Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek((malesef bazi aksiliklerden dolayi transfer yapilamadi))))
umudumsun07 07 allahtan hakkinda hayirlisini diliyoruz23 nisanda yumurtalari toplanacak 7 mayis test gunu dua edelim kizlar
doga 87 uzun protokol
oferta dondurulmuslarla 2.deneme
sena81 kisa protokol basladi (((malesef negatif ))))
lansor 17 dondurulmuslarla 2.yidenemeye basladi
caneylom 23 nisanda uzun protokol tedaviye basladi

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

arkadaşlar yaa ben normalde kan testinden önce test yapmama kararı almıştım.ama meraktanda ölmek üzereyim bir kaç gün sonra idrar testi yapsammı kendim.

arkadaşlar yaa ben normalde kan testinden önce test yapmama kararı almıştım.ama meraktanda ölmek üzereyim bir kaç gün sonra idrar testi yapsammı kendim.

canim ya daha test gunune cok var baska seylerle mesgul ol inan ki 9 gun bile cikmadigi oluyor ama test gununden 2 gun once falan hadi yap derim yani 5 i gibi ama simdi cok erken sadece moralini bozarsin

kızlar benide ekleyin listanize bende 2 gündür tedavime başladım

Canım biraz daha sabret bendede yapma ben yapmıştım
çok yıkıldım bidaha hiç toparlanmadım tutucağı varsada benim üzüntümden belkide tutmadı zaten çıkmıyomuş hemen doktorum bana çok kızdı erkenden yaptım diye

hayırlı akşamlar arkadaşlar ...

bende tedavi ile ilgili hiç umut kalmadı...

şerıfecım böyle söyleme canım ya.....umutlu ol ....inş bebeğin hıç beklnmedık bı anda suprız yapar sana..........rabbım kolaylık versın..........inş guzel hayırlı sevınç dolu gunler yakındır.....

içimde umut kalmadı olmıcak gibi düşünüyorum ...zaten şuan yaptıramayız 2.den kalan borçlar var ..borç olmasada umudum kalmadı..

olurmu hiç öyle şey? umut her zaman vardır.olmalıdır.bazen bazı nedenlerden dolayı karamsarlık öne çıkabilir ama umudu asla yitirmemek lazım.hayatın neler göstereceği hiç belli olmaz canım.rabbim çoook büyük.kimbilir belkide hiç tedaviye gerek kalmadan kavuşturur seni bebişlerine.....

zaman zaman sizlerede oluyordur eminim bu karamsarlık..hem iş hamile kalmakla da bitmiyor benim açımdan riskli gebeliğe giriyorum ne olacağı belli değil kan akışım çok yavaş vs...dielimki kaldım hamile tekrar erken doğum tekrar aynı şeyler yoğun bakım belirsiz bi bekleyiş film biter acılar kapanmaz beşik yerine toprağa koy vs...ben düz yolda yürürken bile düşenlerdenim ne diim daha..size imreniyorum umutlarınızı koruyorsunuz.. denicem elbet ama hiç biri ilki kadar umutlu olmamıştı.

gunaydın kızlar............canım şerıfe ınş bu kez herşey çok guzel olur ben senı hep takıp etmıştım ve hep ağlamıştım acın çok ...bende 24 haftalık bebeğimi kaybetmıştım o zamanlar............ama canım inş bu kez umutlu ol.....bende korkuyorum deneye aynı ılur dıye.......ama rabbım elbet bı kolaylık verecek .....kendıne ıyı bak cannım bır an once gelır inş bebişin..........dua ile canım.

canim kader arkadasim yazdiklarini okudum, cok üzüldüm....biz senle ne yolllardan gectik biliyormusun.....sen o kadar fedaker annesinki....ama öyle söyleme ne olur....bak umut icin o minicik melegin icin bunlari yapacaksin.....ben hala hastane kapilarindan cikamadim....ama hala rabbimden icime ferahlik istiyorum......saglikli bebekleri görünce BENIMDE OLCAK INSALLAH HEMDE 4 TANE diye kendime söyliyorum....rabbim yüzüne güldürcek....sen ona yalvardikca o senin sabrinin mükafatini verecek....güzel günler bizi bekliyor....üzülme ve umudunu hicmihic kaybetme :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…