Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabii beni de ekleyin 1. deneme negatif alman hastanesi. dediğim gibi yaş benim gibi 40 üstü ise veya erken menapoz falan varsa hemen gel demeleri normal. belki 2. denemeye kadar kullanmam için ilaç veya diet falan verir. ben donasyon falan der mi diye bile korktum ama döllenen 2 yumurtam vardı ve neredeyse 1 tanesi tutunacaktı. her ay da gelişen 1 yumurta oluyor. böyleyken donasyon demz herhalde. ilk dediğim seçeneği konuşacaktır diye düşünüyorum.

ok o zaman canim uzulerek aramiza hosgeldin diyorum
ins allahim mucizesini sana gosterir ve en yakin zamanda anne adayi olursun
bu arada donasyon diyeceginbi bende pek dusunmuyorum cunku yumurtan var ki yok degil 1 de olsun sizin isinize yarar insallah ikinci denemende allahin izniyle bebisine kavusursun

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

doga 87 uzun protokol 4 mayis yumurtalari toplancak hayirlisi ins
lansor 17 dondurulmuslarla 2.yidenemeye basladi 4 mayis transfer
xolix06 2.tup bebek uzun protokol 12 mayis transfer
caneylom 23 nisanda uzun protokol tedaviye basladi
gulencim 2.tup bebek tedavisinde
sera96 7mayis allahin izni ile tedaviye basladi kisa protokol
elmuallim allahin izni ile tedaviye basladi.10 mayis ignelere basladi
asi74 6 mayis uzun protokol tedaviye basladi epeyce uzun dogum kontrol hapi ile
kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

umudumsun_0707 evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım iğnelere devam edıyorum yarın yıne gıdıcem hısteroskopı yapacak.......rahıme bakacakmış.........sanırım haftaya çarşamba toplnır.............sen ne aşamadasın kendıne ıyı bak..ben bu arada akupunturada gıdıyorum ...bakalım etkısı nasıl olacak

kontrol panelınden nereye gırıcem yapamıyorum bıde şuadımızın altın ayazılan yazıyı nasıl yazıyoruz

neyse canım galıba bışeyler yaptım .............bazen karıştırıyorum.........ama öğrencem......

masallah valla nevro gibi cok hizli ilerliyorsun allah yolunu acik etsin
ben dogum kontrol hapi aliyorum iste tahminim 25 gibi ignelere basliyorum allahin izni ile

neyse canım galıba bışeyler yaptım .............bazen karıştırıyorum.........ama öğrencem......

canim adinin altinda birseyler yaziyor ama kullanici panelini ac profilimi duzenle de
asagiya dogru in ve kisisel rutbe yazan yere yaz
ozel msj almak icinde yine kullanici paneli sonra ayarlar ordan secenekleri duzenle var oraya giriyorsun orda ozel msj ayaralari var canim benim kolay gelsin cikmisin ama

canim baska sormak istedigin varsa bildigim kadariyla yardim ederim ama hersey kullanici panelinden oluyor

canım benım sağol baya karıştırdım buldum sonra......bı tanem inş bebeğın sana çok yakın .....gelecek inş....nevro bu yolu açtı sende sıra inş

merhabalar kızlar sıze bısey sorucam...benım 30 nısanda yumurtalar toplandı....2 mayıstada transfer yapıldı ...15 mayıs test gunu dedıler...ama benım bugun 11 gunum ve adet oldum...cok yogun bısekılde kanamam var...aranızda benım durumumu yasayan varmı....bıde ben nasıl benım durumumda olanları bu topıkte bulabılırım....bılıyorsanız bana yardımcı olurmusunuz....

canım bence o adet olmayabılır...........inş hamışsındır ..........mutlaka gununu bekle

canım bılgım yok benım hıç öle olmadı ....ama beklerken senın gıbı olan arkadaşlar var..bence bekle ve tahlıl yaptır doktorunla konuştun mu ne dedı inş vardır ya..........dua ile

selam canlarım çok kısıtlı zamanlarda girebiliyorum bütün topiklere yazamıyorum her g2irdiğimde birine bakıyorum buraya baktım bugün iyiki bakmışım çok sevinçli üç haber aldım hamiş kalan arkadaşlarım çoook tebrik ediyorum sizi rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
asim canım benim tedaviye başlamışsın hayırlı olsun inşallah tedavinin sonunda bebişin seninle olur
hepinizi öpüyorum selam

canım benım sağol baya karıştırdım buldum sonra......bı tanem inş bebeğın sana çok yakın .....gelecek inş....nevro bu yolu açtı sende sıra inş

ins canim once sen sonra ben

canim hic bu kadar erken oldugunu duymamistim ins hamiledirsin
istersen sende bir baslik acabilirsin topik yani merak ettigin sorumari sorabilirsin

canim benim yarin galiba esin tese olucak hayir mubarek gunde ins yuzunuz guler ve birs uru bebisiniz olur
hic anlatmadin canim kac yumurtan varmis
ayrica tsk ederim evet basladim sen dondugunde ignelerimi yapiyor olucam allahin izni ile

Günaydın canlarım......... Hayırlı cumalar herkese......
Rabbim bu müberk günde yaptığımız bütün duaları kabul eder inşallah........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…