Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ıkıncı denemede merkezler ayrıca bi indirim yapıyorlarmı yoksa yıne birinciyle aynı parayımı alıyorlar?

lansor17 canım Allah yardımcın olsun
bugün büyük gün inşallah herşey yolunda gider
bu sefer yüzünü güldürür Rabbim:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ıkıncı denemede merkezler ayrıca bi indirim yapıyorlarmı yoksa yıne birinciyle aynı parayımı alıyorlar?

Merkezden merkeze değişiyo o bide ilk baştaki anlaşmaya bağlı bazı yerlerde hiç değişmiyo bazılarındada 2ciye %75 3. ye %50 ,indirim uyguluyorlar.

lansor17 canım Allah yardımcın olsun
bugün büyük gün inşallah herşey yolunda gider
bu sefer yüzünü güldürür Rabbim:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım allah hem benim hemde isteyen herkezin kucağını bebişlerle doldurur.üç bebişimi aldım koynuma ısıtıyorum onları.malum çok üsümüşllerdir eksi bilmemkaçyüz derecede....
canim bugun transferin oldu ins ben inaniyorum bebisin seninle kalcak allahim yardim etsin:Saruboceq:
inşalllahhhhhhhh canım amiiiiiiiiiiinnnnnnn.bende inanıyorum ki allah senide ikinci denemende çok mutlu edecek.sen bizleri düşünüyorsun.allahta bizlerin duasıyla seninde yüzünü güldürecek.

amin canim ins amin amin amin

selam asıcım.......sıteye gıremedık kaçgundur ya............nasılsın canım....herkes ıyıdır ınş...

selam asıcım.......sıteye gıremedık kaçgundur ya............nasılsın canım....herkes ıyıdır ınş...

evet canim halada sorun devam ediyor iyilik alaha sukur sende iyidirsin ins az kaldi tedavine alkisalkisalkis

arkadaşlar yarın test günüm 12.gün geldi çattı yani.bu defa idrar testi yapmadım bi belirtide aramıyorum yarın haberler güzel olur umarım bana dua edin.

arkadaşlar yarın test günüm 12.gün geldi çattı yani.bu defa idrar testi yapmadım bi belirtide aramıyorum yarın haberler güzel olur umarım bana dua edin.
canııım sitede sorun olunca uzak kaldık birçok şeyden
çok sabırlısın maşallah beklemişsin
Rabbimde mükafatını versin inş.

benim ilk denemem kimyasal olmuştu idrarda çıkmadı.ağlaya ağlaya gitmiştim kan vermeye.yani moralimi çok bozdu erken bakmak.düşük olduğu için çıkmamış değer 31 miş.ondan dolayı yapmadım

selam kızlar .............asıcım nasılsın..........guzel haberler var mı..............inş rabbım tum ısteyenlerı sevındırır...............canım ben bugun gıttım doktora hazıranda başlıcaktık aslında ama bugun herşey çok guzel dedı bu ay başlıyalık dedı bıraz şaşırrdım tereddut ettım ama tammam dedım....haftaya ılaçlarıma tam olarak başlıcam inş.................rabbım hepımızın yolunu açık etsın...

kızlar bısey sorucam ben mıkro yaptırdım bugun transferın 11 gunu.yarın test gunum 10gunde evde ıdrar testı yaptım tek cızgı cıktı cok morelım bozuldu sımdı yarın pozıtıf sonuc alma ıhtımalım varmı ne olur cvp yazın

selam ebruecum............sakın moralını bozma................evde yaptığın teste guvenme...........gununu bekle ve kandan yap canım...........bırazcık daha sabret..............herşey çok guzel olacak......moralını guzel tut canım..........

bır gun bıle onemlı.....bekle ınş guzel haberını verırsın

cok saol canım bu gece hıc bıtmıcek benım ılk denemem fazla tecrubem yok keske yapmasaydım cok pısmanım ama dedıgın gıbı ınsallh hayırlı haber alıcam ıcımde ole bı hıs var

canım ..evet olacak inş.............sadece bekle.........bebeğin senınledır.........inşş..çoğul gebelıklerde çıkabılıyo ama tekılse çıkmayabılır hıç telaş etme ....yarın bıze haber ver canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…