asim inş bidahaki aya sevindiricen bizi hayırlısıyla inşş..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr teyze oluyorum lütfen Allahın mucizelerine inanın bir arkadaşımın eşinde morfoloji bozukluğu vardı doktorlar hamile kalmasının imkansız olduğunu söylediler ama az önce mutlu haberi aldım arkadaşım kendiliğinden hamile kalmış adet bozukluğu olduğu için gecikmesini hiç önemsememiş 2 aydır durum böyle devam edince bir umut test yapmış veeeeeeeeeeeee sonuç pozitif.hiç bir şey imkansız değil bunu bir kez daha gördüm... Allah umarım mucizelerinden birini bu uğurda emek veren gözyaşı döken ve sabırla bekleyen herkese gönderir.acayip enerji oldum ümidimizi kesmeyelim BİR GÜN MUTLAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA
Selam canım... çok şükür bizler iyiyiz sen nasılsın?............
Allah razı olsun girdiğinde bizide unutmayıp selam veriyosun sürekli.............:1hug:.
hayır canım 1.denemede herşey güzeldi 27.haftada erken doğm yaptım ve 4,5 ay sonra melek oldu...2.denemede hiç tutmadı öyle 12.günde kan değerim yüksek falan değildi ki tutmadı anlamındaydı..ameliyatla ilgili hiç bi bilgim yok maalesef ,eğer maddi imkanın varsa doktor da gerek görüyorsa ameliyatını ol ve toparlanınca zaten 5-6 ay demiş tekrardan denersin çok kişi var burada bi kaç kez negatif alıp sonra sorunsuz gebelik yaşayan onlarda olmasa insanda umut denen bişi kalmaz inşallah doğrud tedavi teknikleriyle buluşman dileği ile Allah sabır versin unutma ki yalnız değilsin.:1hug:serifeciğim allah cümlemizin yardımcısı olsunsenin ilkmi benimki gibi olmuştu? cevabın için teşekkürler cnm ben hep tutacak ümidi vardı 4 yıllık evliyim ve negetif sonuç almaktan korktuğüm için idrar testi yapmaktan nefret ediyorum. üç aşılama negatif ve ilk defa pozitif çıkmıştı çok zor yaa bide doktorum bana driling diye bi amaliyat dedi bende istemedim yumurtalarım birden geliştiği için amaliyatla delip sakinleştiriyormuş bikaç ay içinde kendiliğinden hamile kalanda oluyormuş ama doktorum amaliyattan sonra 5 veya 6ay sonra tekrar tüp bebek yaparız dedi bu amaliyatla ilgili bilgisi olan varmı? kafam karma karışık ((
selam kızlar benimde tedavim çok yaklaştı bir negatif daha almaktan çok korkuyorum ama allahtan gelene boynumuz kıldan ince o herşeyin iyisini bilir taşıyamıycağımız yükü yüklemesin güzel rabbim...
hayır canım 1.denemede herşey güzeldi 27.haftada erken doğm yaptım ve 4,5 ay sonra melek oldu...2.denemede hiç tutmadı öyle 12.günde kan değerim yüksek falan değildi ki tutmadı anlamındaydı..ameliyatla ilgili hiç bi bilgim yok maalesef ,eğer maddi imkanın varsa doktor da gerek görüyorsa ameliyatını ol ve toparlanınca zaten 5-6 ay demiş tekrardan denersin çok kişi var burada bi kaç kez negatif alıp sonra sorunsuz gebelik yaşayan onlarda olmasa insanda umut denen bişi kalmaz inşallah doğrud tedavi teknikleriyle buluşman dileği ile Allah sabır versin unutma ki yalnız değilsin.:1hug:
hayırlı uğurlu olsun insan negatifi alınca acabalar kafasından çıkmıyor maalesef ve hiç sebepsiz tutmayınca nedenleri sadece bana göre Allah tır ol demedikten sonra ne yaparsak yapalım olmuyor kısmetimizde varsa inşallah olur hakkında hayırlısı olsun ..sende yalnız değilsin canım başarılar ve şans diliyorum..
slm arkadaşlar rabbim hepimize sağlıklı sıhatli bebekler nasip eder benim ilk tüp bebek denemem di ankarada özel bi klıniğe gittim ve 3 tane yumurta toplandı ikisi biri 3e diğeri 5e bölündü bu ayın23 de bhcg yaptırdım ve 29 çıktı ilk defa pozitifdi ve o mutluğu anlatamam iki gün sonra tekrar kan vermeye gittik ve ben hep yükselir gözüyle bakarken sonuç 21 e düşmüş ve doktorum iğne ve ilaçları kesti daha sonra iki gün sonra adet oldum benim gibi olan arkadaşlar varmı? ya bide doktorum pek birşey açıklamadı varken neden düştüğüne dair burda doktor ismi açıklanıyormu?
serifeciğim allah cümlemizin yardımcısı olsunsenin ilkmi benimki gibi olmuştu? cevabın için teşekkürler cnm ben hep tutacak ümidi vardı 4 yıllık evliyim ve negetif sonuç almaktan korktuğüm için idrar testi yapmaktan nefret ediyorum. üç aşılama negatif ve ilk defa pozitif çıkmıştı çok zor yaa bide doktorum bana driling diye bi amaliyat dedi bende istemedim yumurtalarım birden geliştiği için amaliyatla delip sakinleştiriyormuş bikaç ay içinde kendiliğinden hamile kalanda oluyormuş ama doktorum amaliyattan sonra 5 veya 6ay sonra tekrar tüp bebek yaparız dedi bu amaliyatla ilgili bilgisi olan varmı? kafam karma karışık ((
selamm ...........arkadaşlar.............asıcım nasılsın.........inş herkes ıyıdır inş guzel gunler gelecek bu sene herkese bereketlı gelsın dılerım...........tedavıler nasıl gıdıyor..........bazen okuyunca uzuluyorum nurayankaya canım sanada şerıfeyede ve tum arkadaşlara rabbım kolaylık versın........inş bebişler gelır kısa zamanda............kendınıze ıyı bakınnnn....dua ilee
selam kızlar benimde tedavim çok yaklaştı bir negatif daha almaktan çok korkuyorum ama allahtan gelene boynumuz kıldan ince o herşeyin iyisini bilir taşıyamıycağımız yükü yüklemesin güzel rabbim...
gecmis olsun canim evet buna kimyasal gebelik deniyor galiba
hayirlisi boyleymis demkki hakkinda
canim o dedigin ameliyat gobekten girip yumurtaligin etrafinadelikler aciliyor omu
eger oysa evet o ameliyattan sonra cogu hamile kalamayan kadin hamile kaliyormus ama ablamada yapildi hamile kalamadi
bence sansini dene belki sen de hamile kalabilirsin
ki insallah kalirsin allah yardimcin olsun
cnm cevabın için teşekkürler evet o amaliyat doktorum bi kaç ay içinde hamile kalan var dedi ama olmassa tekrar tüp bebek deniriz diyor. ablan tüp bebek denedimi amaliyattan sonra korkuyorum yaaa tekrar böyle sonuç alırsam diye birde ablan nerde ne zaman yaptırmıştı?
gecmis olsun canim evet buna kimyasal gebelik deniyor galiba
hayirlisi boyleymis demkki hakkinda
canim o dedigin ameliyat gobekten girip yumurtaligin etrafinadelikler aciliyor omu
eger oysa evet o ameliyattan sonra cogu hamile kalamayan kadin hamile kaliyormus ama ablamada yapildi hamile kalamadi
bence sansini dene belki sen de hamile kalabilirsin
ki insallah kalirsin allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?