Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oferta bende tebrık edrım canım bakın arkadaşlar ne guzel heberler gelıyo bu yılllllllllll.............aymes canım sen nasılsın

saıcm tedavı surecın nasıl olacak............çok rahat ol canım.........ben 5 mayısta başlamış oldum gınerayı vermıştı doktorum ama ığneme dun başladım hayırlısı ols canım.. herşeyın..........belkı beraber beklerız...........senın sonucunu da heyecanla beklıyorum canım dua ile

oferta bende tebrık edrım canım bakın arkadaşlar ne guzel heberler gelıyo bu yılllllllllll.............aymes canım sen nasılsın

Canım iyiyim Allaha çok şükürde
biraz içim buruk malum dün anneler günüydü
okadar isterdimki ogünü bebişimle kutlamayı
her anneler gününde bi dahaki sefer diyorum
ama hiç olmuyo...........:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım aymes uzulme bı tanem zamanı gelecek ınan.........bılıyorum çok zor..........ama rabbım bızımle beraber ve bızı bızden daha bılıyor ..ona sığınıp hep ısteyelım vazgeçmeyelım...........rabbım verecek ve sevıneceksın inş...........belkı bıraz bekletıyo senı o yaramaz bebişin ama inş sonu tatlı olacak..............dua ile.............

Allah razı olsun canım
inşallah dediğin gibi sonu güzel olur cümlemiz içina.s.

OFERTA tebrikleeeeeeeeeeeeeer
Allah tamamına erdirsin inş.
:teytey::teytey::teytey:

hadi hayirlisi bakalim ins sonucun pozitif olucak ve bu defa sag salim kucagina alacaksin canim allahin izni ile

asıcam başladın sendeeeeeee...ne guzelll..yenı okudum....çok sevındım inş başaracaksın canımmmmmmmm.........şımdı uzun olunca transferın tahmını ne zaman agelecek...............

evet canim bende basladim benim tedavi 6. 15 gibi falan biter tahminim yani transferim yaklasik 1 ay var daha bakalim
inanki bu gece ruyama girdi yine ohss olmustum allahim bir daha yasatmaz ins benim kabusum oldu
ama aherseye raziyim bebisim gelsinde artik benimde onsuz gecirdigim3.anneler gunum
Çok üzgünüm çoook

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

doga 87 uzun protokol 4 mayis yumurtalari toplancak hayirlisi ins
lansor 17 dondurulmuslarla 2.yidenemeye basladi 4 mayis transfer
xolix06 2.tup bebek uzun protokol 12 mayis transfer
caneylom 23 nisanda uzun protokol tedaviye basladi
sera96 7mayis allahin izni ile tedaviye basladi kisa protokol
elmuallim allahin izni ile tedaviye basladi.10 mayis ignelere basladi
asi74 6 mayis uzun protokol tedaviye basladi epeyce uzun dogum kontrol hapi ile
kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

umudumsun_0707 evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım asıcım inş ohs olmazsın................herşey guzel geçer rabbım yolunu açar inş.........

mehay,umudumsun,oferta sizleri bütün kalbimle tebrik ediyorum.hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza aldığınız günleri görürüz.tedavide olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.sizdende güzel haberleri bekliyoruz.

tskler canim ins guzel haberler alicaz

benımde 5 yıl olmadı 2 kez tup bebek yapdırdım olmadı kuranı kerımde meryem suresı var 41 okunuyo merak edenlere anlatırım o dua ıle hamıle kaldım suan 3 çocuguma hamıleyım allah hepınıze sabır versın

hayırılı olsun..anlatırsan çok seviniriz.

selam şerıfe canım galıba senınde uykun kaçtı veya geç yattın .benım uykum kaçtı.............bakım bızım kızlar ne yaptı dıye gırdım..........hayırlı geceler canım

Merhaba canım ben daha öncede duydum o sureyi yanlız bişey sormak istiyorum hergünmü okumak zorundayız yoksa süre yokta 41 i tamamlayana kadarmı bilgi verirsen çok sevinirim.
Allahım nolur bizede evlat nasip eyle Ya Rabbim:Saruboceq:

tbler canim evet daha once duymustum ara vermeden 41 defa okunuyor arkasindanda 3 gun oruc tutuluyor degilmi

arkadaşlar 20 gün dayanamadım cuma doktora gidicem keseleri görürnüyüm diye.doktorun dediğine göre son adet tarihine 7 gün ekle bir dahaki ay o tarihte kese görünürmüş.bana yine dualarınızı eksik etmeyin.öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…