim nasip etmişmidir.........................
bunları kendime sormadanda edemiyorum.............

burda hic durmadan 1 hafta halay cekicem senin icin
insallah canim insallah kac gun gecti benim gunumden 1 hafta sonra gelmisti

burda hic durmadan 1 hafta halay cekicem senin icin
insallah canim insallah kac gun gecti benim gunumden 1 hafta sonra gelmisti

Canım benim çok sağol ah gerçek olsa keşke
bende hiç durmıycam yerimde vallaaaaa
bugün 6 günüm geçeli 6 gün oldu

aymes inşallah bu gecikmen hamileliktendir ne güzel olurya ne zaman test yapmayı düşünüyorsun hayırlısı olsun.

hic belli olmaz canim bekle 10 gun olsun bi test yap istersen
valla bende anlamdim dun dru aradim hiperstimilasyon dan dolayi olabilir demis
ama afedersiniz simsiyah akintim var hayirdir insallah rdv alcam dr dan gidiyim bi baktiriyim

Son düzenleyen: Moderatör:
asi74 geçmiş olsun nie böle oluyorki anlamadım valla inşallah kötü bişi değildir.

canım inşallah öyledir diğer topiktede süpriz hamilemiz var roya arkadaş oda erkek infertilitesi ydi adeti geçti şüphelenmek istemiyodu aşılama yaptırcaklardı üç yıllık evlilermiş allah gösterdi bi defa daha ne kadar byük olduğunu darısı sana ve hepimize canım....

asicim, bence erkende olsa adet oldun için kendini sansli gormelisin, ben en son tupbebek tedavisinde(yumurta alimini demek istiyorum)negatif sonuctan sonra tam 70gun adet gormedim inan bana bu daha zorvucudunun ne kadar zorladigini hissediyorsun ve gercekten berbat bi durum
tabiki herseyin bi zorlugu var ama ne yapalim katlanacaz

aymes insallah gecikmen hayirli bi gecikmedir, insallah hamileisindir
biz kocisle anlasmaya vardik eger banka kredimiz olursa istanbul yolcusu olacam ama tabii ekim civari olur herhalde

canim bu kadar erkende anormal 14 de adet oldum tuttu 24 bi daha geldi adet bile sayilmaz anliycagin
bi 10 gun daha bekleseydi

haklisin ama ne yapacan bu ilaclar iyice dengeyi bozuyo

Asicim benimde olumsuz denemede sonra çamurumsu, kahverengi-siyah ara adetlerim olmuştu.1-2 ay sürdü.Bende hipertimilosyon ihtimali yaşamıştım.Ama sonra düzene girdi.

ayse 57 buldum kiz seni sonunda tabi asi74 ude okadar bakindim size nasilsiniz ben herzaman kimse yokken giriyorum galiba normal desenize bu saatte girersen kimseyi bulamazsin valla benim artik uyku duzeni diye bisey kalmadigi icin biraktim hayati akisina istedigi yere cekiyo beni ayse senin icinde uzuldum moraller sifir anliycan benim transferimde mart15 ti test 30 martti tabiki herzamanki gibi testi beklemeden adet oldum allahim diyorum bari biraz geciksede azda olsa umitlensem bu kadarmi dakik olur bi adet ya sacmaliyorum galiba cok kotuyum ama oyuzden sanki hayat durmus bi bvosluktayim napmam gerektini bilmiyorum bos bos butun gun oturuyorum pardon yanlis oldu uyuyorum rabbim herseyin iyisini biliyor bizim icin ve istiyor ne olur allahim bizlere yardim butun evlet isteyenlere yoruldum biktim yeter diyorum

aymes insallah gecikmen hayirli bi gecikmedir, insallah hamileisindir
biz kocisle anlasmaya vardik eger banka kredimiz olursa istanbul yolcusu olacam ama tabii ekim civari olur herhalde

Canım keşke hayırlı bi gecikme olsa ama ne yazıkki öyle değil biliyorum. İstanbula gelicek olmana gerçekten çok sevindim:1hug:

seni çok iyi ama çok iyi anlıyorum duvarlar sanki üstüne geliyor evinin tüm eşyaları dile gelsede anlatsa dimi kim bilir ne dramlar çıkar bende senin gibiyim evden dışarı çıkmak kimseyle konuşmak istemiyorum sadece buraya giriyorum.negatif sonucumu aldığım bu günlerde kardeşimin eşinin günü geçmişti tecrübelerime dayanarak eczaneden test alıp ben bizzat ona test yaptım ve hiç beklemede çift çızgı çıktı ve ardından kan yaptırtım ve sonuç 173 çıktı.ona kendi içimdeki hüznü anlatamamın verdiği bi buruk mutlulukla tebrik ettim daha kardeşim evleneli 3 ay oldu aa hala oluyorum dedim o çok şaşkındı beklemiyordu bile kan testi nedir bile bilmiyordu.şimdi anne değil hala oluyorum hayat bize tölerasnlı ne zaman davranacak,benim tüm inançlarım hayallerim yok artık.aynı hevesle yürümiycem bu yolu biliyorum ,hiç bi şeyde istemiyorum artık.bana kimse üzülmesin..HERKES YABANCI BANA ÖYLE UZAKLAR Kİ İÇİMDEKİ DÜNYAMA.

Canım keşke hayırlı bi gecikme olsa ama ne yazıkki öyle değil biliyorum. İstanbula gelicek olmana gerçekten çok sevindim:1hug:

aymes inşallah hayat sana bi süpriz hazırlıyordur ve bu dönemeçli yola girmeden sonunun ne olacağını bilmeden kendiliğinden gelir.herşey gönlünden geçtiği gibi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…