Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın canlarım......... Hayırlı cumalar herkese......
Rabbim bu müberk günde yaptığımız bütün duaları kabul eder inşallah........

gunaydin canim seninde mubarek olsun

caneylom arkadasimizinda ins bugun hersey yolunda gider dualarimiz onunla bize mutlu haberlerle doner allahin izniyle

gunaydin canim seninde mubarek olsun

caneylom arkadasimizinda ins bugun hersey yolunda gider dualarimiz onunla bize mutlu haberlerle doner allahin izniyle

Evet canım inşallah caneylom arkadaşımızdan bu mübarek günde güzel haberler alıcaz. Allah yardımcıları olsun:Saruboceq:

asicim mesajını aldım canımn tedavide olanlara alabilirsin beni hayatım ılgin alakan için saol inşallah Rabbim karşılını göstersin sana

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

doga 87 uzun protokol 4 mayis yumurtalari toplancak hayirlisi ins
lansor 17 dondurulmuslarla 2.yidenemeye basladi 4 mayis transfer
xolix06 2.tup bebek uzun protokol 12 mayis transfer
caneylom 23 nisanda uzun protokol tedaviye basladi
esel83 3.tup bebek 15 mayis yumurtalari toplandi
gulencim 2.tup bebek tedavisinde
sera96 7mayis allahin izni ile tedaviye basladi kisa protokol
elmuallim allahin izni ile tedaviye basladi.10 mayis ignelere basladi
asi74 6 mayis uzun protokol tedaviye basladi epeyce uzun dogum kontrol hapi ile
kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

umudumsun_0707 evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
asicim bugün benimde 3.tedavim bitti sayılır 7 yumoşum toplandı bakalım yarın ne olacak.kaç tanesi benimle hayata devam etmek için mücadele edecek:Saruboceq:

asicim bugün benimde 3.tedavim bitti sayılır 7 yumoşum toplandı bakalım yarın ne olacak.kaç tanesi benimle hayata devam etmek için mücadele edecek:Saruboceq:

oylemi canim hadi hayirli olsun haberimiz yoktu galiba yazmadin buraya degilmi hemen senide lsiteye ekliyorummmmm
allahim yardimcin olsun

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

doga 87 uzun protokol 4 mayis yumurtalari toplancak hayirlisi ins
lansor 17 dondurulmuslarla 2.yidenemeye basladi 4 mayis transfer
xolix06 2.tup bebek uzun protokol 12 mayis transfer
caneylom 23 nisanda uzun protokol tedaviye basladi
esel83 3.tup bebek 15 mayis yumurtalari toplandi
gulencim 2.tup bebek tedavisinde
sera96 7mayis allahin izni ile tedaviye basladi kisa protokol
elmuallim allahin izni ile tedaviye basladi.10 mayis ignelere basladi
asi74 6 mayis uzun protokol tedaviye basladi epeyce uzun dogum kontrol hapi ile
kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

umudumsun_0707 evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

asicim az önce doğa 87 idrarda pozitifi gördü.darısı bizim başımıza inşallahhhhhhh

asicim az önce doğa 87 idrarda pozitifi gördü.darısı bizim başımıza inşallahhhhhhh

cok ama cok sevindimmmmmmm
cok umutsuzdu yanlis hatirlamiyorsam sizin sayfaya girip okuyordum da
ins kandada gorecek oley beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
demekki her zaman negatif gormiycez kizlar bak buna cok sevindim bennn

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey:

artik bende sizlerleyim
yilmak yola devam diyorum
bugun negatif sonuc aldim
bugun transferle birlikte 15 gunumdu
test sonucunda kucuktur 4 yaziyordur
ben bu ikinci tedavimdi arkadaslar
ucuncu turkiyede dusunuyorum artik
kafami daha iyi toplayinca hangi hastaneye gidecegimi karar vericem

mrb canim seni diger topikte takip ediyordum inannki cok uzuldum negatifi almana allah buyuktur her syede vardir bir hayir diye bosuna soylememisler demekki vakti gelmemis ve ins 3. denemeden kendiliginden bebisin gelir annesine allah yardimcin olsun

ELMUALLıM tedavin başlamış canım hayırlı olsun çok sevindin

çok sevindim darısı hepimizin başına. alkisalkisalkismoral oluyor bunları duymak. ilkinde olmasa da 2. de 3. de başaranlar oluyor işte :dance:

çok sevindim darısı hepimizin başına. alkisalkisalkismoral oluyor bunları duymak. ilkinde olmasa da 2. de 3. de başaranlar oluyor işte :dance:

evet canim aynen dedigin gibi ben ikinciden umutuszdum birde olmadi yine olmiycak diye ama boyle haberler bana moral oluyor umut oluyor herseyin zamani var belli ki

asciğim ben geldim. malesef bu seferde olmadı canım.inşallah bu listeye kazık çakmam ama şimdilik listedeki yerimde aynen devam canım.inşallah sizler bu sefer başarırsınız. tüm dualarım sizinle canım.....

inanmiyorum canim ya cok uzgunum ben gercekten kesin gozuyle bakiyordum cunku birincide dis gebelik oldu ikincide yakalrsin demistim
ne desem bilemiyoum uzulme diyemiycem sacma kalicak ama vardir bundada bir hayir allah yardimcin olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…