badenur seni okudum ama elim gitmedi yazmaya çok üzüldüm arkadaşım..kısmet olursa senle aynı dönemde deneyeceğiz demekki ki tarihler onu gösteriyor...hakkımızda hayırlısı olsun canım bu arada bende kürler uyguluyorum sana tavsiyem ilaçların etkisi sürüyor ve gebelik oluşma şansı daha çok oluyor...
ben incir kürünü uyguluyorum 2.haftanın içindeyim bu kür yumurta sayısını arttırıcı ve çatlatıcı bitkisel olduğu için bi yan etkisi yok bu günleri boşa geçirmek istemiyorum yapmak istersen ibrahim saraçoğlunun sitesini bi ziyaret et canım başarılar dilerim.unutma ki yalnız değilsin...
cnm inşallah güzel sonuçlarla güzel haberler verirsin çok zor bi süreç allah yardımcın olsuun:)
hayırlı cumalar aymes nasılsın ?
ya bence bu incir kuru cok faydali ben bu ay kuru degilde inciri bol bol yemistim tatlisi falan o yuzdenmidir nedir adetim tam gununde geldi allaha sukur bende stres olmustum tedaviden sonra iyice gecikir diye ben ona bagladim bencede devam et canim sen
asicim benimde incir kürü sayesnde galiba geçen ay gecikmişti adetim.bu ay tam gününde oldum çok şükür..inşalla yumişlerimizde kaliteli olmuştur bölece:)
ya bence bu incir kuru cok faydali ben bu ay kuru degilde inciri bol bol yemistim tatlisi falan o yuzdenmidir nedir adetim tam gununde geldi allaha sukur bende stres olmustum tedaviden sonra iyice gecikir diye ben ona bagladim bencede devam et canim sen
selam kızlar gunaydın.................aymes temennın guzel canım inş herşey guzel olur ...hamışlerın sayısı artar..........asıcım nasılsın canım inş sende kavuşursun canım bebişine..........bu yıl bereket getırsın her ısteyene...............hayırlı guzel gunler dostlarrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?