Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dualarimiz sizinle kizlar sag salim bebekelrinizi kucaklamaniz icin
sizlerde bizden eksik etmeyin darisi bizlere
:içelim::Saruboceq:

selam arkadaşlar.................nasıl gıdıyoo tedavıler............

tedavi sürecini atlattık çok şükürde. bu beklemek yok mu işte o insanı delirtiyor resmen yaa.senin tedavin ne durumda bu arada canım?

lansor haklısın beklemek gerçekten çok yıpratıcı bır suru hayal kurup yıkıyo insan ....zor ama ne yapalım geçecek....inş sonu guzel olur canım ben hala iğnelerdeyım buyuk ıhtımal haftaya çarşamba toplanır yumoşlar

ıNŞALLAHH BU SEFER HERŞEY YOLUNDA GıDER VE BEBıŞıNE KAVUŞURSUN:Saruboceq::Saruboceq:

canım lansor amın canım benım..ama once sen bıze guzel moral olacaksın canım inş............

canım benım......şerıfecım rabbım asıl sana versın bı tanem sevundırsın yureğini............cennette bı bebişin ve yakındada kucağında bı bebişn ols...............

hem daha bı dur şerıfecım doğum demışsın daha tedavım devam edıyo...........canım kendıne ıyı bak

Herkese günaydın kıslar.a.s.
inşallah tedavide olan bütün arkadaşlarımızdan
müjdeler alıcaz Allah yardımcınız olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam benim 12. gün değerim çok düşüktü 14. gün artmadı düştü yani negatif sonuç. ben şimdi ne zaman adet olurum? doktorum adet ol gel bir bakalım konuşalım bundan sonra ne yapabiliriz dedi. hemen kontrole giden var mı aranızda?

merhaba deniz

ben negatifi öğrendikten sonra 14.günü adet oldum ..doktorum dinlen 6 ay sonra görüşelim demişti bana.

sen gençsin ondan öyle demiştir herhalde. yumurtalıklarında rezerv erken menapoz riski de yoksa. benim yaşım ileri artık senelerim değil aylarım var o nedenle hemen çağırmıştır sanırım. 14 gün de çok değil mi adet olmak için yaaa?CADIARZU

denizcim çok üzüldüm.ama herşeyin hayırlısı.şimdi önümüze bakmamız lazım.bende negatif sonucu aldığım gün adet oldum.adetim bittikten 2 gün sonrada doktora gittim.bir baksın ne var ne yok diye.banada 2-3 ay sonra tekrar deneyelim dediler.

benim 3 gün geçti daha yok birşey. herhalde bana da 3 ay sonra gelin der. önümde çok az süre kaldı çünkü. ama eşimi buna inandırıp yine nasıl kandırırım bilmiyorum. o maddi yönüne takılı kaldı. ben de manevi yönünü nasıl kaldırırım bilmiyorum :çok üzgünüm:

deniz en erken 2 ay sonra diyorlar.benimde kist var yumurtalık rezervimi etkiliyor.o yüzden çok gecikmeden tekrar deneyelim dedi.ama en az 2 ay gerekiyor.

doğru söylüyorsun bizde maddi yönden düşünüyoruz.ama bir şekilde halletmemiz lazım.benim eşim benden daha hevesli.ben tedirginim.

kendini dinlendir dedi bana her gittiğimde soruyordum bi problem varmı diye oda yok diyordu bilmiyorum ki..

ben olmam gereken zamanda adet oldum.yaş faktörü çok önemli evet ama rahminizinde dinlenmesi gerekirmiş insan ne yapacağını şaşırıyor valla hem manevi hem maddii..

canim ben negatifi ogrendim ertesi gun olmustu yani transferden 14 gun sonra ins hemen gelirde biran once tedavine baslarsin

istersen senide listemize ekleyelim burada gelismeleri paylasalim

ama bildigim 3 ay ara vermen gerek
bu arada ben kontorla gitmedim bazi aksilikten dolayi dogum kontrol hapi kullaniyorum varsada gider galiba kistler
yoksa dr a bi gitsemmi acaba kafam karisti
gereek yok diyor merkez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…