kizlar negatif sonuc aldiktan sonra neler yasadiniz
akintiniz oldumu cok benim hala akintim devam ediyor cok fazlaa
Simay sevgili meslektaşım, senin adına çok sevindim.Senin de mucizenin vakti zamanı geldi vegerçekleşti.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...Darısı başımıza...
kizlar negatif sonuc aldiktan sonra neler yasadiniz
akintiniz oldumu cok benim hala akintim devam ediyor cok fazlaa
asiiiii canımmmm vayyyy be ne ara açtın bu konuyu :)) durumun nasıl yani cümleten nasılsınız? asi beni de al istersen listeye
1. tüp denemesi ocakta oldu kimyasal gebelik
2. tüp denemesi ise
18 şubatttttt çarşambaaaaaaaaaa
ben hiç hız kesmedim gördüğün gibi. dilerim negatif sonuç alan tüm arkadaşlarım hiç hız kesmeden yollarına devam ederler..
hepimiz için hayırlısını diliyorum ve Rabbim hepimizin meleklerini en kısa zamanda yollar inşallah.
canim ne yapiyim negatif sonuc aldiktan sonra konusacak arkadaslarimiz hep deginikti belki bizde gorusurz dedim
ama actigim gun kotu seyler yasadim
fazla ilgilenemdim
evet benimde uzun surdu adetim simdi de cok yogun akintim oluyor
canim ne yapiyim negatif sonuc aldiktan sonra konusacak arkadaslarimiz hep deginikti belki bizde gorusurz dedim
ama actigim gun kotu seyler yasadim
fazla ilgilenemdim
evet benimde uzun surdu adetim simdi de cok yogun akintim oluyor
bende aranıza bugün katıldım ilk tüp bebek denemem ne yazıkki negatif oldu.ama elbette vazgeçmek yok ben sonucu bugün öğrendim yarında ilk iş doktoruma gidip ikinci denemeyi ne zaman yapabileceğimi soracağım.umudu ve hızı kesmek yok asla.umarım rabbi herkese istediği bebişleri en kısa zamanda verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?