Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım benim Allah razı olsun ne güzel yazmışsın
inşallah bi gün hepimiz o pozitifi görürüz ben cesaret edipte test bile yapamıyorum
tam 5 sene oldu 5 senedir sürekli negatifi görüyorum hayat inşallah bu sefer yüzüme güler.
Kardeşinide tbr ederim Allahım inşallah sanada, banada, hepimize bu duyduyu yaşatır

Asicim benimde olumsuz denemede sonra çamurumsu, kahverengi-siyah ara adetlerim olmuştu.1-2 ay sürdü.Bende hipertimilosyon ihtimali yaşamıştım.Ama sonra düzene girdi.

ok canim tsk yazdigin icin biraz rahatladim tek ben degilmisim demekki

canim valla bi giridin bir daha gelememistin bende merak ettim gelismeleri
valla seni cok iyi anliyorum hayat bu kadarmi bos ve zevksiz gelir insana
bu yasadiklarimiz cok zor insan ne yapacagini ne hissedecegini bilemiyor
bir gun bizde anne olacakmiyiz acaba

bu arada gunaydin
hayirli cumalar kizlar
bugun yaptigimiz tum dular kabul olur insallah
mevlam hayirlisi ile bizimde bebislerimizi gondersin bizi bu duygudan mahrum etmesin
amin amin amin

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek
umudumsun07 07 17 martta ikinci tedavisi icin uzun protokol basladi allahtan hakkinda hayirlisini diliyoruz

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

kizlar dualarimizi sizinle insallah guzel haberler alicaz allahin izni ile
:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
vazgecmeden yola devam diyip yuzu gulenlerin listesi

1.mehay 5 asilama 1 tup bebek negatif dondurulmus tek embriyo ile allahin izni ile HAMILE::CüvCüv:

bu liste birgun dolup tasacak

tşk.ederim kardeşim adına sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah.cesaretsizliğini anlıyorum içinde zerre kadar umutta olsa yapamıyorsun o testi.istersen biraz daha bekle belki yolculuk içindedirler bilemeyiz ki neler duyuyor neler okuyoruz nie olmasın tüpleri tıkananlar mı tek tüpü olanlar mı neler varya hayatta.sen ve senin gibiler umutlarınızı kaybetmeyin sana yemin ediyorum ki hiç bi heyecan hiç bi umut ve inanç yok bende nie böle oldu bilmiyorum belkide deprosyondayım.bu sitede bi arkadaşım var eşinde sperm azlığı vardı ve 1.tüp bebk tutmuştu oda erken doğumla kaybetti ama şimdi kendiliğinden hamile hepimiz onun adına çok mutlu olduk.belkide sende onlardansın cuma gününün yüzü suyu hürmetine duların kabul olsun evin neşe dolsun.umutların kat kat artsın.

bu arada gunaydin
hayirli cumalar kizlar
bugun yaptigimiz tum dular kabul olur insallah
mevlam hayirlisi ile bizimde bebislerimizi gondersin bizi bu duygudan mahrum etmesin
amin amin amin

sanada hayırlı cumlar asi74 bende transferimin 13.günü adet oldum 1.günü azdı 2.günü yoğun bugünse damla damla herhalde normal zaten benim 3 gün veya 3,5 gün sürerdi.sen doktora ne zaman gideceksin.:çok üzgünüm:

Amin canım amin Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin
o mucizeyi hiç yaşamıycak gibi hissediyorum bende okadar çok umutlanmıştım tüp bebekte sonucum negatif olunca çok yıkıldım senin hissetikletini çok iyi anlıyorum oyüzden ama inşallah taz zamanda sende toparlanırsın bende mecburen toparlanmak zorundaydım yavaş yavaş kendime gelmeye başladım. İnşallah Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder:Saruboceq:

belli degil canim benim daha rdv almadim bakalim neler diycek ama artik herseye hazirlikliyim

yaşadıklarım başkasının ancak hikayesi olur anlatsam burdan köye yol olur.oğlum öleli 8,5 ay oldu toparlanmıştım ama bu negatif sonuç beni çok yıktı.toparlansam ne olur toparlanmasam ne sonucu değiştiremem ben size örnek olmıyayım belki yeniden anne olurum bilemiyorum alnımda yazıldıysa zaten olur.tekrar cesaretimi toplamam zaman alıcak kendimi biliyorum.neyse sizler bu yola umutlarınızı kaybetmeden devam edin bence bi kere elden uçtumu zor oluyor.:teselli:

belli degil canim benim daha rdv almadim bakalim neler diycek ama artik herseye hazirlikliyim

vallaa avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum hee amannnnnnn :enbuyukkk:

tedavi ayrı dert sonrası ayrı bu kadar da olmazki yaa bence hemen al bakalım ne dicek belki strestendir inşallah bişi çıkmazda yoluna devam edersin.

evet canim cok haklisin sabir sabir sabir yapacak baska birseyimiz yok

serife yazdiklarina katiliyorum suanda hayat berbat benim icin ama yapacak birsey yok allahtan umit kesilmez bizde kesmiyoruz rabbim yardim etsin insallah

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek
umudumsun07 07 17 martta ikinci tedavisi icin uzun protokol basladi allahtan hakkinda hayirlisini diliyoruz
doga 87 uzun protokol
oferta dondurulmuslarla 2.deneme
sena81 kisa protokol basladi

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

kizlar dualarimizi sizinle insallah guzel haberler alicaz allahin izni ile
:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:

1.mehay 5 asilama 1 tup bebek negatif dondurulmus tek embriyo ile allahin izni ile HAMILE::CüvCüv:

serife yazdiklarina katiliyorum suanda hayat berbat benim icin ama yapacak birsey yok allahtan umit kesilmez bizde kesmiyoruz rabbim yardim etsin insallah
yavaş yavaş atmaya çalışıyorum arkadaşım bende elimden bişi gelmiyor zamanı geride alamıyorum çok aciz ve çaresisiz neye yanacağına şaşırıyor insan hüznünü paylaşııyorum acını doya doya yaşaki bi dahakine daha güçlü olasın.:1hug::enbuyukkk:

inşallahhh bu liste dolup taşsın.geçmişe bakıp gülelim ahh ahh diyelim neydik ne olduk demek kısmet olsun pozitif sonuçları alınca İNŞALLAHHH.:enbuyukkk:

merhaba
bana da yapılan mikroenjeksiyondan sonra sıra tüp bebekte... umutluyum...

Günaydın kıslar herekse güzel bi hafta diliyoruma.s.

merhaba
bana da yapılan mikroenjeksiyondan sonra sıra tüp bebekte... umutluyum...

mrb canim mikroenjeksiyon diye kastettigin asilama yani inseminasyon olmasin
cunku mikrodan sonra tup bebege gecilmez yani mikroenjeksiyon tup bebegin bir diger bir ust asamasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…