Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim benim bilmiyordum...basin sagolsun....

hayırlı akşamlar arkadaşlar ...

bende tedavi ile ilgili hiç umut kalmadı...

içimde umut kalmadı olmıcak gibi düşünüyorum ...zaten şuan yaptıramayız 2.den kalan borçlar var ..borç olmasada umudum kalmadı..

canim gercketn cok zor yollardan gecmisin belliki ama drlar artik o yolari bildikleri icin onun onlemini alirlar sen hic merak etme allahim bir yoluna koymustur sadece bir sebep gerekiyordur ins en yakin zamanda deniycek gucu kendinde bulursun bazen oyle oluyor bende diyorum birincede olmadi ikide neden olsun falan diye ama neden olmasinki bir de o taraftan bakmak gerekiyor
dedigim gibi allahim bu yoldaki herkese sabir versin guc versin canim

hu hu kizlar nerdesiniz kimse kendinden bilgi vermiycekmi acep
caneylom anlasilan seni cok ariycazzzzzzzzzz

şerife canım kardeşim rabbim senin sabır kuvvetini arttırsın........
lütfen böyle düşünme.inşaallah verecek rabbim hayırlısından hepimize.hem demiyor mu bak ''''vermek istemeseydim istemeyi vermezdim diye''''''''''''''

asicim sen nasılsın canım
keyfin nasıl saglın nasıl

sagol canim benim iyiyim allaha sukur
sende iyidirsin ins

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

NZMYHN pazArtesi tekrar ignelerine basliyor allahin izni ile insallah bu sefer yuzu gulecek((malesef bazi aksiliklerden dolayi transfer yapilamadi))))
umudumsun07 07 allahtan hakkinda hayirlisini diliyoruz23 nisanda yumurtalari toplanacak 7 mayis test gunu dua edelim kizlar
doga 87 uzun protokol
oferta dondurulmuslarla 2.deneme 1mayis transfer
sena81 kisa protokol basladi (((malesef negatif ))))
lansor 17 dondurulmuslarla 2.yidenemeye basladi
caneylom 23 nisanda uzun protokol tedaviye basladi

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

doğa87 öyle demişti topicte inşallah hayırlısı olur...

nzmyhn kaçıncı denemen bilmiorum ama inş.istediğine kavuşursun tez vakitte..

hu hu kizlar nerdesiniz kimse kendinden bilgi vermiycekmi acep
caneylom anlasilan seni cok ariycazzzzzzzzzz

canım benim bilgi vermesine verecemde şuanda verilecek bilgi yok bende. pazartesi inşallah transferim olacak bir aksilik olmazsa(dua edin ne oluuurr) sonrada beklemeye başlayacağız.bu arada estrofemleri günde 6 tane yutmaya başladığımdan beri hormon fırlaması oldu bende.biri gak dese ağlıyorum guk dese bağırıyorum valla.allah sonumu hayır etsin.hele hele haberleri hiç seyredemiyorum eeee tabii benim yüzümden eşimde izleyemiyor.dünyadan bir haber yaşayıp duruyoruz böyle iştekaydirigubbakcemile2

kızlar merhaba 1 mayısta dondurulmuşlarla transferim yapıldı 13 mayıs test tarihim.

bu arada sayfada bir problem var yada benim bilgisayarda yazamadım kaç gündür.yeni tedavisi başlayan arkadaşlarımada dua ediyorum allah yardımcımız olsun

canim bugun transferin oldu ins ben inaniyorum bebisin seninle kalcak allahim yardim etsin:Saruboceq:

kızlar merhaba 1 mayısta dondurulmuşlarla transferim yapıldı 13 mayıs test tarihim.

bu arada sayfada bir problem var yada benim bilgisayarda yazamadım kaç gündür.yeni tedavisi başlayan arkadaşlarımada dua ediyorum allah yardımcımız olsun

canim ins 13 mayista bize guzel haber verirsin sayfamiz biraz senlenir
evet bu arada herkeste problem var sitede

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

umudumsun07 07 allahtan hakkinda hayirlisini diliyoruz23 nisanda yumurtalari toplanacak 7 mayis test gunu dua edelim kizlar
doga 87 uzun protokol 4 mayis yumurtalari toplancak hayirlisi ins
oferta dondurulmuslarla 2.deneme 1mayis transfer 13 mayis sonuc
lansor 17 dondurulmuslarla 2.yidenemeye basladi 4 mayis transfer
caneylom 23 nisanda uzun protokol tedaviye basladi

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

slm kıslar.hepinize tedavilerinizde basarılar diliyorum.allah herkese inşallah sağlıklı bebişler nasip etsin.bizde kısmetse haziran ayında baslıcazz.kısa protokol olcak

slm kıslar.hepinize tedavilerinizde basarılar diliyorum.allah herkese inşallah sağlıklı bebişler nasip etsin.bizde kısmetse haziran ayında baslıcazz.kısa protokol olcak

sagol canim guzel dileklerin icin
ins yuzun guler ve hersey yolunda gider haziranda senin icinde:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…