9.gün kan değerim 84 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
oferta bende tebrık edrım canım bakın arkadaşlar ne guzel heberler gelıyo bu yılllllllllll.............aymes canım sen nasılsın
canım aymes uzulme bı tanem zamanı gelecek ınan.........bılıyorum çok zor..........ama rabbım bızımle beraber ve bızı bızden daha bılıyor ..ona sığınıp hep ısteyelım vazgeçmeyelım...........rabbım verecek ve sevıneceksın inş...........belkı bıraz bekletıyo senı o yaramaz bebişin ama inş sonu tatlı olacak..............dua ile.............
selam arkadaşlar.............bu gun iğnelerıme başladım......bakalım yola çıktım rabbım nerde varsa herkese kolaylık versın..............mudurumden yarın gıdıp transferden sonrası için izin alıcam.........
asıcım nasılsın............canım kendıne ıyı bak bı tanem...............
asıcam başladın sendeeeeeee...ne guzelll..yenı okudum....çok sevındım inş başaracaksın canımmmmmmmm.........şımdı uzun olunca transferın tahmını ne zaman agelecek...............
mehay,umudumsun,oferta sizleri bütün kalbimle tebrik ediyorum.hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza aldığınız günleri görürüz.tedavide olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.sizdende güzel haberleri bekliyoruz.
benımde 5 yıl olmadı 2 kez tup bebek yapdırdım olmadı kuranı kerımde meryem suresı var 41 okunuyo merak edenlere anlatırım o dua ıle hamıle kaldım suan 3 çocuguma hamıleyım allah hepınıze sabır versın
benımde 5 yıl olmadı 2 kez tup bebek yapdırdım olmadı kuranı kerımde meryem suresı var 41 okunuyo merak edenlere anlatırım o dua ıle hamıle kaldım suan 3 çocuguma hamıleyım allah hepınıze sabır versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?