Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim benim iyi haberlerini bekliycez emin ol hep aklimizda ve dualarimizda olacaksin mevlam yuzunuzu guldursun:Saruboceq:

hayırlı olsun caneylom tek git çift gel inşallah emeklerin boşa çıkmasın.

canim benim iyi haberlerini bekliycez emin ol hep aklimizda ve dualarimizda olacaksin mevlam yuzunuzu guldursun:Saruboceq:

sağolun canlarım benim gerçekten çok duygulandırıyosunuz beni beni en iyi anlayanlar burdaki arkadaşlarım zaten ve bana ne kadar içten dua edeceklerini çok iyi biliyorum allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah şerifecim inşallah dediğin gibi olur hayırlısıyla tek gider çift gelirim...

gunaydin kizlar bi gelisme yok galiba bakalim bizlere ilk mujdeyi kim vericek

asicim haklısın ilk müjdeyi bende bekliyorum heyecanla
ayyy sonbahara da ben veririm belkiiiiiiiii

benim daha bir ay var kızlar haberimi vermeme inşallah mayısta listemiz dolarda taşar canlar:))

Allah hepinizin yardımcısı olsun. Bende 8 sene sonra 2. tüp bebek denemesiyle ikizlerimize kavuştum. Çok zor bir süreç yaşamayan bilmez. Hayatımın en zor günleriydi inşallah allah sizlerinde yüzlerini güldürür.

inş arkadaşlar guzel gelışmeler olur.....bende haberlerınızı beklıyorum

ne kadar guzel bir duygudur galiba tahmin bile edemeyiz sizin adiniza cok sevindim allahim uzun omur versin evlatlarina:Saruboceq:

iyi pazarlar kizlar tedavide olan arkadaslarimizdan ses yok galibaaaaa

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek
umudumsun07 07 17 martta ikinci tedavisi icin uzun protokol basladi allahtan hakkinda hayirlisini diliyoruz23 nisanda yumurtalari toplanacak
doga 87 uzun protokol
oferta dondurulmuslarla 2.deneme
sena81 kisa protokol basladi (((malesef negatif ))))
lansor 17 dondurulmuslarla 2.yidenemeye basladi
caneylom 23 nisanda uzun protokol tedaviye basliyor

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar niye vazgeçtiniz topiğimizden ya(

evet canim herkes benide ekle dedi ve gitti onemli olan eklemek degil paylasmak birseyleri gelenlerle yetiniyoruz sen ne zaman gidiyorsun canim tama olarak belli oldumu

selam canım....valla bak ben gıtmadımm canım senı bırakırmıyım....asıcım ne zaman başlıyosun canım..hadı inş bu yaz şenlensın buralar canım...rabbım guzel bebişler versın herkese uç aylarda gelıyo bu mubarek ayların hurmetıne dualar makbul ols canım .................

evet canim sen bizimlesin hep optum seni kocaman canim arkadasim
valla yakinda sahalara doncem az kaldi
sen ne zaman basliyorsun canim benim
allahim ins hepimizin yuzunu guldurcek yazin buralarda senlik olucak

umudumsun 07 arkadasimiz ne yapti acab transferi gerceklesmistir ins yuzu guler ve pozitifi gorur

asiim naber canım nasılsın

sagol canim benim alaha sukur iyilik sen nasilsin haziranda tedaviye basliyorsun sanirim allahim buyuk allahim yarabbim sana mucizesini gostercek ins o nazli bebsini sana gondercek

evet canim sen bizimlesin hep optum seni kocaman canim arkadasim
valla yakinda sahalara doncem az kaldi
sen ne zaman basliyorsun canim benim
allahim ins hepimizin yuzunu guldurcek yazin buralarda senlik olucak

inş..canım rabbım herkesın yardımcısı ols ben inş mayısta hısteroskopı yaptırıcam bı probelem yoksa hazıran da başlıcam sana o zaman yazarım canım....butun sıkıntılar geçsın inş guzel gunler gelsın canım...senınde şu nazlı bebişin gelsın artık ..inş dualrım senınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…