Asicim selam canım nasılsına.s.
tekrar adet olmuşsun bu tedavi bütün dengelerimizi alt üst etti
inşallah bi kaç ay içinde herşey yoluna girer merak etme
yaa arkadaşlar ben ağlıyamıyorum bile artık tuhaf bişi oldum çıktım içimde hiç bi umut kalmadı ne inancım ne hayallerim alıp başımı gidesim geliyor terk etmek geliyor bu dünyayı...dünyanın sonumu bu değil elbet ama içimdeki kocaman boşluğu hiç bişi doldurmuyor ölen bebeğimemi yanayım,boş yere verdiğim çabayamı,hayallerimemi benim için üzülen ailememi,eşimemi güçlü gözükmek rol yapmak ne kadar zor kimseye söyleyemiyorum içimdeki yalnızlığı...
şükretmek için çok sebebim var ailem iyi eşim iyi eşimin ailesi iyi herkes bana iyi ama bu bendeki kocaman boşluk gittikçe büyüyor boğazım düğümleniyor ama ağlayamıyorum.bıktım artık.
Kızlar ben hala adet olmadım umutlanmak istemiyorum ama acaba.................
hayat yüzüme gülermi benimde................
Rabbim nasip etmişmidir.........................
bunları kendime sormadanda edemiyorum.............
burda hic durmadan 1 hafta halay cekicem senin icin
insallah canim insallah kac gun gecti benim gunumden 1 hafta sonra gelmisti
Canım benim çok sağol ah gerçek olsa keşke
bende hiç durmıycam yerimde vallaaaaa
bugün 6 günüm geçeli 6 gün oldu
asi74 geçmiş olsun nie böle oluyorki anlamadım valla inşallah kötü bişi değildir.
Canım benim çok sağol ah gerçek olsa keşke
bende hiç durmıycam yerimde vallaaaaa
bugün 6 günüm geçeli 6 gün oldu
asicim, bence erkende olsa adet oldun için kendini sansli gormelisin, ben en son tupbebek tedavisinde(yumurta alimini demek istiyorum)negatif sonuctan sonra tam 70gun adet gormedim inan bana bu daha zorvucudunun ne kadar zorladigini hissediyorsun ve gercekten berbat bi durum
tabiki herseyin bi zorlugu var ama ne yapalim katlanacaz
aymes insallah gecikmen hayirli bi gecikmedir, insallah hamileisindir
biz kocisle anlasmaya vardik eger banka kredimiz olursa istanbul yolcusu olacam ama tabii ekim civari olur herhalde
ayse 57 buldum kiz seni sonunda tabi asi74 ude okadar bakindim size nasilsiniz ben herzaman kimse yokken giriyorum galiba normal desenize bu saatte girersen kimseyi bulamazsin valla benim artik uyku duzeni diye bisey kalmadigi icin biraktim hayati akisina istedigi yere cekiyo beni ayse senin icinde uzuldum moraller sifir anliycan benim transferimde mart15 ti test 30 martti tabiki herzamanki gibi testi beklemeden adet oldum allahim diyorum bari biraz geciksede azda olsa umitlensem bu kadarmi dakik olur bi adet ya sacmaliyorum galiba cok kotuyum ama oyuzden sanki hayat durmus bi bvosluktayim napmam gerektini bilmiyorum bos bos butun gun oturuyorum pardon yanlis oldu uyuyorum rabbim herseyin iyisini biliyor bizim icin ve istiyor ne olur allahim bizlere yardim butun evlet isteyenlere yoruldum biktim yeter diyorum
Canım keşke hayırlı bi gecikme olsa ama ne yazıkki öyle değil biliyorum. İstanbula gelicek olmana gerçekten çok sevindim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?