seni çok iyi ama çok iyi anlıyorum duvarlar sanki üstüne geliyor evinin tüm eşyaları dile gelsede anlatsa dimi kim bilir ne dramlar çıkar bende senin gibiyim evden dışarı çıkmak kimseyle konuşmak istemiyorum sadece buraya giriyorum.negatif sonucumu aldığım bu günlerde kardeşimin eşinin günü geçmişti tecrübelerime dayanarak eczaneden test alıp ben bizzat ona test yaptım ve hiç beklemede çift çızgı çıktı ve ardından kan yaptırtım ve sonuç 173 çıktı.ona kendi içimdeki hüznü anlatamamın verdiği bi buruk mutlulukla tebrik ettim daha kardeşim evleneli 3 ay oldu aa hala oluyorum dedim o çok şaşkındı beklemiyordu bile kan testi nedir bile bilmiyordu.şimdi anne değil hala oluyorum hayat bize tölerasnlı ne zaman davranacak,benim tüm inançlarım hayallerim yok artık.aynı hevesle yürümiycem bu yolu biliyorum ,hiç bi şeyde istemiyorum artık.bana kimse üzülmesin..HERKES YABANCI BANA ÖYLE UZAKLAR Kİ İÇİMDEKİ DÜNYAMA.
aymes inşallah hayat sana bi süpriz hazırlıyordur ve bu dönemeçli yola girmeden sonunun ne olacağını bilmeden kendiliğinden gelir.herşey gönlünden geçtiği gibi olsun.
Asicim benimde olumsuz denemede sonra çamurumsu, kahverengi-siyah ara adetlerim olmuştu.1-2 ay sürdü.Bende hipertimilosyon ihtimali yaşamıştım.Ama sonra düzene girdi.
ayse 57 buldum kiz seni sonunda tabi asi74 ude okadar bakindim size nasilsiniz ben herzaman kimse yokken giriyorum galiba normal desenize bu saatte girersen kimseyi bulamazsin valla benim artik uyku duzeni diye bisey kalmadigi icin biraktim hayati akisina istedigi yere cekiyo beni ayse senin icinde uzuldum moraller sifir anliycan benim transferimde mart15 ti test 30 martti tabiki herzamanki gibi testi beklemeden adet oldum allahim diyorum bari biraz geciksede azda olsa umitlensem bu kadarmi dakik olur bi adet ya sacmaliyorum galiba cok kotuyum ama oyuzden sanki hayat durmus bi bvosluktayim napmam gerektini bilmiyorum bos bos butun gun oturuyorum pardon yanlis oldu uyuyorum rabbim herseyin iyisini biliyor bizim icin ve istiyor ne olur allahim bizlere yardim butun evlet isteyenlere yoruldum biktim yeter diyorum
tşk.ederim kardeşim adına sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah.cesaretsizliğini anlıyorum içinde zerre kadar umutta olsa yapamıyorsun o testi.istersen biraz daha bekle belki yolculuk içindedirler bilemeyiz ki neler duyuyor neler okuyoruz nie olmasın tüpleri tıkananlar mı tek tüpü olanlar mı neler varya hayatta.sen ve senin gibiler umutlarınızı kaybetmeyin sana yemin ediyorum ki hiç bi heyecan hiç bi umut ve inanç yok bende nie böle oldu bilmiyorum belkide deprosyondayım.bu sitede bi arkadaşım var eşinde sperm azlığı vardı ve 1.tüp bebk tutmuştu oda erken doğumla kaybetti ama şimdi kendiliğinden hamile hepimiz onun adına çok mutlu olduk.belkide sende onlardansın cuma gününün yüzü suyu hürmetine duların kabul olsun evin neşe dolsun.umutların kat kat artsın.Canım benim Allah razı olsun ne güzel yazmışsın
inşallah bi gün hepimiz o pozitifi görürüz ben cesaret edipte test bile yapamıyorum
tam 5 sene oldu 5 senedir sürekli negatifi görüyorum hayat inşallah bu sefer yüzüme güler.
Kardeşinide tbr ederim Allahım inşallah sanada, banada, hepimize bu duyduyu yaşatır
bu arada gunaydin
hayirli cumalar kizlar
bugun yaptigimiz tum dular kabul olur insallah
mevlam hayirlisi ile bizimde bebislerimizi gondersin bizi bu duygudan mahrum etmesin
amin amin amin
tşk.ederim kardeşim adına sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah.cesaretsizliğini anlıyorum içinde zerre kadar umutta olsa yapamıyorsun o testi.istersen biraz daha bekle belki yolculuk içindedirler bilemeyiz ki neler duyuyor neler okuyoruz nie olmasın tüpleri tıkananlar mı tek tüpü olanlar mı neler varya hayatta.sen ve senin gibiler umutlarınızı kaybetmeyin sana yemin ediyorum ki hiç bi heyecan hiç bi umut ve inanç yok bende nie böle oldu bilmiyorum belkide deprosyondayım.bu sitede bi arkadaşım var eşinde sperm azlığı vardı ve 1.tüp bebk tutmuştu oda erken doğumla kaybetti ama şimdi kendiliğinden hamile hepimiz onun adına çok mutlu olduk.belkide sende onlardansın cuma gününün yüzü suyu hürmetine duların kabul olsun evin neşe dolsun.umutların kat kat artsın.
sanada hayırlı cumlar asi74 bende transferimin 13.günü adet oldum 1.günü azdı 2.günü yoğun bugünse damla damla herhalde normal zaten benim 3 gün veya 3,5 gün sürerdi.sen doktora ne zaman gideceksin.:çok üzgünüm:
tşk.ederim kardeşim adına sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah.cesaretsizliğini anlıyorum içinde zerre kadar umutta olsa yapamıyorsun o testi.istersen biraz daha bekle belki yolculuk içindedirler bilemeyiz ki neler duyuyor neler okuyoruz nie olmasın tüpleri tıkananlar mı tek tüpü olanlar mı neler varya hayatta.sen ve senin gibiler umutlarınızı kaybetmeyin sana yemin ediyorum ki hiç bi heyecan hiç bi umut ve inanç yok bende nie böle oldu bilmiyorum belkide deprosyondayım.bu sitede bi arkadaşım var eşinde sperm azlığı vardı ve 1.tüp bebk tutmuştu oda erken doğumla kaybetti ama şimdi kendiliğinden hamile hepimiz onun adına çok mutlu olduk.belkide sende onlardansın cuma gününün yüzü suyu hürmetine duların kabul olsun evin neşe dolsun.umutların kat kat artsın.
sanada hayırlı cumlar asi74 bende transferimin 13.günü adet oldum 1.günü azdı 2.günü yoğun bugünse damla damla herhalde normal zaten benim 3 gün veya 3,5 gün sürerdi.sen doktora ne zaman gideceksin.:çok üzgünüm:
Amin canım amin Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin
o mucizeyi hiç yaşamıycak gibi hissediyorum bende okadar çok umutlanmıştım tüp bebekte sonucum negatif olunca çok yıkıldım senin hissetikletini çok iyi anlıyorum oyüzden ama inşallah taz zamanda sende toparlanırsın bende mecburen toparlanmak zorundaydım yavaş yavaş kendime gelmeye başladım. İnşallah Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder:Saruboceq:
belli degil canim benim daha rdv almadim bakalim neler diycek ama artik herseye hazirlikliyim
vallaa avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum hee amannnnnnn :enbuyukkk:
tedavi ayrı dert sonrası ayrı bu kadar da olmazki yaa bence hemen al bakalım ne dicek belki strestendir inşallah bişi çıkmazda yoluna devam edersin.
yavaş yavaş atmaya çalışıyorum arkadaşım bende elimden bişi gelmiyor zamanı geride alamıyorum çok aciz ve çaresisiz neye yanacağına şaşırıyor insan hüznünü paylaşııyorum acını doya doya yaşaki bi dahakine daha güçlü olasın.:1hug::enbuyukkk:serife yazdiklarina katiliyorum suanda hayat berbat benim icin ama yapacak birsey yok allahtan umit kesilmez bizde kesmiyoruz rabbim yardim etsin insallah
vazgecmeden yola devam diyip yuzu gulenlerin listesi
1.mehay 5 asilama 1 tup bebek negatif dondurulmus tek embriyo ile allahin izni ile HAMILE::CüvCüv:
bu liste birgun dolup tasacak
merhaba
bana da yapılan mikroenjeksiyondan sonra sıra tüp bebekte... umutluyum...
Günaydın kıslar herekse güzel bi hafta diliyoruma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?