cok sevindim canim duzelmesine insallah ilerleyen zamanlarda bir sorun cikarmaz varikosel ve dogal yoldan bebisine kavusursuncanim ben 2.5 yillik evliyim evlendikten itibaren istedim
1 yil bekledik olmayinca dr a gittik adetim duzensiz ya sorun bende sandik dr birsey yok 6 ay clomenle denyin dedi yine olmadi
sonra esinede bakalim dedi bizde hadi bakalim dedik ve sonucu gorunce sok olduk sperm sayimiz cok dusuk hareket cok dusuk morfoloji cok dusuk
dunya basimiza yikildi direk mikro tup bebegide astik yani
denedik bizde uzun protokol 2 tane iyi kalite embriyo yerlestirildi cok umutluyduk ama negatif cok sorunlar yasadim 3 hafta kontrol altinda olmam gerekti ve biz bu negatifin stresi ile esimle ayrildik
sonra dayanamadik baristik ve 2.yi en yakin surede deniycez uzun oldu galiba boyle iste canim
canım benim sende baya badireler atlatmışsın bitanem seni çok iyi anlıyorum ama eşimle ayrıldıkda ne demek bu kötü günleri birlikte atlatıcaz işallah özellikle eşlerin birbirine destek olmaları çook ama çok önemli sen benden daha iyi bilirsin gerçi ukalalık etmek istemedim yanlış anlama canım umarım bundan sonra birbirinize dahada sıkı kenetlenip bu zorlukları birlikte göğüslersiniz tabii erkeklerin ne kadarda olsa bizi anlaması çok zor ama idare etcez artık napalımm :mymeka: onlarda birer çocuk aslında biz eğiticen onları .. aman duymasınlar hiçte kabullenmezler kaydirigubbakcemile3
canim zaten ufak tefek problemlerimiz vardi ikimizde cok strese ve uzuntuye girdik sonucuda patladi tabi
kendimizi dahada uzduk yok canim yanlis anlamam tabiki
insallah su bebisler gelirde sorunlar biter saglicakla
doktordan geldim arkadaşlar 15 kadar yumurtam var yaklaşık 9-10 milim olmuşlar şimdilik iyi dedi doktor bakalım umarım herşey bu defa güzel olur
kızlar burası çooooooookk yalnız kalmış valla nerdesiniz ya(((((((
diger sayfadan kimse ayrilamiyo)
birazdan herkes baslar gelmeye merak etme:teselli:
burdayım asicimde valla geliyooom gidiyooom burda yeni mesaj olmuyo napiyim bakıp çıkıyom öyle olunca bacım hadi hazır burdayken benide eklesene listeye 23 nisan başlıyo tedavim uzun protokol hayırlısıyla bir ay sonra inşallah derimki hadi canım beni hamişlere yaz allaaaaaahııııııımmmm nerde o günler inşallah anneme helva yaptırıp dağıttıracam valla ha sekiz senenin acısı çıksın inşallah...
oh allaha şükür tedavi listesine girdim canım inşallah hep beraber hamiş listesine geçeriz
canım sekiz sene bekledim gelsin artık bebiş dimi
eline sağlık asicim sağol canım allah seninde gönlüne göre versin...
asicim inşallah bende en gec tedaviye başlıcam tahlil sonuçlarımı bekliyorum inşallah bende ve isteyip uğraşan tum arkadaşlarımı hamile olanlar listesinde görürüz:Saruboceq::Saruboceq:
canim benim sonrada alttalki listeye gireceksin allahin izni ile :CüvCüv:
asicim benim listedeki adımın yanına 12 mayıs mikrotese dualarınızı bekliyoruz yazarmısın canım rabbim inşallah burdaki temiz kalpli arkadaşlarımın dualarını kabul ederde canlı sperm bulunur inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?