Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben adet oldum yine moralim çok bozuk... pzt 3. günüm gidip hormon testi yaptırcam ama çok korkuyorum fsh ım yükselmiştir diye... off oysa ne kadar kendime itiraf edemesem de umutlanmıştım yaa off....

kizlar negatif sonuc aldiktan sonra neler yasadiniz
akintiniz oldumu cok benim hala akintim devam ediyor cok fazlaa

evet canım benimde çok olmuştu akıntım.
benim dış gebelik oluştu ilk tüp bebek denemde düşük yaptım 2 ay regl olmadım.akıntıda olunca o kadar negatif sonuca rağmen yine ümitlendim.
ama herzaman olduğu gibi boşşşş.
bu ümitlenmeler beni bitirecek :a015::a015:

benim akıntım olmadıda.herzaman 5 6 gün süren reglim10 gün sürdü..

kızlarr benide alın aranıza 2mikro 1 dondurulmuş oldu sonuç ilk mikro kimyasal düşük ikinci negatif dondurulmuşta kimyasal gebelik 4.ye ALLAH KERİM para bulunca inş.

Simay sevgili meslektaşım, senin adına çok sevindim.Senin de mucizenin vakti zamanı geldi vegerçekleşti.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...Darısı başımıza...

AMİNNNn akaydirigubbakcemile3rkadaşım çok teşekkürler,Allah işallah herkese bu mucizeyi yaşatır.Ben hala inanamıyorum,ikinci değerim 930 çıktı çok sevindik ama perşembe günü keseyi görene kadar kendimi alıştırmamaya çalışıyorum.O kadar hüsran yaşadıktan sonra sanırım insan güzel değerlere bile şüpheyle yaklaşıyor,sen nasılsın...denemeye devam değil mi?

asiiiii canımmmm vayyyy be ne ara açtın bu konuyu :)) durumun nasıl yani cümleten nasılsınız? asi beni de al istersen listeye

1. tüp denemesi ocakta oldu kimyasal gebelik
2. tüp denemesi ise

18 şubatttttt çarşambaaaaaaaaaa

ben hiç hız kesmedim gördüğün gibi. dilerim negatif sonuç alan tüm arkadaşlarım hiç hız kesmeden yollarına devam ederler..

hepimiz için hayırlısını diliyorum ve Rabbim hepimizin meleklerini en kısa zamanda yollar inşallah.

YOLA DEVAM DIYENLERIN LISTESI

asi74 1.mikroenjeksiyon negatif yakin zamanda ikinciyi deneyecek (erkek infertilesi)
el-muallim 1 oglu var 2.istiyor 3 basarisiz mikro 4.yu deneyecek
nur krp1asilama 1.mikroenjeksiyon negatif sonuc 2.dondurulmuslarla devam
sera96 1tup bebek negatif sonuc 2.dondurulmuslarla 9 subatta allahin iziniyle
kamillie 1.tup negatif,2.pozitif dusuk,3.negatif,4.dondurulmusla deneyecek insallah bu sefer basaracak
umudumsun 1.tup kimyasal durmak yok yakinda 2.deneyecek
defne5 1 tüpbebek denemesi negatif
16bursa 1 mikro denemesi (kimyasal gebelik), martta ikinci denemesi var
servem 1 tüpbebek denemesi negatif, 2. için bekliyorlar
saveist 1 tüpbebek benemesi (bio kimyasal gebelik), tedaviye devam
nzmnhy 1 tüp bebek denemesi negatif, 2. deneme bu ayın sonunda
demiray 1 mikroenjeksiyon (dış gebelik), dondurulmuşlarla yola devam
ARTVINLI19876 3 mikroenjeksiyon hepsi pozitif (36 haftalık doğum, kimyasal gebelik, ikiz fakat düşük)
toprak 28 1 tüp bebek, 1 dondurulmuş embriyo transferi negatif, 3. için nisan ayını düşünüyor
pinkrose 1 aşılama, 3 micro negatif
KEDERSİZ 3 aşılama 2 tüp bebek negatif, 3. için yaz aylarını düşünüyorlar
gulencim 1 micro negatif, 2. için çalışmalar yakında
xolix06 1 micro negatif sonuç, 2. için nisan ayını bekliyorlar
özloş06 2 aşılama ve 2 tüpbebek tedavisi negatif sonuç, 3. için bekliyorlar
MyWorld 1. tüp bebek denemesi ocak ayında (kimyasal gebelik), 2. deneme için çoktan kolları sıvadı bile 18 şubattaa
ukba 2micro, 1 dondurulmuş embriyo transfari (kimyasal düşük ve kimyasal gebelik), 4. deneme şartların olgunlaştığı ilk anda

Rabbimden önce hepimiz için hayırlı evlatlar diliyorum....dilerim en kısa sürede halaylarla şenlenir burasıda

Son düzenleyen: Moderatör:

çok yoğun adet olmuştum....7 aydır hala adetlerim düzene girmedi....bu ya 16 gün gecikme yaşadım....fizyolojimi mahvetti benim....çok canım sıkılıyor

Allah heppimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin....
Istersen benide ekle listene:
1. mikro, negatif sonuc, 2. insallah mayisda...allah kerim...

asi74 1.mikroenjeksiyon negatif yakin zamanda ikinciyi deneyecek (erkek infertilesi)
kamillie 1.tup negatif,2.pozitif dusuk,3.negatif,4.dondurulmusla deneyecek insallah bu sefer basaracak
ARTVINLI19876 3 mikroenjeksiyon hepsi pozitif (36 haftalık doğum, kimyasal gebelik, ikiz fakat düşük)
toprak 28 1 tüp bebek, 1 dondurulmuş embriyo transferi negatif, 3. için nisan ayını düşünüyor
MyWorld 1. tüp bebek denemesi ocak ayında (kimyasal gebelik), 2. deneme için çoktan kolları sıvadı bile 18 şubattaa
ukba 2micro, 1 dondurulmuş embriyo transfari (kimyasal düşük ve kimyasal gebelik), 4. deneme şartların olgunlaştığı ilk anda
yesil 1 mikro negatif, 2. için mayıs ayını düşünüyorlar

canim ne yapiyim negatif sonuc aldiktan sonra konusacak arkadaslarimiz hep deginikti belki bizde gorusurz dedim
ama actigim gun kotu seyler yasadim
fazla ilgilenemdim
evet benimde uzun surdu adetim simdi de cok yogun akintim oluyor

bı basarısız tup bebek denemesı yaptım ıkıncıyı dusunuyorum ınsallah bu sefer olur

2 asılama 5 mıkro bsarısız benı de yazın ıstersenız yas 35 oldu bu arada 6 yı su 3 ay ıcınde deneyıp kapatacagım defterı 10 gun ıcınde de tanısal amaclı laporoskopı olacagım deneye deneye tuplerım tıkandı

canim ne yapiyim negatif sonuc aldiktan sonra konusacak arkadaslarimiz hep deginikti belki bizde gorusurz dedim
fazla ilgilenemdim

asicim anladıgım kadarıyla rabbim sabır versin diyorum sana
sabir kuvvetini arttırsın allah canım
negatif sonrası adet düzensizligini herkes yaşıyor galiba benim hala düzelmedi
:1no2::1no2::1no2:

asi naptın?herşey aynımı?durumlarda bi değişiklik var mı?iyi misin?

selam..........arkadaşlar nasılsınız tedavıye başlayan varmı.....nasıl gıdıyo iş burası guzel haberlerle dolar..............asıcım inş ıyı ol rabbım kolaylık versın.............

bende aranıza bugün katıldım ilk tüp bebek denemem ne yazıkki negatif oldu.ama elbette vazgeçmek yok ben sonucu bugün öğrendim yarında ilk iş doktoruma gidip ikinci denemeyi ne zaman yapabileceğimi soracağım.umudu ve hızı kesmek yok asla.umarım rabbi herkese istediği bebişleri en kısa zamanda verir.

fazla ilgilenemdim

canım benim yaaaa kıyamam sana hayırdır inşallah.

bende uzun zamandır takip edemedim. özelimden yada burdan paylaşmak istersen seni

dinlemeye hazırım bitanem. dilerim Rabbimden yaşadığın kötü şeyler son bulmuştur.

umudun bol duaların kabul olsun Allah gönlünün muradını kucağına almayı nasip etsin

canım hayırlı tedaviler dilerim bu defa emeklerin boş çıkmaz

yesil 1 mikro negatif, 2. için mayıs ayını düşünüyorlar
yareni 1 tüp bebek negatif, 2. için planlamalar başladı
hülya352 aşılama, 5 microenjeksiyon negatif, 6. yı en kısa zamanda yaptırmayı düşünüyor
oferta 1 tüp bebek denemesi negatif, 2. için doktor görüşmeleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…