Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim sende baya badireler atlatmışsın bitanem seni çok iyi anlıyorum ama eşimle ayrıldıkda ne demek bu kötü günleri birlikte atlatıcaz işallah özellikle eşlerin birbirine destek olmaları çook ama çok önemli sen benden daha iyi bilirsin gerçi ukalalık etmek istemedim yanlış anlama canım umarım bundan sonra birbirinize dahada sıkı kenetlenip bu zorlukları birlikte göğüslersiniz tabii erkeklerin ne kadarda olsa bizi anlaması çok zor ama idare etcez artık napalımm :mymeka: onlarda birer çocuk aslında biz eğiticen onları .. aman duymasınlar hiçte kabullenmezler kaydirigubbakcemile3

canim zaten ufak tefek problemlerimiz vardi ikimizde cok strese ve uzuntuye girdik sonucuda patladi tabi
kendimizi dahada uzduk yok canim yanlis anlamam tabiki
insallah su bebisler gelirde sorunlar biter saglicakla

canim zaten ufak tefek problemlerimiz vardi ikimizde cok strese ve uzuntuye girdik sonucuda patladi tabi
kendimizi dahada uzduk yok canim yanlis anlamam tabiki
insallah su bebisler gelirde sorunlar biter saglicakla

işallah canım işallah en kısa zamnda bizi daha fazla bekletip üzmeden gelirler..hem ben çok inanıyorum bebeklerimiz olduğunda evliliğimizde rayına oturacak ve o ufak tefek sorunlarıda görmezden gelicez..:1hug:

doktordan geldim arkadaşlar 15 kadar yumurtam var yaklaşık 9-10 milim olmuşlar şimdilik iyi dedi doktor bakalım umarım herşey bu defa güzel olur

kızlar burası çooooooookk yalnız kalmış valla nerdesiniz ya(((((((

diger sayfadan kimse ayrilamiyo)
birazdan herkes baslar gelmeye merak etme:teselli:

o hangi sayfaki ayşecim

doktordan geldim arkadaşlar 15 kadar yumurtam var yaklaşık 9-10 milim olmuşlar şimdilik iyi dedi doktor bakalım umarım herşey bu defa güzel olur

canim masallah cok guzel bir suru yumurtan olmus insallah hepsi kalitelidir ve ayrica sonucunda hamile kalirsin beni merkata birakma takipteyim unutma
kızlar burası çooooooookk yalnız kalmış valla nerdesiniz ya(((((((

canim sen nerelerdesin bakiyimmmmmm

diger sayfadan kimse ayrilamiyo)
birazdan herkes baslar gelmeye merak etme:teselli:

diger sayfa neresi aysecim
bu arada ne var ne yok nasil gidiyor hayat arastirma yapiliyormu aysecim elim uyusuyor diyordun o olaydan ne gelismelere var

burdayım asicimde valla geliyooom gidiyooom burda yeni mesaj olmuyo napiyim bakıp çıkıyom öyle olunca bacım hadi hazır burdayken benide eklesene listeye 23 nisan başlıyo tedavim uzun protokol hayırlısıyla bir ay sonra inşallah derimki hadi canım beni hamişlere yaz allaaaaaahııııııımmmm nerde o günler inşallah anneme helva yaptırıp dağıttıracam valla ha sekiz senenin acısı çıksın inşallah...

canim benim demek 23 nisanda basliyorsun hadi hayirlisi
allahim yuzunu guldursun inanki tup arkadaslarim hamile olsun istiyorum ama 3 4 senden fazla bekleyenlerininkini daha cok istiyorum dualarim seninle
allahim emeklerini bosa cikarmasin yarabbim peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine seni evladina kavustursun canim benim:Saruboceq::Saruboceq:

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek
umudumsun07 07 17 martta ikinci tedavisi icin uzun protokol basladi allahtan hakkinda hayirlisini diliyoruz23 nisanda yumurtalari toplanacak
doga 87 uzun protokol
oferta dondurulmuslarla 2.deneme
sena81 kisa protokol basladi
lansor 17 dondurulmuslarla 2.yidenemeye basladi
caneylom 23 nisanda uzun protokol tedaviye basliyor

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
oh allaha şükür tedavi listesine girdim canım inşallah hep beraber hamiş listesine geçeriz
canım sekiz sene bekledim gelsin artık bebiş dimi
eline sağlık asicim sağol canım allah seninde gönlüne göre versin...

canim benim sonrada alttalki listeye gireceksin allahin izni ile :CüvCüv:

asicim inşallah bende en gec tedaviye başlıcam tahlil sonuçlarımı bekliyorum inşallah bende ve isteyip uğraşan tum arkadaşlarımı hamile olanlar listesinde görürüz:Saruboceq::Saruboceq:

asicim inşallah bende en gec tedaviye başlıcam tahlil sonuçlarımı bekliyorum inşallah bende ve isteyip uğraşan tum arkadaşlarımı hamile olanlar listesinde görürüz:Saruboceq::Saruboceq:

amin canim benim insallah
senin dondurulmus varmiydi yoksa bastanmi basliycaksin insallah bu azimin sonucunu hep birlikte alicaz
:lepi:

ben tekrar tedaviye başlıyorum cnm dondurulmuş 1tane vardı oda tutunamdı.çok korkuyorum yine olmayacak diye ama doktoruım öyle moral veriyo ki olumsuz şeyler düşünemiyorummmm:roflol:

canim benim sonrada alttalki listeye gireceksin allahin izni ile :CüvCüv:

amiiiiiiiiiin canım ağzından bal damlıyo hepimiz inşallah koca göbişli annişler olalım:CüvCüv:

asicim benim listedeki adımın yanına 12 mayıs mikrotese dualarınızı bekliyoruz yazarmısın canım rabbim inşallah burdaki temiz kalpli arkadaşlarımın dualarını kabul ederde canlı sperm bulunur inşallah....

cnm sen nerde başlıyosun tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…