Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
galiba bizim kizlardan hic gelisme yok tedavide olanlar huhuhuuuuuuu

ben birazdan kontrolegidicem.20 yumurtam varmış sağ taraftakiler ii gelişmiş ama soldakilker sağa göre daha az gelişmiş.onun için ilaçlara dewam dedi dün doktorum bugün yine gidicem galiba akşama çatlatma iğnesi olucam.benden şimdilik bu kadar

canim benim hadi hayirlisi ins hersey yolunda gider ve burda senin halayini cekeriz dualarim seninle
bize umut olursun umarim
:CüvCüv:hihoyyyt

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek
umudumsun07 07 17 martta ikinci tedavisi icin uzun protokol basladi allahtan hakkinda hayirlisini diliyoruz23 nisanda yumurtalari toplanacak
doga 87 uzun protokol
oferta dondurulmuslarla 2.deneme
sena81 kisa protokol basladi
lansor 17 dondurulmuslarla 2.yidenemeye basladi
caneylom 23 nisanda uzun protokol tedaviye basliyor

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar doktordan şimdi geldim.perşembe 8.30 da toplama yapılacak çok heyecanlıyım bi okadarda tedirgin inş.güzel şeyler olurr

arkadaşlar doktordan şimdi geldim.perşembe 8.30 da toplama yapılacak çok heyecanlıyım bi okadarda tedirgin inş.güzel şeyler olurr

canim benim ins cok kolay agrisiz sizisiz gecek dularimdasin
allahim yuzunuzu guldursun
:CüvCüv:

inş tedavıye başlayan arkadaşlar guzel sonuçlarla bızı mutlu eder.............inş gelışmeler guzel olur.........asıcım sen nasılsın canım başlıcanmı tedavıye...umarım bebişin senı çok bekletmez canım ......bu bebekler çok nazlı.....kendıne ıyı bak

kıslar ben geldim canlarım:))

arkadaşlar çok heyecanlıyım.ya bu defada olmazsa bunu kendime yediremem.yapı olarak çok kırılgan birisiyim kaldırabileceğimi sanmıyorum çok korkuyorum yaaa.8.30 da toplamam var ama bu gece bile uyuyamadım..

arkadaşlar çok heyecanlıyım.ya bu defada olmazsa bunu kendime yediremem.yapı olarak çok kırılgan birisiyim kaldırabileceğimi sanmıyorum çok korkuyorum yaaa.8.30 da toplamam var ama bu gece bile uyuyamadım..
ah canım Rabbim yar ve yardımcın olsun
öyle düşünme bunu bile deneyebildiğin için şükretsen daha rahatlarsın
umutsu olma çok kötü geçer bekleme sürecin o da iyi birşey değildua edicem sana söz

kıslar ben geldim canlarım:))

hosgeldin canim bir daha giderken haber ucur bende bu kiz nerdeki diyorum nasilsinbakiyim

canim sana yapma diycem ama bende birazcik korkuyorum ama olsun canimiz sag olsun kocislerin cani sagolsun onlara birsey olmasinda tekrar deneriz sonunda olum yokki olmazsa olmaz
allahimin takdiri
pozitif dusun pozitif olsun demi canim
biz hep yanindayiz unutma umutsuzluk yokkkkkkkk
:lepi:

canim sende hosgeldin umariùm iyi eglendin tatilde italyalarda
kiskandim nan banada yakin italya bi gidemedik esimle

selam kızlar nasılsınız hayırlı günler..asiim selam canım nasılsın..

hosgeldin canimcim nasil olalim iste bebislerimizi dusunup onlari bekliyoruz 4 gozle
sen nasilsin canim tedaviye ne zaman baslamayi dusunuyorsunuz

iyiyim asicim habersiz gidermiyim canım benim kendiminde haberi yoktu gitcemizden:)) ondan haber veremedim canım zaten haftayada gene gidiyorum ama bu defa tedavimiz için çarşamba veyada perşembe günü gitcem allah izin verirse günümü yanlış saymışım bugün başlıyorum canım ben lucrine hepimizin tedavileri hayırlı olsun canlarım......

hadi hayirli olsun canim tedavin tekrar
lucrinden sonra adetin gelince nereye gidiyorsun tedavi oldugun yeremi nerde oluyorsun orda net varmi
cokmu soru oldu ne
allahim hakkinizda hayirlisini versin esinin ameliyati basarili gecsin ins

canım valla zaten üzülüp duruyorum istanbulda bahçecide deniycez ama annemlerde kalcam annemlerde istanbuldalar ve malesef net yok onlarda galiba haber uçuramıycam size inşallah iyi haberler alırızda ben bi şekilde ulaştırırım size çok öptüm canım bahçecide deniycez hoşçakal canım....

hayırlı olsun caneylom tek git çift gel inşallah emeklerin boşa çıkmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…