Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabaaa
benimde 1 aşılama negatif, 1 tüp bebek negatif sonuçlandı... haziran veya temmuzda yeniden tüp bebek deneyeceğim... a.s
sevgiler

badenur seni okudum ama elim gitmedi yazmaya çok üzüldüm arkadaşım..kısmet olursa senle aynı dönemde deneyeceğiz demekki ki tarihler onu gösteriyor...hakkımızda hayırlısı olsun canım bu arada bende kürler uyguluyorum sana tavsiyem ilaçların etkisi sürüyor ve gebelik oluşma şansı daha çok oluyor...

canım çok sağol... ben haziran ya da temmuz gibi yeniden denerim herhalde.. ya sen? ne gibi kürler uyguluyorsun? paylaşırsan sevinirim.

ben incir kürünü uyguluyorum 2.haftanın içindeyim bu kür yumurta sayısını arttırıcı ve çatlatıcı bitkisel olduğu için bi yan etkisi yok bu günleri boşa geçirmek istemiyorum yapmak istersen ibrahim saraçoğlunun sitesini bi ziyaret et canım başarılar dilerim.unutma ki yalnız değilsin...

evet canım incir kürü benimde aklımda kanamam bitince başlamayı planladım. Bende internette araştırdım ve ARI SÜTÜ+POLEN+BAL karışımının doğurganlığı artırıcı özelliği olduğunu ve hücre yenileyici olduğunu öğrendim. Aktarlarda satılıyor. Bununda bir zararı olmaz diye düşünüyorum, denemekte fayda var..

cnm inşallah güzel sonuçlarla güzel haberler verirsin çok zor bi süreç allah yardımcın olsuun:)

amin canım sağol desteğin için gerçekten çok zor bi süreç başlamaya karar vermek bi mesele bide tedavi süreci ayrı bi mesele rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin evlerini kucaklarını bebeklerle doldursun sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarla inşallah...

badenur canim galiba yeni negatif sonuc aldin hakkinda hayirlisi boyleymis diyelim insallah en kisa zamanda bebisin seni bulur
senide ekliyorum listeye

hayirli cumalar kizlar
allahim dularimizi kabul eylesin

tıngırmıngır yaşıyoruz işte kürlerle kafayı yedim-tatlicadiarzu-

incir kürüne başladım 15 gün oldu hani tedaviden sonra ağrılar vs.olur yaa kürden sonra başladı ağrılar demekki etkisi var.

ya bence bu incir kuru cok faydali ben bu ay kuru degilde inciri bol bol yemistim tatlisi falan o yuzdenmidir nedir adetim tam gununde geldi allaha sukur bende stres olmustum tedaviden sonra iyice gecikir diye ben ona bagladim bencede devam et canim sen

ben inanmazdım böle şeylere denize düşen misali gerçekten de doğruymuş etkisi bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterecek devammm:enbuyukkk:

asicim benimde incir kürü sayesnde galiba geçen ay gecikmişti adetim.bu ay tam gününde oldum çok şükür..inşalla yumişlerimizde kaliteli olmuştur bölece:)

asicim benimde incir kürü sayesnde galiba geçen ay gecikmişti adetim.bu ay tam gününde oldum çok şükür..inşalla yumişlerimizde kaliteli olmuştur bölece:)

canim gecen ay 1 hafta gecti bu ay tam geldi
senindemi bu ay incir sayesinde erken geldi tedaviye basliyormusun yada basladinmi canim
ne zamandir gorusemedik

Herkese günyadın hayırlı haftalar ve bol hamişli günler diliyorum canlarıma.s.

selam kızlar gunaydın.................aymes temennın guzel canım inş herşey guzel olur ...hamışlerın sayısı artar..........asıcım nasılsın canım inş sende kavuşursun canım bebişine..........bu yıl bereket getırsın her ısteyene...............hayırlı guzel gunler dostlarrrrrrrrrrrrrr

selam kızlar bende incir kürünü kullanıncaadetim düzenli olmuştu yarın sabah bir 21 günlük küre daha başlıycam inş

selam canim amin insallah hepimiz tek tek kavusuruz bebislere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…