E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
inş..canım rabbım herkesın yardımcısı ols ben inş mayısta hısteroskopı yaptırıcam bı probelem yoksa hazıran da başlıcam sana o zaman yazarım canım....butun sıkıntılar geçsın inş guzel gunler gelsın canım...senınde şu nazlı bebişin gelsın artık ..inş dualrım senınle
evet canim herkes benide ekle dedi ve gitti onemli olan eklemek degil paylasmak birseyleri gelenlerle yetiniyoruz sen ne zaman gidiyorsun canim tama olarak belli oldumu
merhabalar kızlar bu gece yine otobüs yolculuğu bekliyor beni.yarın sanırım son kez rahim kalınlığına bakılıp transfer gününe karar verilecek.dualarınızı bekliyorum arkadaşlar inşallah bu sefer rabbim yüzümü güldürür:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım cumartesi allah nasip ederse klinikte olcam annemlerde net yok malesef anında haber veremiycem ama dönüşüme inşallah paylaşırız güzel haberleri...
selam kızlar
tedavide olan arkadaşlara hayırlısını diliyorum.birşey sorucam histeroskopi nasıl yapılıyor.laparoskopi gibimi rahim filminde birşey yoktu ama bende 3. denem öncesi yaptırmak istiyorum.
amin canim ins gelir bu sefer daha pozitif daha umutlu olcam manevi anlamda kendimi cok iyi hazirliycam bununda etkisi olduguna inaniyorum birincide cok cektim allahim yardim eder ins bu sefer
dualariniza ihtiyacim var canim opuyorum
ins canim donusunde bayram edicez burda
Selam canlarım herkes için güzel bi hafta olur inşallaha.s.
Tedavide olan bütün arkadaşlarıma Allah yardımcınız olsun diyorum inşallah güzel haberlerle gelirsiniz. Allahım yüzünüzü güldürür bu sefer inşallah:1hug:
şimdi döndüm eve istanbuldan kızlarrr.nasipse pazartesiye transfer tarihi verdiler.dualarınızı bekliyorum arkadaşlarrrrr:Saruboceq:
canım evet umutlu ol inan ve bekle inş bulacak bebişn senı......ne zaman başlıyosun ...dualarım senınle ..herdaım dua edrken ınan sen ve burdakı çoğıu arkadaşım aklımda.....sızde dua edın ....kardeşın kardeşe yaptığı dua makbuldur inş.........rabbım yollarımızı açsın..........
şimdi döndüm eve istanbuldan kızlarrr.nasipse pazartesiye transfer tarihi verdiler.dualarınızı bekliyorum arkadaşlarrrrr:Saruboceq:
canım benim rabbim hepimize öyle bayramlar nasip etsin senin için ve ablan içinde çekcez inşallah halayımız inşallah:))
sağol canım inşallah birbirimiz hiç unutmayalım dualarımızda olurmu:Saruboceq:
canım inşallah transferih çok iyi geçer bize onbeş gün sonra verirsin müjdeli haberimizi rabbim kavuştursun bebişlerine canım inşallah:Saruboceq:
arkadaşlar günaydın.bugün işbaşı yapabildim ancak.26 adet yumurtam toplandı 16 tanesi dewam dedi.4 tanesi transfer edildi ve 12 tanesi donduruldu.bugün 4.günüm allahtan bi ağrım yok yavaştan işime döndüm.7 mayıs test günüm bana bolca dua edin.
arkadaşlar günaydın.bugün işbaşı yapabildim ancak.26 adet yumurtam toplandı 16 tanesi dewam dedi.4 tanesi transfer edildi ve 12 tanesi donduruldu.bugün 4.günüm allahtan bi ağrım yok yavaştan işime döndüm.7 mayıs test günüm bana bolca dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?