değerim 356
saol canım..inş. cumartesi daha güzel olcak tekrar kan testim varrr
arkadaşlar yarın test günüm 12.gün geldi çattı yani.bu defa idrar testi yapmadım bi belirtide aramıyorum yarın haberler güzel olur umarım bana dua edin.
selam kızlar .............asıcım nasılsın..........guzel haberler var mı..............inş rabbım tum ısteyenlerı sevındırır...............canım ben bugun gıttım doktora hazıranda başlıcaktık aslında ama bugun herşey çok guzel dedı bu ay başlıyalık dedı bıraz şaşırrdım tereddut ettım ama tammam dedım....haftaya ılaçlarıma tam olarak başlıcam inş.................rabbım hepımızın yolunu açık etsın...
değerim 356
asiiiiiiiiiiiiiiiii
listedeki yerimi değiştir tedaviye başlıyorummmmmmm yarın allahın izniyleeeee
canlarım benim herkese desteklerinden dolayı çok teşekür ediyorum.inanın bu sabır işi ben idrar testine bile cesaret edemedim ama bakın herşey Allahımın izniyle iyi oldu.Allahım herkese tüm isteyenler bu yolda uğraşanların yüzünü güldürsün.hepinizi kocaman öpüyorum.iyiki varsınız
siz benim canlarımsınız dua etmezmiyim hiç.sizde benim için dualarınız eksik etmeyin.daha 2.kan testi var keseler kalp atışı süreç bitmiyor yani.
selam kızlar..............guzel haberler gelır ınş .........asıcım nasılsın................herkese hayırlı gunler
asicim ben mi kaçırdım hiç bilmiyordum başlayacağını
çooook sevindim boş durmasın kimse
ayağınızı sürüyün bende geleyim sonbahara arkanızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?