E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
ben birazdan kontrolegidicem.20 yumurtam varmış sağ taraftakiler ii gelişmiş ama soldakilker sağa göre daha az gelişmiş.onun için ilaçlara dewam dedi dün doktorum bugün yine gidicem galiba akşama çatlatma iğnesi olucam.benden şimdilik bu kadar
arkadaşlar doktordan şimdi geldim.perşembe 8.30 da toplama yapılacak çok heyecanlıyım bi okadarda tedirgin inş.güzel şeyler olurr
arkadaşlar doktordan şimdi geldim.perşembe 8.30 da toplama yapılacak çok heyecanlıyım bi okadarda tedirgin inş.güzel şeyler olurr
kızlar anne oluyorum:)
ah canım Rabbim yar ve yardımcın olsunarkadaşlar çok heyecanlıyım.ya bu defada olmazsa bunu kendime yediremem.yapı olarak çok kırılgan birisiyim kaldırabileceğimi sanmıyorum çok korkuyorum yaaa.8.30 da toplamam var ama bu gece bile uyuyamadım..
kıslar ben geldim canlarım:))
arkadaşlar çok heyecanlıyım.ya bu defada olmazsa bunu kendime yediremem.yapı olarak çok kırılgan birisiyim kaldırabileceğimi sanmıyorum çok korkuyorum yaaa.8.30 da toplamam var ama bu gece bile uyuyamadım..
ah canım Rabbim yar ve yardımcın olsun
öyle düşünme bunu bile deneyebildiğin için şükretsen daha rahatlarsın
umutsu olma çok kötü geçer bekleme sürecin o da iyi birşey değildua edicem sana söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?