- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.061
tabii beni de ekleyin 1. deneme negatif alman hastanesi. dediğim gibi yaş benim gibi 40 üstü ise veya erken menapoz falan varsa hemen gel demeleri normal. belki 2. denemeye kadar kullanmam için ilaç veya diet falan verir. ben donasyon falan der mi diye bile korktum ama döllenen 2 yumurtam vardı ve neredeyse 1 tanesi tutunacaktı. her ay da gelişen 1 yumurta oluyor. böyleyken donasyon demz herhalde. ilk dediğim seçeneği konuşacaktır diye düşünüyorum.
selam asıcım nasılsın canım.............
canım iğnelere devam edıyorum yarın yıne gıdıcem hısteroskopı yapacak.......rahıme bakacakmış.........sanırım haftaya çarşamba toplnır.............sen ne aşamadasın kendıne ıyı bak..ben bu arada akupunturada gıdıyorum ...bakalım etkısı nasıl olacak
neyse canım galıba bışeyler yaptım .............bazen karıştırıyorum.........ama öğrencem......
canım bence o adet olmayabılır...........inş hamışsındır ..........mutlaka gununu bekle
canım benım sağol baya karıştırdım buldum sonra......bı tanem inş bebeğın sana çok yakın .....gelecek inş....nevro bu yolu açtı sende sıra inş
merhabalar kızlar sıze bısey sorucam...benım 30 nısanda yumurtalar toplandı....2 mayıstada transfer yapıldı ...15 mayıs test gunu dedıler...ama benım bugun 11 gunum ve adet oldum...cok yogun bısekılde kanamam var...aranızda benım durumumu yasayan varmı....bıde ben nasıl benım durumumda olanları bu topıkte bulabılırım....bılıyorsanız bana yardımcı olurmusunuz....
selam canlarım çok kısıtlı zamanlarda girebiliyorum bütün topiklere yazamıyorum her g2irdiğimde birine bakıyorum buraya baktım bugün iyiki bakmışım çok sevinçli üç haber aldım hamiş kalan arkadaşlarım çoook tebrik ediyorum sizi rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
asim canım benim tedaviye başlamışsın hayırlı olsun inşallah tedavinin sonunda bebişin seninle olur
hepinizi öpüyorum selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?