Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok üzgünüm...bütün gece uyumadım...dün 10. günümdü dayanamadım test yaptırdım. sonuç yine gözyaşlarımla sonuçlandı..benide listenize ekleyebilisiniz...

Canım çok üzüldüm Allah sabı versin ilk negatifi aldığım anı hatırladım birden gerçekten çok zor ama bikaçgün sonra acın hafifliycek hayat devam ediyor ne yazıkki biz bunları yaşamak zorundaymışız kısmetimiz böyleymiş inşallah bundan sonraki denemelerimizde Rabbim yardımcımız olurda bizede pozitifi görmek nasip olur:Saruboceq:

kızlar benide negatif sonuç alanlar listesine ekleyebilirsiniz.Çok üzgünüm çooooooooooookkkkkkkÇok üzgünüm çoook

Canım şu listeye hiç kimsenin gelmesini istemiyorum ne yazıkki bi negatif daha üzülme nolur biliyorum bunu demem fayda etmiycek acıların çok taze ama Allah böyle uygun görmüş elden gelen başka bişey yok diğer arkadaşımada dediğim gibi inşallah sonraki denememizde bizde pozitifi görürüz.:teselli:

selam arkadaşlar şuan puregon ve menegonlarımı oluyorum eğer bi değişiklik olmazsa 23 nisan toplama ve 25 nisan transfer bana dua edin....

Canım Allah yardımcın olsun çok az kalmış artık bebişine gittikçe yaklaşıyosun inşallah müjde alıcaz senden:Saruboceq:

çok saol canım..çok yoruldum..3. kez denedim bu sefer çok umutlanmıştım bu defa olur hissediyordum...acısı geçer biliyorum ama şu anda çok ağır geliyor...Aallah hepimize yardım etsinn..

Canım çok erken yapmışsın testi
belki artıcak ileriki günlerde hemen ümitsiz olma
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin:1hug:

çok saol canım..çok yoruldum..3. kez denedim bu sefer çok umutlanmıştım bu defa olur hissediyordum...acısı geçer biliyorum ama şu anda çok ağır geliyor...Aallah hepimize yardım etsinn..

Amin canım haklısın çok zor ilk negatifi aldığımda yıkılmıştım zor toparlandım ama elden bişey gelmiyo işte bol bol dua etmekten başka sorun kimdeydi sizin canım birde nerde denedin tüp bebeği sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim:1hug:

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim destekleriniz ve iyi dilekleriniz için.ılk denememdi malasef olmadı.Allah bütün tedavi olan arkadaşlarıma bol sabır ve olumsuz sonuçlara karşı dayanma gücü versin .
ıyiki bu siteye üye olmuşum.sizlere karşı duygularımı anlatırken çok açık ve rahatım.Ama eşime ve yakınlarıma karşı güçlü görünmeye çalışıyorum onları daha fazla üzmemek için ve bu da çok yoruyor beni.....

arkadaşlar çok kötüyüm ya çok korkuyorum.bu ikinci sefer ve doktorlar hemşireler hep aynı şeyi söylüyor bu sfer mutsuzsun çok durgunsun diee.içimdeki boşluğu dolduramıyorum ne yaparsam yapayım olmuyor çok yorgunum.tekrar bi yenilgiyi kabul edememekten korkuyorum.of yaaa

merabalar ben yeni katıldım aranıza bende 9 aylık evliyim ve bebek düşünüyoruz bugün 21 gün gecikti bundan önce 3 kez test yaptım evde ama negatif çıktı.kan testide yaptırmak istemiyorum negatif sonuç almaktan kokuyorum. inş allah isteyen herkese bebek verir.

canım benim inş. hamişsindir bence kan testide yaptır.benim ilk tüp bebek denememde idrar testinde çıkmamıştı kanda çıkmıştı gerçi kimyasal gebelikle sonuçlandı ama yinde kanda yaptır.düşük değerlerde idrarda çıkmazmış

inş hamile kalmayı çok istiyorum.şubat ayında doğumkontrol hapı kullandım. sadece 1 ay ama o yüzdende korkuyorum.hamile kalmayı zorlaştırır diye

merak etme zorlaştırmaz.hatta bana doktor yumurta kalitesi daha iyi olur diye devamlı doğum kontrol hapı veriyor.hem zararlı olsa tüp bebekten önce verilmezdi çoğu kişi kullanıyor

herkese merhaba a.s.
uzun zamandır ilk defa mesaj yazıyorum çünkü duygularını çok yoğun yaşayan biriyim maalesef..kısaca hikayemi anlatim size..
5 yıllık evliyim 3 yıldır bebek için uğraşıyoruz bizim sorunumuz iki taraflı bende pko var eşimdede çift taraflı varikosel ..
2008 de negatif üç aşılamadan sonra tüp bebek yolcularından biride biz olduk.2008 ekim ayında ilk micro denememde ikizlerim benimleydi ama bu çok uzun sürmedi 8 haftamızı doldurduğumuzda pes ettiler kalp atışları durdu ve acilen aldırmak zorunda kaldık,kürtaj oldum bir ay sonra içimde parça kaldığı anlaşıldı ve tekrar ameliyata alındım benim ilk denemem çok uzun ve yorucu bir süreçti (bu arada ohss de oldum pko olduğum için ondanda hastanede yattım ara ara )neyse çok uzatmim kısacası bir daha bu tedaviye cesaret edemeyeceğimi düşünüyodum uzun zamandır ama sizin hikayelerinizi okudukça tekrar şöyle bi silkindim ve yeniden denemeye karar verdim ,her ne kadar sizleri tanımasamda hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum beni yeniden ayağa kaldırdığınız için...:enbuyukkk:
temmüz gibi yeniden başlamaya karar verdik eşimle, benide aranıza alıp listeye eklerseniz çok sevinirim hepinizi öpüyorum iyiki varsınız..a.s.

Son düzenleme:

Canım lütfen kötü düşünme hep iyi şeyleri getir aklına böyle olma bebeğini kucağına aldığın günleri düşün onunla yapıcaklarını geçir aklından belki faydası olur. Sonucun kötü olucağını şimdiden düşünürsen bu tedavi bitmez bende böyle yaptım çok kafama takıp herşeyi dert ettim şimdi okadar pişamanımki keşke yapmasaydım deyip duruyorum ama oldu işte sonucumda ne yazıkki negatifffffffffff..........
Biraz rahat olmaya çalış zor biliyirum ama dene ne olur:teselli:

çok üzgünüm...bütün gece uyumadım...dün 10. günümdü dayanamadım test yaptırdım. sonuç yine gözyaşlarımla sonuçlandı..benide listenize ekleyebilisiniz...

canim benim uzulerek hosgeldin demek zorundayiz seni cok iyi anlayan insanlariz biz hic merak etme sayisi az yada cok ama bizlerde ayni duygulari yasadik ve yasiyoruz
ama umutsuzluk yok durmak yok bir gun mutlaka azim edersek bebislerimize kavusacagiz allahin izni ile

mrb canim gecen yazdin ama listeye ekleyemedim cunku kacainci denemn oldugunu bilmem gerekiyordu
umutsuzluk yok durmak yok cok uzuldum keske pozitif olsaydi ama allahin takdiri o bizim bilemiyeceklerimizi biliyor demekki vardir bir bildigi ekliyorum canim senide listeye ama unutma umutsuzluk yok burda birbirimize destek olucaz ve bu kotu gunleri gecip mutluluga bizlerde hep birlikte kavusacagiz

canim neden oyle hissediyorsun pozitif dusunmen gerek lutfen bazen ayni seyleri bende yasiyorum ama neden pozitif olmasin ki diyorum 2. 3. de kavusan cok kisi var bebislerine bence boyle yapma kusturme yumoslarini

canim korkma insallah pozitif olur olmazsada daha yeni evlisin guclu olmalisin ayrica evlendikten sonra nedense hormonlarda bir degisiklik oluyor ve adet duzenleri sasirabiliyor insallah en kisa surede bebisine kavusursun

canim benim mrb hosgeldin aramiza bebislerin icin cok uzuldum boyle bir aci insallah birdaha yasamazsin ama icine kapanmak cok yanlis ne kadar uzulursek uzuleleim olan oluyor bizim yapmamiz gereken sukretmek ve sabretmek bir kere hamile kalmisin bence bunun devamida gelir sen relax olmaya calis belkide kendiliginden gelecek bebisin daha cok yeni 3 4 ay olmus guclu olki bebislerin annemiz guclu diye geri sana gelebilsinler canim

umudumsun bende bekarlıktan beri düzensizlik var nişanlıyken doktora gittiğimde polikistikover başlangıcı var demişti ilk sorduğum soru ilerde sorun yaşarmıyım oldu doktor bana yaşamazsın dedi doğumkontrol hapı verdi 1 yada 2 ay kullandım. evlendikten sonra yine düzensizlik oldu. her ayın sonunda test yaptım ne gatif çıkıyodu yine doktora gittim. direk doğumkontrol hapı verdi.1 ay kullandım. daha sonra başka doktora gittim kan testi yaptı değerlere baktı herşey normal dedi adetin 3. günü gel dedi bi kan testi daha yapalım dedi.adet olmayı bekliyorum 21 gün geçti daha göremedim.

canim kimyasal gebelikte kan sonucun kacti ve kacinci gunundu sonra neler yasadin

canim ayni sorunlar bende var malesef bekarkende dusensizdi dr a gitmistim 2 degisik birsey yok dediler evlendim yine duzensiz her testten gectim kac kere hormon testi cart curt birsey yok diyorlar acaba pko mu var dedim oda yok bende anlamdim bir turlu bazen benimde 20 30 gun gectigi oluyor adetin 3. gunu hormonlarda da birsey cikmadi bunyeyle alakli birseymis dediler bende boyle yasayip gidiyorum iste:uhm:

asi74 çok teşekkür ederim arkadaşım verdiğin destek için umarım birgün bizlerde anne olabiliriz

asi74 çok teşekkür ederim arkadaşım verdiğin destek için umarım birgün bizlerde anne olabiliriz

canim tabi ki birbirimize destek olucaz cunku kimseyle paylasamiyoruz gercek duygularimiz cunku kimse anlamaz sadece bizler birbirimizi anlariz
ayrica subatta bende mikro yaptirdim ve olumlerden dondugumu bilirim
sende galiba ohss olustu bende cok kotu olmustum 1gun acilde 3 gunde hastanede kaldim canim dr cok umutluydu ama bilmiyorum olmadi negatif sonuc aldim ve 3 hafta daha kendime ohss yuzunden igne yapmak zorunda kaldim
genelde pko olanlarda oluyor galiba ama bende varmi diyorum yok diyorlar birsey anlmadim adetlerimde duzensiz seninde mi duzensiz oluyor canim
ay cok oldu pardon ama ayni dertten birini bulunca paylasmak istedim:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…