Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asiiiiiiiiiiiiiiiii
listedeki yerimi değiştir tedaviye başlıyorummmmmmm yarın allahın izniyleeeee

ası nerdesın canım bak tedavıler başlıyo.............senı bulamıyorum .inş ıyısındır..........kendıne ıyı bak...

arkadaşlar yarın test günüm 12.gün geldi çattı yani.bu defa idrar testi yapmadım bi belirtide aramıyorum yarın haberler güzel olur umarım bana dua edin.

canim benim hadi hayirlisi allahim yuzune baksin kisa mi uzun protokolmu

canim benim ya inanki cok ama cok sevindim iste bu demekki hep negatif sonuclar almiycaz allahim bizleride vakti geldiginde guldurcek bizlere cok guzel ornek oldun
cok ama cok tbr ediyorum sag salim kucagina alirsin ins
kaydirigubbakcemile2

evet kizlar guzel haberi aldim nas nasi girdim valla siteye ama bu ayrilik hic iyi olmadi tamda guzel haberler gelirken
allahim yuzumuze baksin kizlar tedaviler hizlandi ins hepimiz pozitifi gorucez

evet kizlar dun itibari ile bende tedaviye baslamis bulunmaktayim allahim hakkimizda hayirlisini versin

asiiiiiiiiiiiiiiiii
listedeki yerimi değiştir tedaviye başlıyorummmmmmm yarın allahın izniyleeeee

allahim yardim etsin canim hemen degistiriyorum bu sefer guzel sonuc alicaksin uzunmu kisami canimCADIARZU

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

doga 87 uzun protokol 4 mayis yumurtalari toplancak hayirlisi ins
oferta dondurulmuslarla 2.deneme 1mayis transfer 13 mayis sonuc
lansor 17 dondurulmuslarla 2.yidenemeye basladi 4 mayis transfer
caneylom 23 nisanda uzun protokol tedaviye basladi
sera96 7mayis allahin izni ile tedaviye basladi kisa protokol
elmuallim allahin izni ile tedaviye basladi
asi74 6 mayis uzun protokol tedaviye basladi epeyce uzun dogum kontrol hapi ile

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

umudumsun_0707 evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamis listemize girdi sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
canlarım benim herkese desteklerinden dolayı çok teşekür ediyorum.inanın bu sabır işi ben idrar testine bile cesaret edemedim ama bakın herşey Allahımın izniyle iyi oldu.Allahım herkese tüm isteyenler bu yolda uğraşanların yüzünü güldürsün.hepinizi kocaman öpüyorum.iyiki varsınız

evet canim benim ben inaniyrodum allahim bizlerede yardim edecek sende bizlere umut oldun inanaki cok sevindim ve cok tbr ediyorum darisi bizlere dua etmeyi unutma olurmu tatlim:asigim:

siz benim canlarımsınız dua etmezmiyim hiç.sizde benim için dualarınız eksik etmeyin.daha 2.kan testi var keseler kalp atışı süreç bitmiyor yani.

selam kızlar..............guzel haberler gelır ınş .........asıcım nasılsın................herkese hayırlı gunler

siz benim canlarımsınız dua etmezmiyim hiç.sizde benim için dualarınız eksik etmeyin.daha 2.kan testi var keseler kalp atışı süreç bitmiyor yani.

allahim yardim etsin canim sana ins hersey guzel gidicek

selam kızlar..............guzel haberler gelır ınş .........asıcım nasılsın................herkese hayırlı gunler

iyidir canim sen nasilsin ne var ne yok ne zaman basliyorsun ve kisami canimcim

asicim ben mi kaçırdım hiç bilmiyordum başlayacağını
çooook sevindim boş durmasın kimse
ayağınızı sürüyün bende geleyim sonbahara arkanızdan

kacirmisin canim benim
kararsiz oldugum icin fazla yazmiyordum adetim gelince hadi baslayim dedim canim
aslinda baslamadan tatile gidip gelicektim ama olsun dedik tatil olmazsa olmasin bebsi daha onemli
allahin izni ile basladik
senide bekliyoruz arkamizdan

selam asıcım ben dun yazdım tedavıye başladı doktorum..............sanırım kısa olacak yıne...........ani oldu ama hayrılısı ols..............canım kendıne ıyı bak

hayırlı olsun arkadaşlar tedaviniz inşallh tek gidip çifter çifter dönersiniz..sağlıkla beraber...

şerıfe canım rabbım razı ols...........inş kısa zamanda bebişine kavuşursun.........mutlu gunler yakın canım

BÜtÜn tedavıye baŞlayan ve tedavıde olan kardeŞlerıme bıraz sonra dua edıcem ınŞaallah.(hatımım bıttı hatım duası yapıcam)
rabbım gÖnlÜmÜzdekı hayırlara kavuŞtursun hepımızııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…