çok üzgünüm...bütün gece uyumadım...dün 10. günümdü dayanamadım test yaptırdım. sonuç yine gözyaşlarımla sonuçlandı..benide listenize ekleyebilisiniz...
kızlar benide negatif sonuç alanlar listesine ekleyebilirsiniz.Çok üzgünüm çooooooooooookkkkkkkÇok üzgünüm çoook
selam arkadaşlar şuan puregon ve menegonlarımı oluyorum eğer bi değişiklik olmazsa 23 nisan toplama ve 25 nisan transfer bana dua edin....
KIZLAR SIZ BENI SIMDIDEN NEGATIF SONUC ALANLARIN LISTESINE YAZIN TRANSFERIN 8.GUNU
KAN TESTI NEGATIF BUGUNDE IDRAR TESTIM NEGATIF TRANSFERIN 11.GUNUNDEYIM YINE ILKI
GIBI OLMADI OLMADI ISTE ALLAH SIZLERE NASIP ETSIN INSsenağlamasenağlamasenağlama
çok saol canım..çok yoruldum..3. kez denedim bu sefer çok umutlanmıştım bu defa olur hissediyordum...acısı geçer biliyorum ama şu anda çok ağır geliyor...Aallah hepimize yardım etsinn..
arkadaşlar çok kötüyüm ya çok korkuyorum.bu ikinci sefer ve doktorlar hemşireler hep aynı şeyi söylüyor bu sfer mutsuzsun çok durgunsun diee.içimdeki boşluğu dolduramıyorum ne yaparsam yapayım olmuyor çok yorgunum.tekrar bi yenilgiyi kabul edememekten korkuyorum.of yaaa
çok üzgünüm...bütün gece uyumadım...dün 10. günümdü dayanamadım test yaptırdım. sonuç yine gözyaşlarımla sonuçlandı..benide listenize ekleyebilisiniz...
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim destekleriniz ve iyi dilekleriniz için.İlk denememdi malasef olmadı.Allah bütün tedavi olan arkadaşlarıma bol sabır ve olumsuz sonuçlara karşı dayanma gücü versin .
İyiki bu siteye üye olmuşum.sizlere karşı duygularımı anlatırken çok açık ve rahatım.Ama eşime ve yakınlarıma karşı güçlü görünmeye çalışıyorum onları daha fazla üzmemek için ve bu da çok yoruyor beni.....
arkadaşlar çok kötüyüm ya çok korkuyorum.bu ikinci sefer ve doktorlar hemşireler hep aynı şeyi söylüyor bu sfer mutsuzsun çok durgunsun diee.içimdeki boşluğu dolduramıyorum ne yaparsam yapayım olmuyor çok yorgunum.tekrar bi yenilgiyi kabul edememekten korkuyorum.of yaaa
merabalar ben yeni katıldım aranıza bende 9 aylık evliyim ve bebek düşünüyoruz bugün 21 gün gecikti bundan önce 3 kez test yaptım evde ama negatif çıktı.kan testide yaptırmak istemiyorum negatif sonuç almaktan kokuyorum. inş allah isteyen herkese bebek verir.
herkese merhaba a.s.
uzun zamandır ilk defa mesaj yazıyorum çünkü duygularını çok yoğun yaşayan biriyim maalesef..kısaca hikayemi anlatim size..
5 yıllık evliyim 3 yıldır bebek için uğraşıyoruz bizim sorunumuz iki taraflı bende pko var eşimdede çift taraflı varikosel ..
2008 de negatif üç aşılamadan sonra tüp bebek yolcularından biride biz olduk.2008 ekim ayında ilk micro denememde ikizlerim benimleydi ama bu çok uzun sürmedi 8 haftamızı doldurduğumuzda pes ettiler kalp atışları durdu ve acilen aldırmak zorunda kaldık,kürtaj oldum bir ay sonra içimde parça kaldığı anlaşıldı ve tekrar ameliyata alındım benim ilk denemem çok uzun ve yorucu bir süreçti (bu arada ohss de oldum pko olduğum için ondanda hastanede yattım ara ara )neyse çok uzatmim kısacası bir daha bu tedaviye cesaret edemeyeceğimi düşünüyodum uzun zamandır ama sizin hikayelerinizi okudukça tekrar şöyle bi silkindim ve yeniden denemeye karar verdim ,her ne kadar sizleri tanımasamda hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum beni yeniden ayağa kaldırdığınız için...:enbuyukkk:
temmüz gibi yeniden başlamaya karar verdik eşimle, benide aranıza alıp listeye eklerseniz çok sevinirim hepinizi öpüyorum iyiki varsınız..a.s.
canım benim inş. hamişsindir bence kan testide yaptır.benim ilk tüp bebek denememde idrar testinde çıkmamıştı kanda çıkmıştı gerçi kimyasal gebelikle sonuçlandı ama yinde kanda yaptır.düşük değerlerde idrarda çıkmazmış
umudumsun bende bekarlıktan beri düzensizlik var nişanlıyken doktora gittiğimde polikistikover başlangıcı var demişti ilk sorduğum soru ilerde sorun yaşarmıyım oldu doktor bana yaşamazsın dedi doğumkontrol hapı verdi 1 yada 2 ay kullandım. evlendikten sonra yine düzensizlik oldu. her ayın sonunda test yaptım ne gatif çıkıyodu yine doktora gittim. direk doğumkontrol hapı verdi.1 ay kullandım. daha sonra başka doktora gittim kan testi yaptı değerlere baktı herşey normal dedi adetin 3. günü gel dedi bi kan testi daha yapalım dedi.adet olmayı bekliyorum 21 gün geçti daha göremedim.
asi74 çok teşekkür ederim arkadaşım verdiğin destek için umarım birgün bizlerde anne olabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?