Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar..............nzmyhn............canım allah razı ols...........hatmını kabul dualrını makbul eylesın

ELMUALLıM seninde tedavin hayırlı olsun
ayyyyyyy heyecanlı günler var önümüzde inş.

hayırlı olsun arkadaşlar tedaviniz inşallh tek gidip çifter çifter dönersiniz..sağlıkla beraber...

sagolun kizlar cok tsk ederim ins dualarimiz kabul olur ve yakin zamanlarda hepimizi anne adayi oluruz:CüvCüv:

Yaz geldi tedaviler hızlandı ne kadar güzel
Allah yardımcınız olsun kızlar
inşallah bu sefer Rabbim yüzünüzü güldürücek
dualarımız hep sizinle:Saruboceq::Saruboceq:

el-muallim canım hangi hastanede başladın tedaviye:uhm:

canım ben çamlıca medıcan a...........omer faruk bey ...ılgılı bır doktor bakalım canım hayırlısı..........
nur yıne nur..........canım çok sağol inş guel haberlerle dolar burası........
bu mubarek cuma gunu rabbım nerde varsa herkesın sıkıntısını gıdersın....dualarımızı maqkbul eylesın

iyi pazarlar kizlar tedavide olan arkadaslar ins guzel giderdir hersey yolundadir dualarim sizlerle

9.gün kan değerim 84 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmmm

canim benimmmmmmmm
harika bir haber bu inanki cok cok sevindim tbr ederim ins sag salim devam eder ve kucagina alirsin bebisini bu sana unutamayacagin bir anneler gunu yasatmis olmali harika yaaaaaaaaaaaa
senin icin bu halay
:teytey::teytey::teytey:
:lepi::lepi::lepi::lepi:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
:içelim::içelim::teytey::hooray::hooray:
:CüvCüv:

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

doga 87 uzun protokol 4 mayis yumurtalari toplancak hayirlisi ins
lansor 17 dondurulmuslarla 2.yidenemeye basladi 4 mayis transfer
caneylom 23 nisanda uzun protokol tedaviye basladi
sera96 7mayis allahin izni ile tedaviye basladi kisa protokol
elmuallim allahin izni ile tedaviye basladi
asi74 6 mayis uzun protokol tedaviye basladi epeyce uzun dogum kontrol hapi ile

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

umudumsun_0707 evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
selam arkadaşlar.............bu gun iğnelerıme başladım......bakalım yola çıktım rabbım nerde varsa herkese kolaylık versın..............mudurumden yarın gıdıp transferden sonrası için izin alıcam.........
asıcım nasılsın............canım kendıne ıyı bak bı tanem...............

asıcam başladın sendeeeeeee...ne guzelll..yenı okudum....çok sevındım inş başaracaksın canımmmmmmmm.........şımdı uzun olunca transferın tahmını ne zaman agelecek...............

arkadaşlar tekrardan hayırlı olsun tedaviniz...

el-muallim senin bu tavırların çok hoşuma gidior yani çok pozitifsin herşeyi sanki içten gelerek söylüyorsun bunu hissediyorum.

tedavi hayırlı olsun.sonunda kucağın bebişlerle dolsun inşallah canım:Saruboceq::Saruboceq:

tedavi hayırlı olsun.sonunda kucağın bebişlerle dolsun inşallah canım:Saruboceq::Saruboceq:

canım rabbım razı ols............inş dıleğım hep bırlıkte sevınmek..........rabbım tum kucakları doldursun canım..........sağollll

arkadaşlar tekrardan hayırlı olsun tedaviniz...

el-muallim senin bu tavırların çok hoşuma gidior yani çok pozitifsin herşeyi sanki içten gelerek söylüyorsun bunu hissediyorum.

canım benım rabbım razı ols.........burda ınsan rol yapamazkı bıtanem...........duygular konuşur...........bu ımtıhan öle zor kı yaşayan bılır..ben yurekten ıstıyorum tum arkadaşlar bebiş sahıbı ols..benım bıtane var ..dılerım kı sızınde bı tanecıkte olsa ols canım rabbım kımseyı aratmasın..........kayıp yaşatmasın ben senın bebişini kaybetmen sırasında 24 hatfalık doğan bebğim bı haft kalıdı kuvezde kaybettım senınle ağladım ve çok ıstedım bebişin yaşasın dıye ama imtıhan bızım elımızde değıl kı...........senın hamıle haberını beklıyorum senı takıp edıyorum sen çok guçlusun.............rabbım metanetıne karsılık çok tatlı bebişler versın sana bı tanem...........benım yaşım sınırda amacım oğluma kardeş yoksa takdır neyse o olcak ..rabbım emeklerı boşa çıkarmasın..canım kendıne ıyı bak.......ve inş o guzel gunler çok yakın unutma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…