E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
ayrıca benim ilk tedavimde 30yumurtadan 25 i boş çıkmıştı bu yüzden puregonun yanında menegonda verdi kaliteyi arttırmak için.bu sefer daha fazla heyecanlıyım.şu an bizde rapor yok ondan dolayı şayet bu seferde olmazsa 2011 e kadar denemiycem bidaha.2011 de raporla olabiliyor onu beklicez artık...inş.. bu sefer olurrrrrrrr
arkadaşlar dün lucrin oldum.bi değişiklik olmazsa 23 nisan yumurta toplama 25 nisan transfer ve 7 mayıs sonuç.lütfen bana dua edin
selam kızlar bende maalesef negatif sonuç alanlardanım normalde bu gün test günümdü fakat bu günü beklemeden bende geçen pazar günü transferimin 8.günü yoğun bir kanamayla negatif sonuç almış oldum.test günün heycanını bile yaşamak nasip olmadı yani anlıycağınız.çok üzüldüm ama yapacak birşey yok çok kötü bir duygu ALLAH kimseye yaşatmasın onca emekten sonra o kanı görünce insan kötü oluyormuş.neyse hayırlısı buymuş diyorum artık yapacak birşey yok.ama 2.deneme için de bütün cesaretimi kaybettim doğrusu rabbim yardımcımız olsun hepimizin.denemeler bile gerek kalmadan bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah..
selam kızlar bende maalesef negatif sonuç alanlardanım normalde bu gün test günümdü fakat bu günü beklemeden bende geçen pazar günü transferimin 8.günü yoğun bir kanamayla negatif sonuç almış oldum.test günün heycanını bile yaşamak nasip olmadı yani anlıycağınız.çok üzüldüm ama yapacak birşey yok çok kötü bir duygu ALLAH kimseye yaşatmasın onca emekten sonra o kanı görünce insan kötü oluyormuş.neyse hayırlısı buymuş diyorum artık yapacak birşey yok.ama 2.deneme için de bütün cesaretimi kaybettim doğrusu rabbim yardımcımız olsun hepimizin.denemeler bile gerek kalmadan bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah..
Herkese hayırlı cumalar inşallah bu mübarek günde dualarımız kabul olur hepimiz için dua ediyorum Rabbimden hepimiz için hayırlı evlatlar diliyorum inşallah kabul olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar dün lucrin oldum.bi değişiklik olmazsa 23 nisan yumurta toplama 25 nisan transfer ve 7 mayıs sonuç.lütfen bana dua edin
kızlar bişey sorcam size doktorlar kanama olsun yada olmasın yinede beta hcg nin yapılmasını istiyo kanamaya rağmen yaptırdınızmı testi o sebeplemi negatif diyosununz yani allahtan ümit kesilmez yapmadıysanız keşke yapsaydınız testi diğer topiklerdede vadı böyle kanaması olupta hamileliği gerçekleşen üstelik ikizdi ama eğer yaptırdıysanızda geçmiş olsun inşallah bu gördüğünüz son negatif olur rabbim bir dahaki testte pozitifi görüp bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
ben kendi adima once test yaptim negatif ertesi gun regl olmustum kesin yani
ama dedigin gibi oyle olan arkadaslarimiz var
kan testi dimi canım çünkü öyle durumlarda idrarda mümkün dağil çıkmaz canım inşallah bir dahaki denemende alırsın güzel sonucu ne zaman başlıycaksın ne durumda tedavi durumun
canim allah izin verirse bir dahaki adetime basliyoruz bir aksilik cikmazsa tabi
cunku belki biliyordursun ben hiperstimilasyon olmustum tedavide dr da dinlenmen gerek dedi bir dahaki sefere yine gidip kontrol olcam ona gore basliycaz
seninde tedavin yakinmis cok sevindim dogrusuhihoyyyt
canim allah izin verirse bir dahaki adetime basliyoruz bir aksilik cikmazsa tabi
cunku belki biliyordursun ben hiperstimilasyon olmustum tedavide dr da dinlenmen gerek dedi bir dahaki sefere yine gidip kontrol olcam ona gore basliycaz
seninde tedavin yakinmis cok sevindim dogrusuhihoyyyt
hayırlı uğurlu olsun asi74 inşallah mutlu haberler kapatırsın 2009 yılını başarılar arkadaşım Allah gönlünden geçtiğini versin....kaydirigubbakcemile5
canım hayırlı olsun inşallah rabbim emeklerini emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizede beraber bağıralım burdan hamileyiz diye ve arkamızdan gelsin bu sayfadaki herkes inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?