- Konu Sahibi EU2
-
size bişey anlatcam heryerde ibretlik hikayerler var kadındoğuma gittim kontrol için sırada bekleyen bir kadıın vardı 2 aylık hamile eşi çalışmıyomuş kendide zor geçiniyolarmış hamile olduğunu duyunca adamın ailesi kıza sırasıymıydı bebeğin niye yaptın demişler.bunu duyunca çok sinirlendim.
benim ilk değer 31 sonra 37 sonra 157 ve düştü 102,46 ve 0
12. gün 31 di her 2 günde bir yaptırmıştım ama kimyasal gebelik oldu ve kendiliğinden 0 oldu değerim
MERHABA KISSSLARRR SONUNDU DÜN DONDURULMUŞ BEBİŞLERİMLE TEDAVİME BAŞLAYABİLDİM.İNŞALLAH BU SEFER HERŞEY YOLUNDA GİDER.NOLUR SİZLERDE DUA EDİN ARKADAŞLAR.ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq:
MERHABA KISSSLARRR SONUNDU DÜN DONDURULMUŞ BEBİŞLERİMLE TEDAVİME BAŞLAYABİLDİM.İNŞALLAH BU SEFER HERŞEY YOLUNDA GİDER.NOLUR SİZLERDE DUA EDİN ARKADAŞLAR.ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq:
Asicim tatlım ablan tekrar test yaptımı adet görüyo demişsin hala ama hatırlarsan bademde böyleydi inşallah ablanda hamiştir canım:1hug:
CANIM TEST YAPTI AMA YAPTIRDIGI YERDE SAYI VERMEMISLER NEGATIF DEMISLER SAYI VEREMIYORUZ DEMISLER
merkezde biz onu kabul etmiyoruz demis yarin bir daha yaptircak yaptirdigi yerdede negatif demisler
galiba yok dusuyor
canim tabi ki birbirimize destek olucaz cunku kimseyle paylasamiyoruz gercek duygularimiz cunku kimse anlamaz sadece bizler birbirimizi anlariz
ayrica subatta bende mikro yaptirdim ve olumlerden dondugumu bilirim
sende galiba ohss olustu bende cok kotu olmustum 1gun acilde 3 gunde hastanede kaldim canim dr cok umutluydu ama bilmiyorum olmadi negatif sonuc aldim ve 3 hafta daha kendime ohss yuzunden igne yapmak zorunda kaldim
genelde pko olanlarda oluyor galiba ama bende varmi diyorum yok diyorlar birsey anlmadim adetlerimde duzensiz seninde mi duzensiz oluyor canim
ay cok oldu pardon ama ayni dertten birini bulunca paylasmak istedim:asigim:
Canım tedavİm dÜn baŞladı.herhangİ bİr problem olmazsa İnŞallah nİsanın son ÜÇ gÜnÜnden bİrİnde de transfer edİlecek.dualarınız İÇİn Çok teŞekkÜr ederİm kızlar.allah bu yolda yÜrÜyen kİmsenİn kucaĞını boŞ bırakmasın İnŞallah
ne demek sayı vermiyoruz ya
öyle saçmalıkmı olurmuş:mymeka:
başka yerde yaptırsın bencede
Allahım inşallah yüzünü güldürür ablanın:Saruboceq:
canım evet bizi bizden daha iyi kimse anlayamıyor gerçekten çünkü yaşamayan anlayamaz.canım ben ohss olunca karnım 9 aylık gibi olmuştu bendebi kaç kere acile gidip hastanede yattım günlerce doktor hamilelik belitisi demişti genelde pko olanlarda oluyomuş çünkü ilaçlara aşırı tepki veriyo vücut pko olmayanlardada olabilirmi bilmiyorum canım..evet canım benimde adetlerim düzensizdi ama şu aralara çok şaşırıyorum adetlerim kendiliğinden düzeldi 3 aydır çok düzenli adet görüyorum günü gününe yanii bu iyiye işarettir umarım..bu arada adetim günü gününe oluıyo ama afedersin kanama miktarı çok azaldı önceden 5-6 gün olan kanamam şimdi 2 en fazla üç günde bitiyo neden bilmiyorum..ne demek canım çok olmaz istediğin soruyu sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmak isterim a.s.
evet canim aynen bende o kadar sistimki nefes alamiyordum gunlerce uyumadan gezdim kimseye soylemeistim tedavi oldugumu kayinvalidem artik canin birsey istiyormu demeye baslamisti hamile kaldim sistim ve ondan sakliyoz sanmisti karnimi gorunce
bende genelde takip ettim hep pko olanlarda oluyor bu ohss onun korkusuna yeni bir tedaviye baslamaya korkuyorum
evet canim artik benimde ilaclardanmidir nedir biraz duzene girdi insallah sende kendiliginden hamile kalirsin
canim esin ameliyat olmayi dusunmuyormu yanilmiyorsan cift tarafli varikosel var demistin
evet canim ohss olanlarda tutma sansi daha yuksek diye demisti dr um banada
canım ikizlerimizi kaybettikten sonra eşim üroloğa gitti (sperm sayısında problem yok ama ilri hızlı hrekette ve şekilde problem vardı) sigarayı bırak iki ay sonra gel büyük olasılıkla ameliyet etmem gerek demişti eşimde sigarayı bıraktı 3 ay sonra gitti doktor düzelme var böyle devam et şimdilik ameliyata gerek yok demiş ilaç vermiş bide sabahları aç karnına bi kaşık keçi boynuzu pekmezi ye doktorunuzun verdiği tedaviye devam edin demiş işte eşimde ilacını kullandı pekmezi yemeye devam ediyo kısmetse temmuz gibi yine doktorumuza gidip 2. denememize başlicaz işallah...
asicim bu arada önceki sayfaları okuma fırsatı bulamadım kusura bakma sende kendinden kısaca bahsedebilirmisin kaç yıllık evlisin kaç denemn oldu vs..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?