- Konu Sahibi EU2
-
gunaydın kızlar............canım şerıfe ınş bu kez herşey çok guzel olur ben senı hep takıp etmıştım ve hep ağlamıştım acın çok ...bende 24 haftalık bebeğimi kaybetmıştım o zamanlar............ama canım inş bu kez umutlu ol.....bende korkuyorum deneye aynı ılur dıye.......ama rabbım elbet bı kolaylık verecek .....kendıne ıyı bak cannım bır an once gelır inş bebişin..........dua ile canım.
hayırlı akşamlar arkadaşlar ...
bende tedavi ile ilgili hiç umut kalmadı...
içimde umut kalmadı olmıcak gibi düşünüyorum ...zaten şuan yaptıramayız 2.den kalan borçlar var ..borç olmasada umudum kalmadı..
zaman zaman sizlerede oluyordur eminim bu karamsarlık..hem iş hamile kalmakla da bitmiyor benim açımdan riskli gebeliğe giriyorum ne olacağı belli değil kan akışım çok yavaş vs...dielimki kaldım hamile tekrar erken doğum tekrar aynı şeyler yoğun bakım belirsiz bi bekleyiş film biter acılar kapanmaz beşik yerine toprağa koy vs...ben düz yolda yürürken bile düşenlerdenim ne diim daha..size imreniyorum umutlarınızı koruyorsunuz.. denicem elbet ama hiç biri ilki kadar umutlu olmamıştı.
şerife canım kardeşim rabbim senin sabır kuvvetini arttırsın........
lütfen böyle düşünme.inşaallah verecek rabbim hayırlısından hepimize.hem demiyor mu bak ''''vermek istemeseydim istemeyi vermezdim diye''''''''''''''
asicim sen nasılsın canım
keyfin nasıl saglın nasıl
bildiğim kadarı ile doğa87 nin pazartesi yumurtaları toplanacak...
sagol canim benim iyiyim allaha sukur
sende iyidirsin ins
hu hu kizlar nerdesiniz kimse kendinden bilgi vermiycekmi acep
caneylom anlasilan seni cok ariycazzzzzzzzzz
canım benim bilgi vermesine verecemde şuanda verilecek bilgi yok bende. pazartesi inşallah transferim olacak bir aksilik olmazsa(dua edin ne oluuurr) sonrada beklemeye başlayacağız.bu arada estrofemleri günde 6 tane yutmaya başladığımdan beri hormon fırlaması oldu bende.biri gak dese ağlıyorum guk dese bağırıyorum valla.allah sonumu hayır etsin.hele hele haberleri hiç seyredemiyorum eeee tabii benim yüzümden eşimde izleyemiyor.dünyadan bir haber yaşayıp duruyoruz böyle iştekaydirigubbakcemile2
kızlar merhaba 1 mayısta dondurulmuşlarla transferim yapıldı 13 mayıs test tarihim.
bu arada sayfada bir problem var yada benim bilgisayarda yazamadım kaç gündür.yeni tedavisi başlayan arkadaşlarımada dua ediyorum allah yardımcımız olsun
yasminm: birinci tüp bebek negatif
slm kıslar.hepinize tedavilerinizde basarılar diliyorum.allah herkese inşallah sağlıklı bebişler nasip etsin.bizde kısmetse haziran ayında baslıcazz.kısa protokol olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?