Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
size bişey anlatcam heryerde ibretlik hikayerler var kadındoğuma gittim kontrol için sırada bekleyen bir kadıın vardı 2 aylık hamile eşi çalışmıyomuş kendide zor geçiniyolarmış hamile olduğunu duyunca adamın ailesi kıza sırasıymıydı bebeğin niye yaptın demişler.bunu duyunca çok sinirlendim.

12. gün 31 di her 2 günde bir yaptırmıştım ama kimyasal gebelik oldu ve kendiliğinden 0 oldu değerim

evet canim cok haklisin ibretlik bunlar daha ikinci bebegi ve bakacak durumda olan insanlar bile kurtaj oluyorlar bende bunu anlayamiyorum bizler hayatta bir tek bebek icin yasiyormusuz gibi baska birsey dusunmuyoruz o insanlar degerini bilmiyor hemen oldugu icinmi acaba bilmiyorum ki allah im 4 gozle bekleyen insanlarada nasip etsin insallah:Saruboceq::Saruboceq:

MERHABA KISSSLARRR SONUNDU DÜN DONDURULMUŞ BEBıŞLERıMLE TEDAVıME BAŞLAYABıLDıM.ıNŞALLAH BU SEFER HERŞEY YOLUNDA GıDER.NOLUR SıZLERDE DUA EDıN ARKADAŞLAR.ALLAH HEPıMıZE SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLATLAR NASıP ETSıN ıNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq:

canim benim tedavin hayirli olsun pozitif olmayi unutma bu bebisler sana ssimsiki tutunacak insallah transferin ne zaman olacak dualrimiz seninle senide ekleyelim hemen hamileler listesine :CüvCüv:

Merhaba canım tedavin hayırlı olsun
inşallah herşey yolunda gider dualarım burdaki herkesle
Allah yardımcınız olsun tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşalla:1hug:h

Asicim tatlım ablan tekrar test yaptımı adet görüyo demişsin hala ama hatırlarsan bademde böyleydi inşallah ablanda hamiştir canım:1hug:

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek
umudumsun07 07 17 martta ikinci tedavisi icin uzun protokol basladi allahtan hakkinda hayirlisini diliyoruz23 nisanda yumurtalari toplanacak
doga 87 uzun protokol
oferta dondurulmuslarla 2.deneme
sena81 kisa protokol basladi
lansor 17 dondurulmuslarla 2.yidenemeye basladi

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
Asicim tatlım ablan tekrar test yaptımı adet görüyo demişsin hala ama hatırlarsan bademde böyleydi inşallah ablanda hamiştir canım:1hug:

CANIM TEST YAPTI AMA YAPTIRDIGI YERDE SAYI VERMEMISLER NEGATIF DEMISLER SAYI VEREMIYORUZ DEMISLER
merkezde biz onu kabul etmiyoruz demis yarin bir daha yaptircak yaptirdigi yerdede negatif demisler
galiba yok dusuyor

Canım tedavım dÜn baŞladı.herhangı bır problem olmazsa ınŞallah nısanın son ÜÇ gÜnÜnden bırınde de transfer edılecek.dualarınız ıÇın Çok teŞekkÜr ederım kızlar.allah bu yolda yÜrÜyen kımsenın kucaĞını boŞ bırakmasın ınŞallah

CANIM TEST YAPTI AMA YAPTIRDIGI YERDE SAYI VERMEMISLER NEGATIF DEMISLER SAYI VEREMIYORUZ DEMISLER
merkezde biz onu kabul etmiyoruz demis yarin bir daha yaptircak yaptirdigi yerdede negatif demisler
galiba yok dusuyor

ne demek sayı vermiyoruz ya
öyle saçmalıkmı olurmuş:mymeka:
başka yerde yaptırsın bencede
Allahım inşallah yüzünü güldürür ablanın:Saruboceq:

canım evet bizi bizden daha iyi kimse anlayamıyor gerçekten çünkü yaşamayan anlayamaz.canım ben ohss olunca karnım 9 aylık gibi olmuştu bendebi kaç kere acile gidip hastanede yattım günlerce doktor hamilelik belitisi demişti genelde pko olanlarda oluyomuş çünkü ilaçlara aşırı tepki veriyo vücut pko olmayanlardada olabilirmi bilmiyorum canım..evet canım benimde adetlerim düzensizdi ama şu aralara çok şaşırıyorum adetlerim kendiliğinden düzeldi 3 aydır çok düzenli adet görüyorum günü gününe yanii bu iyiye işarettir umarım..bu arada adetim günü gününe oluıyo ama afedersin kanama miktarı çok azaldı önceden 5-6 gün olan kanamam şimdi 2 en fazla üç günde bitiyo neden bilmiyorum..ne demek canım çok olmaz istediğin soruyu sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmak isterim a.s.

amin amin amin
insallah basarirsin canim allahim yuzunu guldursun
seni hic bu listeye eklemek istememistim sevinmistim hamilesin diye ama varmis ondada bir hayir canimcim basaracaksin ben inaniyorum:CüvCüv:

hayırlı olsun umarım herşey istediğin gibi gelişir ve bize burdan müjdeli haberini verirsin a.s.

ne demek sayı vermiyoruz ya
öyle saçmalıkmı olurmuş:mymeka:
başka yerde yaptırsın bencede
Allahım inşallah yüzünü güldürür ablanın:Saruboceq:

amin canim ya iki gundur cok saskiniz simdi olmadigini dusunuyoruz cunku olsa sayi artar ve pozitif derlerde ama neden 46 ciktida simdi cikmiyor ya kimyasal yda dusuyormu bilemedim anlamdim gitti allahim bademin mucizesi gibi mucize verir insallah adetide hizli bir sekilde devam ediyor
canim sayi vermemisler ozel bir poliklinikti yok galiba sayan aletlerdensırnaşık şey

evet canim aynen bende o kadar sistimki nefes alamiyordum gunlerce uyumadan gezdim kimseye soylemeistim tedavi oldugumu kayinvalidem artik canin birsey istiyormu demeye baslamisti hamile kaldim sistim ve ondan sakliyoz sanmisti karnimi gorunce
bende genelde takip ettim hep pko olanlarda oluyor bu ohss onun korkusuna yeni bir tedaviye baslamaya korkuyorum
evet canim artik benimde ilaclardanmidir nedir biraz duzene girdi insallah sende kendiliginden hamile kalirsin
canim esin ameliyat olmayi dusunmuyormu yanilmiyorsan cift tarafli varikosel var demistin
evet canim ohss olanlarda tutma sansi daha yuksek diye demisti dr um banada

canım ikizlerimizi kaybettikten sonra eşim üroloğa gitti (sperm sayısında problem yok ama ilri hızlı hrekette ve şekilde problem vardı) sigarayı bırak iki ay sonra gel büyük olasılıkla ameliyet etmem gerek demişti eşimde sigarayı bıraktı 3 ay sonra gitti doktor düzelme var böyle devam et şimdilik ameliyata gerek yok demiş ilaç vermiş bide sabahları aç karnına bi kaşık keçi boynuzu pekmezi ye doktorunuzun verdiği tedaviye devam edin demiş işte eşimde ilacını kullandı pekmezi yemeye devam ediyo kısmetse temmuz gibi yine doktorumuza gidip 2. denememize başlicaz işallah...
asicim bu arada önceki sayfaları okuma fırsatı bulamadım kusura bakma sende kendinden kısaca bahsedebilirmisin kaç yıllık evlisin kaç denemn oldu vs..:1hug:

cok sevindim canim duzelmesine insallah ilerleyen zamanlarda bir sorun cikarmaz varikosel ve dogal yoldan bebisine kavusursuncanim ben 2.5 yillik evliyim evlendikten itibaren istedim
1 yil bekledik olmayinca dr a gittik adetim duzensiz ya sorun bende sandik dr birsey yok 6 ay clomenle denyin dedi yine olmadi
sonra esinede bakalim dedi bizde hadi bakalim dedik ve sonucu gorunce sok olduk sperm sayimiz cok dusuk hareket cok dusuk morfoloji cok dusuk
dunya basimiza yikildi direk mikro tup bebegide astik yani
denedik bizde uzun protokol 2 tane iyi kalite embriyo yerlestirildi cok umutluyduk ama negatif cok sorunlar yasadim 3 hafta kontrol altinda olmam gerekti ve biz bu negatifin stresi ile esimle ayrildik
sonra dayanamadik baristik ve 2.yi en yakin surede deniycez uzun oldu galiba boyle iste canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…