gunaydin canim sanada iyi bir hafta insallah
adetin ne alemde geldimi test yapmayi dusunuyormusun
ben transferimin 12.gününde negatif sonucu aldıktan 2 gün sonra adet oldum normal sürdü benimki her zamanki gibi.testen önce tutmazsa olma olasılığı var tabiki inşallah olmazsın sonucun pozitifle sonuçlanır başarılar.kızlar birşey soracağım genelde transferden sonra kaç gün sürüyor adet görmesi? siz kaç günde oldunuz? testten önce olma olasılığı var mı? ya da testten 2-3 sonra mı oluyor?
selam ...........nasılsınız arkadaşlar..........inş guzel haberlerınız olur..........inş bu yıl bereketıyle gelır
kızlar birşey soracağım genelde transferden sonra kaç gün sürüyor adet görmesi? siz kaç günde oldunuz? testten önce olma olasılığı var mı? ya da testten 2-3 sonra mı oluyor?
selam ...........nasılsınız arkadaşlar..........inş guzel haberlerınız olur..........inş bu yıl bereketıyle gelır
Gelmedi canım test yaptım koca bi Negatif herzamanki gibi:çok üzgünüm:
kızlar birşey soracağım genelde transferden sonra kaç gün sürüyor adet görmesi? siz kaç günde oldunuz? testten önce olma olasılığı var mı? ya da testten 2-3 sonra mı oluyor?
arkadaşlar aranızda dondurulmuşlarla deneyecek olan varmı
arkadaşlar aranızda dondurulmuşlarla deneyecek olan varmı
ben varım canım kısmet olursa eylül ekim gibi
bişey mi soracaktın
ben transferimin 8. günü oldum çok erken bir kanamaydı
ama oldu ve düzenim bozuldu
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar ben ayın 12sinde negatif sonuç aldım jeli kestim 16sında regl oldum bugün tekrar başladı negatif sonuç alan arkadaşlar sizede aynısı oldum regl döneminden hemen sonra kanama oldumu sizde gerçi yarın doktorumu arıcam ama merak ettim
dondurulmuşlarla şansımız ne kadar canım normale göre%20 daha azmış dr sana ne söyledi şansımız azalıyormuymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?