Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin canim ins gelir bu sefer daha pozitif daha umutlu olcam manevi anlamda kendimi cok iyi hazirliycam bununda etkisi olduguna inaniyorum birincide cok cektim allahim yardim eder ins bu sefer
dualariniza ihtiyacim var canim opuyorum

evet canim herkes benide ekle dedi ve gitti onemli olan eklemek degil paylasmak birseyleri gelenlerle yetiniyoruz sen ne zaman gidiyorsun canim tama olarak belli oldumu

canım cumartesi allah nasip ederse klinikte olcam annemlerde net yok malesef anında haber veremiycem ama dönüşüme inşallah paylaşırız güzel haberleri...

merhabalar kızlar bu gece yine otobüs yolculuğu bekliyor beni.yarın sanırım son kez rahim kalınlığına bakılıp transfer gününe karar verilecek.dualarınızı bekliyorum arkadaşlar inşallah bu sefer rabbim yüzümü güldürür:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canim ins bu sefer yuzun gulecek bebsin seninle kalacak dualrimiz seninle alaha emanet ol

canım cumartesi allah nasip ederse klinikte olcam annemlerde net yok malesef anında haber veremiycem ama dönüşüme inşallah paylaşırız güzel haberleri...

ins canim donusunde bayram edicez burda

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar
tedavide olan arkadaşlara hayırlısını diliyorum.birşey sorucam histeroskopi nasıl yapılıyor.laparoskopi gibimi rahim filminde birşey yoktu ama bende 3. denem öncesi yaptırmak istiyorum.

selam kızlar
tedavide olan arkadaşlara hayırlısını diliyorum.birşey sorucam histeroskopi nasıl yapılıyor.laparoskopi gibimi rahim filminde birşey yoktu ama bende 3. denem öncesi yaptırmak istiyorum.

canim ikisininde birbirine cok yakin oldugunu duymustum galiba birbirine cok benzeyen islemler hatta bi arkadasdan okumustum ikisini ayni anda yaptirmisti
gecmis olsun canim bencede yaptir en azindan icin rahat olur

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek((malesef bazi aksiliklerden dolayi transfer yapilamadi))))
umudumsun07 07 17 martta ikinci tedavisi icin uzun protokol basladi allahtan hakkinda hayirlisini diliyoruz23 nisanda yumurtalari toplanacak
doga 87 uzun protokol
oferta dondurulmuslarla 2.deneme
sena81 kisa protokol basladi (((malesef negatif ))))
lansor 17 dondurulmuslarla 2.yidenemeye basladi
caneylom 23 nisanda uzun protokol tedaviye basliyor

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

Selam canlarım herkes için güzel bi hafta olur inşallaha.s.

Tedavide olan bütün arkadaşlarıma Allah yardımcınız olsun diyorum inşallah güzel haberlerle gelirsiniz. Allahım yüzünüzü güldürür bu sefer inşallah:1hug:

gunaydin kizlar guzel haberler gelir ins arkadaslarimizdan

amin canim ins gelir bu sefer daha pozitif daha umutlu olcam manevi anlamda kendimi cok iyi hazirliycam bununda etkisi olduguna inaniyorum birincide cok cektim allahim yardim eder ins bu sefer
dualariniza ihtiyacim var canim opuyorum

canım evet umutlu ol inan ve bekle inş bulacak bebişn senı......ne zaman başlıyosun ...dualarım senınle ..herdaım dua edrken ınan sen ve burdakı çoğıu arkadaşım aklımda.....sızde dua edın ....kardeşın kardeşe yaptığı dua makbuldur inş.........rabbım yollarımızı açsın..........

şimdi döndüm eve istanbuldan kızlarrr.nasipse pazartesiye transfer tarihi verdiler.dualarınızı bekliyorum arkadaşlarrrrr:Saruboceq:

ins canim donusunde bayram edicez burda

canım benim rabbim hepimize öyle bayramlar nasip etsin senin için ve ablan içinde çekcez inşallah halayımız inşallah:))

sağol canım inşallah birbirimiz hiç unutmayalım dualarımızda olurmu:Saruboceq:

şimdi döndüm eve istanbuldan kızlarrr.nasipse pazartesiye transfer tarihi verdiler.dualarınızı bekliyorum arkadaşlarrrrr:Saruboceq:

canım inşallah transferih çok iyi geçer bize onbeş gün sonra verirsin müjdeli haberimizi rabbim kavuştursun bebişlerine canım inşallah:Saruboceq:

evet canim cok haklisin en makbul dua baskasinin baskasina yaptigi dua imis butun arkadaslarim her zaman dualarimda benim kendime dua etmeden bir baskasina dua ederim
canim allah izin verirse regl olduktan sonra dogum kontrol hapi ile basliycam

hadi hayirlisi canim benim allahim yardimcin olsun bu sefer basracaksin bebisin saglicakla annesinin gobisine yerlescek

amin amin amin ins canim allahim bizlere yardim etsin
:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar günaydın.bugün işbaşı yapabildim ancak.26 adet yumurtam toplandı 16 tanesi dewam dedi.4 tanesi transfer edildi ve 12 tanesi donduruldu.bugün 4.günüm allahtan bi ağrım yok yavaştan işime döndüm.7 mayıs test günüm bana bolca dua edin.

Canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle
inşallah sonuda güzel olur:1hug:

Günaydın canım hayırlı olsun transferin
test gününü sabırsızlıkla bekliyoruz canım benim
inşallah yüzümüz gülücek artık:1hug:

selam kızlar............bekleyenler inş guzel haber verırler...........umut olurlar...........umudumsun canım hadı umut ol inş.........burda herkes bekleyenlerle beklıyo.....inş guzel gunler çok yakındır arkadaşlar.........kemdınıze ıyı bakın

mrb canim inanki senin adina cok sevindim masallah bir suru de dondurulmus allahim yzune baksin ins 7 mayista burada seninle cok guzel halaylar cekicez :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…