Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya benim adet bir gun geldi sonra durdu iyice sapitti duzen falan kalmadi bende hadi hayirlisi

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek
umudumsun07 07 17 martta ikinci tedavisi icin uzun protokol basladi allahtan hakkinda hayirlisini diliyoruz
doga 87 uzun protokol
oferta dondurulmuslarla 2.deneme
sena81 kisa protokol basladi

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

kizlar dualarimizi sizinle insallah guzel haberler alicaz allahin izni ile
:Saruboceq:

vazgecmeden yola devam diyip yuzu gulenlerin listesi

1.mehay 5 asilama 1 tup bebek negatif dondurulmus tek embriyo ile allahin izni ile HAMILE::CüvCüv:

bu liste birgun dolup tasacak

KIZLAR SIZ BENI SIMDIDEN NEGATIF SONUC ALANLARIN LISTESINE YAZIN TRANSFERIN 8.GUNU

KAN TESTI NEGATIF BUGUNDE IDRAR TESTIM NEGATIF TRANSFERIN 11.GUNUNDEYIM YINE ILKI

GIBI OLMADI OLMADI ISTE ALLAH SIZLERE NASIP ETSIN INSsenağlamasenağlamasenağlama

canim uzulme lutfen kan sonucun kac belkide yenice artacak hemen umitsizlige kapilmaaa

kizlar aranizda kimyasal gebelik yasayan varmiydi 46 kimyasalmi yokmu bebek varmi acil bilgi

ah asicim hiç bilmiyorum ben
inş Allahım inş

kızlar benide negatif sonuç alanlar listesine ekleyebilirsiniz.Çok üzgünüm çooooooooooookkkkkkkÇok üzgünüm çoook

ah asicim hiç bilmiyorum ben
inş Allahım inş

amin canim amin insallah

kızlar benide negatif sonuç alanlar listesine ekleyebilirsiniz.Çok üzgünüm çooooooooooookkkkkkkÇok üzgünüm çoook

mrb canim hayirdir tup bebek sonucu aldin galiba yenimi aldin kacinci denemendi
seni cok iyi anliyorum hayirlisi diyelim herseyin bir gunu bir vakti var bunu unutmayalim
allahim sabir versin cumlemize

selam arkadaşlar..............inş guzel haber alıcaz...........umut edıyorum ..........rabbım sabır versın
sakaduda............inş gunu gelecek canımmmmmmmm...............inş

selam kıslar aa kimse yokta gerçi...

günayrın kıslaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr:)))))))))
günün hortlağı adayım galiba açılış benden bereket allahtankaydirigubbakcemile3

benden de gunaydın ben ıkıncıyım galıba...............az sonra kahvaltı yapıp işe gıdıcemmmmmmmm..........kahvaltı hazırlarken şole bakımmm dedım arkadaşlar...........gununuz bereketlı guzellıklerle dolu geçsın inş..............hayatınıza guneş gıbı sıcak haberler doğsun ....inş guzel haberler getırır bu bahar cumlemıze.........

selam arkadaşlar şuan puregon ve menegonlarımı oluyorum eğer bi değişiklik olmazsa 23 nisan toplama ve 25 nisan transfer bana dua edin....

günayrın kıslaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr:)))))))))
günün hortlağı adayım galiba açılış benden bereket allahtankaydirigubbakcemile3

gunaydin kizlarrrrr
ben iyi uyudum valla dun cok yoruldum temizlik falan derken
a.s.

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek
umudumsun07 07 17 martta ikinci tedavisi icin uzun protokol basladi allahtan hakkinda hayirlisini diliyoruz23 nisanda yumurtalari toplanacak
doga 87 uzun protokol
oferta dondurulmuslarla 2.deneme
sena81 kisa protokol basladi

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

kizlar dualarimizi sizinle insallah guzel haberler alicaz allahin izni ile
:Saruboceq:

çok üzgünüm...bütün gece uyumadım...dün 10. günümdü dayanamadım test yaptırdım. sonuç yine gözyaşlarımla sonuçlandı..benide listenize ekleyebilisiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…