Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben tekrar tedaviye başlıyorum cnm dondurulmuş 1tane vardı oda tutunamdı.çok korkuyorum yine olmayacak diye ama doktoruım öyle moral veriyo ki olumsuz şeyler düşünemiyorummmm:roflol:

canim kendini hic uzme pozitif olmanin bence etkisi var sende oyle ol
bebisin sana gelsin en kisa surede

ok canim benim yaziyorum bende onu soracaktim allahim yuzunuze baksin insallah cok guzel sonuclar alacaginiza ben inaniyorum

asicim öyle güzel şeyler söylüyosun ki rabbim en kısa zamanda sanada hayırlı bebişler nasip etsin seninde burda hamileyimmmmmmmmmmmm diye yazdığın bi gün gelecek inşallah:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:

asicim öyle güzel şeyler söylüyosun ki rabbim en kısa zamanda sanada hayırlı bebişler nasip etsin seninde burda hamileyimmmmmmmmmmmm diye yazdığın bi gün gelecek inşallah:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:

canim benim cunku sizleri cok iyi anliyorum ayni derdi paylasiyoruz
neler hissettiginizi cok iyi biliyorum ve cok zor
o kadar icten dua ediyorum ki hepiniz icin allahim kimseyi evlat hasreti ile sinamasin
bir gun mutlaka burda hamileyim diycez canim allahin izni ile
:CüvCüv:

ben mayada başlıcam canım inşallah immünolojik tahlillerimin sonuçlarını bekliyorum

hayırlı olsun canım tedavilerimiz ben çıkıyorum artık hepinize iyi geceler

gunaydın kızlar...........inş tedavıye başlıcaklar için hayırlı guzel bı adım olur ve inş bu sene dolar kucaklar.........ya bısmıllah deyıp çıkın bakalım inş sonuç sevındırır hepımızı.......ben arasıra gırıp okuyorum haberlerıı ne var ne yok dıye bazen huzun bazen sevınç var tabı..........bu ımtıhan zor arkadaşalr.....ama inş sonu guzel olacak.....her sabah doğan guneş gıbı yeşersın umutlarınız ...taptaze .....olsun............hayırlı ve bereketlı bır gun hepimize dostlar.........

günaydın herkese yazılarınızı okudum ve bana cesaret geldi. bugün sağlık ocağına kan tahlili yaptırmaya gidicem.inş hayırlısı neyse o olur.bugün adetim gecikeli 22. gün sinirden stresten adet olamıyorum diye üzülüyordum.bu ay içinde evde 3 defa idrar testi yaptım.3 üde negatif çıkmıştı. kan tahlili yaptırmayada korkuyodum.ama sizler sayesinde bir umudum oldu. eyer hamile olmasamda yinede üzülmeyeceğim. biliyorumki sizler yanımda olacaksınız.biliyorumki hepimiz annelik duygusunu yaşayacağız.ve birbirinden güzel bebeklerimiz olacak.

kızlar anne oluyorum:)

tebrikler allah tamamına erdirsin..sağlıklı bir şekilde kucağınıza aldığınız günleride görürsünüz işallah a.s.

darısı ben ve benim gibi anne olacağı günü sabırla bekleyenlere olsun işallah :Saruboceq:

gunaydin kizlar iyi hafta sonlari guzel haberler gelir ins

iyi geceler arkadaşlar inşallah iyisinizdir her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun..

hamile arkadaşların mutluluğunu paylaşıyorum darısı tüm isteyenlerin başına...

pazar gunleri kimsecikler olmuyor yafuuuuusengözlerimebaksanab
kizlar calismalar yogun galibaaaa

gunaydin kizlar
guzel haberler yokmu acaba tedavide olan arkadaslardan bombalar gelse artik teker teker

gunaydın canım..........inş guzel haberler gelır canım ..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…