Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar birşey soracağım genelde transferden sonra kaç gün sürüyor adet görmesi? siz kaç günde oldunuz? testten önce olma olasılığı var mı? ya da testten 2-3 sonra mı oluyor?

selam ...........nasılsınız arkadaşlar..........inş guzel haberlerınız olur..........inş bu yıl bereketıyle gelır

kızlar birşey soracağım genelde transferden sonra kaç gün sürüyor adet görmesi? siz kaç günde oldunuz? testten önce olma olasılığı var mı? ya da testten 2-3 sonra mı oluyor?
ben transferimin 12.gününde negatif sonucu aldıktan 2 gün sonra adet oldum normal sürdü benimki her zamanki gibi.testen önce tutmazsa olma olasılığı var tabiki inşallah olmazsın sonucun pozitifle sonuçlanır başarılar.

selam ...........nasılsınız arkadaşlar..........inş guzel haberlerınız olur..........inş bu yıl bereketıyle gelır

selam inşallah 2009 umutlu girdik ama belki sonunu umutlu bitiririz kısmet hayat bize neler hazırlıyor keike önceden kestirsek ama ne mümkün bekleyip görücez .benneyaptımki

Bende adetin 11. günü negatifi görmüştüm 13.de test yapmam gerekiyodu am adayanamadım oakşamda kırmızı kartı gördüm zaten normalde benim 5 gün sürer ama 10 güne yaklaşık sürdü. Testten önce eğer tutmadıysa olma olasılığı var diye duymuştum. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

Selam canım... çok şükür bizler iyiyiz sen nasılsın?............
Allah razı olsun girdiğinde bizide unutmayıp selam veriyosun sürekli.............:1hug:.

arkadaşlar aranızda dondurulmuşlarla deneyecek olan varmı

mrb benim trasferden 14 gun sonra olmustu
ama bazi arkadaslarimizin testen once olduguda olmustu

arkadaşlar aranızda dondurulmuşlarla deneyecek olan varmı

ben varım canım kısmet olursa eylül ekim gibi
bişey mi soracaktın

ben transferimin 8. günü oldum çok erken bir kanamaydı
ama oldu ve düzenim bozuldu

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar ben ayın 12sinde negatif sonuç aldım jeli kestim 16sında regl oldum bugün tekrar başladı negatif sonuç alan arkadaşlar sizede aynısı oldum regl döneminden hemen sonra kanama oldumu sizde gerçi yarın doktorumu arıcam ama merak ettim

ben varım canım kısmet olursa eylül ekim gibi
bişey mi soracaktın

ben transferimin 8. günü oldum çok erken bir kanamaydı
ama oldu ve düzenim bozuldu

dondurulmuşlarla şansımız ne kadar canım normale göre%20 daha azmış dr sana ne söyledi şansımız azalıyormuymuş

ilk degil ama ikinci adetimde oyle oldu benim
adet oldum bitti 5 gun sonra tekrar baslamisti oda 3 gun surdu
gecmis olsun canim

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek
umudumsun07 07 17 martta ikinci tedavisi icin uzun protokol basladi allahtan hakkinda hayirlisini diliyoruz
doga 87 uzun protokol
oferta dondurulmuslarla 2.deneme
sena81 kisa protokol basladi

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

kizlar dualarimizi sizinle insallah guzel haberler alicaz allahin izni ile
:Saruboceq:

vazgecmeden yola devam diyip yuzu gulenlerin listesi

1.mehay 5 asilama 1 tup bebek negatif dondurulmus tek embriyo ile allahin izni ile HAMILE::CüvCüv:

bu liste birgun dolup tasacak

dondurulmuşlarla şansımız ne kadar canım normale göre%20 daha azmış dr sana ne söyledi şansımız azalıyormuymuş

elifcim ilk transferim öncesi o kadar çok şey sordum öğrendim ki
bunların bana faydası mı zararrı mı oldu bilmiyorum
dondurulmuş transferi ile ilgili pek araştırma yapmadım
kafamı doldurmak istemiyorum çünkü ilk transferimde berbat bir ruh hali içindeydim
hormon almadan ve rahim ellenmeden yapılacağı için
daha dinlenmiş ve normal seyrinde bir vücuda yerleştirilecekler
bence bu çok önemli bir artı
ben kıyamadım o bebekleri atmaya
şimid umudum onlarda ve sanki olacakmış gibi hissediyorum
Allah hayırlısını versin
ben normal ilişkiyle hiç yakalayamadım belki %20 şansı
ilk transferde doktorum çooooook umutluydu ama olmadı
ben elime geçen bu %20 ye bile razıyım
dilerim seninde herşey gönlüne göre olsun
dondurulmuşla hamile kalan çoğul bile olan arkadaşlarımız var

elifcim şimdi bir doktora sordum bu dondurulmuş meselesini
kesinlikle tutunma ve düşük oranı olarak doğal ya da tüp bebek hamileliğinden farkı yoktur diyor

arkadaşlar dün lucrin oldum.bi değişiklik olmazsa 23 nisan yumurta toplama 25 nisan transfer ve 7 mayıs sonuç.lütfen bana dua edin

ayrıca benim ilk tedavimde 30yumurtadan 25 i boş çıkmıştı bu yüzden puregonun yanında menegonda verdi kaliteyi arttırmak için.bu sefer daha fazla heyecanlıyım.şu an bizde rapor yok ondan dolayı şayet bu seferde olmazsa 2011 e kadar denemiycem bidaha.2011 de raporla olabiliyor onu beklicez artık...inş.. bu sefer olurrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…