yapıyorlar diye biliyorum
kızlar ıkıncı denemede merkezler ayrıca bi indirim yapıyorlarmı yoksa yıne birinciyle aynı parayımı alıyorlar?
inşallah canım allah hem benim hemde isteyen herkezin kucağını bebişlerle doldurur.üç bebişimi aldım koynuma ısıtıyorum onları.malum çok üsümüşllerdir eksi bilmemkaçyüz derecede....lansor17 canım Allah yardımcın olsun
bugün büyük gün inşallah herşey yolunda gider
bu sefer yüzünü güldürür Rabbim:Saruboceq::Saruboceq:
inşalllahhhhhhhh canım amiiiiiiiiiiinnnnnnn.bende inanıyorum ki allah senide ikinci denemende çok mutlu edecek.sen bizleri düşünüyorsun.allahta bizlerin duasıyla seninde yüzünü güldürecek.canim bugun transferin oldu ins ben inaniyorum bebisin seninle kalcak allahim yardim etsin:Saruboceq:
inşallah canım allah hem benim hemde isteyen herkezin kucağını bebişlerle doldurur.üç bebişimi aldım koynuma ısıtıyorum onları.malum çok üsümüşllerdir eksi bilmemkaçyüz derecede....
inşalllahhhhhhhh canım amiiiiiiiiiiinnnnnnn.bende inanıyorum ki allah senide ikinci denemende çok mutlu edecek.sen bizleri düşünüyorsun.allahta bizlerin duasıyla seninde yüzünü güldürecek.
selam asıcım.......sıteye gıremedık kaçgundur ya............nasılsın canım....herkes ıyıdır ınş...
canııım sitede sorun olunca uzak kaldık birçok şeydenarkadaşlar yarın test günüm 12.gün geldi çattı yani.bu defa idrar testi yapmadım bi belirtide aramıyorum yarın haberler güzel olur umarım bana dua edin.
selam ebruecum............sakın moralını bozma................evde yaptığın teste guvenme...........gununu bekle ve kandan yap canım...........bırazcık daha sabret..............herşey çok guzel olacak......moralını guzel tut canım..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?