Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklısın bizlerde bi mucize bekliyoruz ..Allah analı babalı büyütsün kutlarım darısı tüm isteyenlerin başına.

asim inş bidahaki aya sevindiricen bizi hayırlısıyla inşş..

ins canim ins
allahim yuzumuze baksin

evet ne kadar guzel bir mucize olmus habersiz gelmis bebisi darisi bizlere

slm arkadaşlar rabbim hepimize sağlıklı sıhatli bebekler nasip eder benim ilk tüp bebek denemem di ankarada özel bi klıniğe gittim ve 3 tane yumurta toplandı ikisi biri 3e diğeri 5e bölündü bu ayın23 de bhcg yaptırdım ve 29 çıktı ilk defa pozitifdi ve o mutluğu anlatamam iki gün sonra tekrar kan vermeye gittik ve ben hep yükselir gözüyle bakarken sonuç 21 e düşmüş ve doktorum iğne ve ilaçları kesti daha sonra iki gün sonra adet oldum benim gibi olan arkadaşlar varmı? ya bide doktorum pek birşey açıklamadı varken neden düştüğüne dair burda doktor ismi açıklanıyormu?

ben varım aynı günmüş seninle test günümüz maalesef doktorlar negatif sonuçtan sonra pek açıklma yapmıyorlar ben ısrarla sordum olmaması için bi sebep yoktu diyor değerinden anladığım kadarıyla kimyasal gebelik yaşamışsın yani o an kanda yükseliyor bi iki gün sonra kendiliğinden düşüyor benim 2.denemedi 1.denemede tutmuştu ama 2.deneme negatif demekki kısmetimizde yokmuş sanada sabır diliyorum arkadaşım inşallah en kısa zamanda toparlanıp tekrar denersin.

serifeciğim allah cümlemizin yardımcısı olsun senin ilkmi benimki gibi olmuştu? cevabın için teşekkürler cnm ben hep tutacak ümidi vardı 4 yıllık evliyim ve negetif sonuç almaktan korktuğüm için idrar testi yapmaktan nefret ediyorum. üç aşılama negatif ve ilk defa pozitif çıkmıştı çok zor yaa bide doktorum bana driling diye bi amaliyat dedi bende istemedim yumurtalarım birden geliştiği için amaliyatla delip sakinleştiriyormuş bikaç ay içinde kendiliğinden hamile kalanda oluyormuş ama doktorum amaliyattan sonra 5 veya 6ay sonra tekrar tüp bebek yaparız dedi bu amaliyatla ilgili bilgisi olan varmı? kafam karma karışık ((

selamm ...........arkadaşlar.............asıcım nasılsın.........inş herkes ıyıdır inş guzel gunler gelecek bu sene herkese bereketlı gelsın dılerım...........tedavıler nasıl gıdıyor..........bazen okuyunca uzuluyorum nurayankaya canım sanada şerıfeyede ve tum arkadaşlara rabbım kolaylık versın........inş bebişler gelır kısa zamanda............kendınıze ıyı bakınnnn....dua ilee

Selam canım... çok şükür bizler iyiyiz sen nasılsın?............
Allah razı olsun girdiğinde bizide unutmayıp selam veriyosun sürekli.............:1hug:.

canım selam canım görmemışım yazını ya kusura bakma bazen vaktım olmuyo bakamıyorum ama enazından selam vermek ıst...........sızı unuturmuyum burda dostluklar guzel yurekler bır atıyor dertler aynı herkes bırbırını anlıyor.....hep dua edıyorum bu ımtıhan çok zor rabbım kımseyı evlatla ımtıhan etmesın bekletmesın....hayırlı bebişler versın ..inş tadarsınız sızledrde annelığı rabbım çok uğraştırmasın canımm.....tedavı oluyormusun canım....nasıl gıdıyo çalışmalar...kendıne ıyı bak

selam kızlar benimde tedavim çok yaklaştı bir negatif daha almaktan çok korkuyorum ama allahtan gelene boynumuz kıldan ince o herşeyin iyisini bilir taşıyamıycağımız yükü yüklemesin güzel rabbim...

hayır canım 1.denemede herşey güzeldi 27.haftada erken doğm yaptım ve 4,5 ay sonra melek oldu...2.denemede hiç tutmadı öyle 12.günde kan değerim yüksek falan değildi ki tutmadı anlamındaydı..ameliyatla ilgili hiç bi bilgim yok maalesef ,eğer maddi imkanın varsa doktor da gerek görüyorsa ameliyatını ol ve toparlanınca zaten 5-6 ay demiş tekrardan denersin çok kişi var burada bi kaç kez negatif alıp sonra sorunsuz gebelik yaşayan onlarda olmasa insanda umut denen bişi kalmaz inşallah doğrud tedavi teknikleriyle buluşman dileği ile Allah sabır versin unutma ki yalnız değilsin.:1hug:

selam kızlar benimde tedavim çok yaklaştı bir negatif daha almaktan çok korkuyorum ama allahtan gelene boynumuz kıldan ince o herşeyin iyisini bilir taşıyamıycağımız yükü yüklemesin güzel rabbim...

hayırlı uğurlu olsun insan negatifi alınca acabalar kafasından çıkmıyor maalesef ve hiç sebepsiz tutmayınca nedenleri sadece bana göre Allah tır ol demedikten sonra ne yaparsak yapalım olmuyor kısmetimizde varsa inşallah olur hakkında hayırlısı olsun ..sende yalnız değilsin canım başarılar ve şans diliyorum..

canım inşallah hepimiz atlatırızda bugünleri tebessümle hatırlarız artık rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin...

gecmis olsun canim evet buna kimyasal gebelik deniyor galiba
hayirlisi boyleymis demkki hakkinda
canim o dedigin ameliyat gobekten girip yumurtaligin etrafinadelikler aciliyor omu
eger oysa evet o ameliyattan sonra cogu hamile kalamayan kadin hamile kaliyormus ama ablamada yapildi hamile kalamadi
bence sansini dene belki sen de hamile kalabilirsin
ki insallah kalirsin allah yardimcin olsun

canim iyi diyelim iyi olsun
sen nasilsin amin insallah bizim bebisler gelir hayirlisi ile kendine iyi bak iyi calismalar
:jeyyar:

evet canim az kaldi tedavine hadi hayirlisi ile baslar biter insallah
cok haklisin insan negatifi bi defa gorunce hep negatif olacak gibi geliyor
ama bu sefer yuzun guler insallah allahin izniyle

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek
umudumsun07 07 17 martta ikinci tedavisi icin uzun protokol basladi allahtan hakkinda hayirlisini diliyoruz
doga 87 uzun protokol
oferta dondurulmuslarla 2.deneme
sena81 kisa protokol basladi

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

kizlar dualarimizi sizinle insallah guzel haberler alicaz allahin izni ile
:Saruboceq:

vazgecmeden yola devam diyip yuzu gulenlerin listesi

1.mehay 5 asilama 1 tup bebek negatif dondurulmus tek embriyo ile allahin izni ile HAMILE::CüvCüv:

bu liste birgun dolup tasacak

inş canım.................rabbım guzellikler versın herkese.............

cnm cevabın için teşekkürler evet o amaliyat doktorum bi kaç ay içinde hamile kalan var dedi ama olmassa tekrar tüp bebek deniriz diyor. ablan tüp bebek denedimi amaliyattan sonra korkuyorum yaaa tekrar böyle sonuç alırsam diye birde ablan nerde ne zaman yaptırmıştı?

canim bizim bir baska tanidik daha vardi onunda bebisi olmuyordu o yaptirdi ve 2 ay sonra hamile kaldi cvbin devamini ozelden yazdim canim

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim bu günlerde moral verdiğiniz için:)) cnm aynı amaliyat sanırsam ablan ne zaman olmuştu ve tüp bebek denedimi o amaliyatın gebe kalmak için bir sene müddeti varmış ama 5 6 ay sonra tüp bebek tekrar deneriz dedi doktor daha çok ve sağlıklı yumurta elde edebilmek için ya arkadaşlar kim hangi doktora nereye gidiyr memnunmu diye doktor ismi verseniz ikinci denemeler için fikir olur doktor ismi vermek yasakmı bilmiyorum ama bence daha iyi olur

canim dr ismi vermek yasak degil ama benim pek bilgim yok bilgisi olanlar yazcaktir zamanla

cnm inşallah güzel sonuçlarla güzel haberler verirsin çok zor bi süreç allah yardımcın olsuun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…