E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.081
Günaydın canlarım......... Hayırlı cumalar herkese......
Rabbim bu müberk günde yaptığımız bütün duaları kabul eder inşallah........
gunaydin canim seninde mubarek olsun
caneylom arkadasimizinda ins bugun hersey yolunda gider dualarimiz onunla bize mutlu haberlerle doner allahin izniyle
Evet canım inşallah caneylom arkadaşımızdan bu mübarek günde güzel haberler alıcaz. Allah yardımcıları olsun:Saruboceq:
asicim mesajını aldım canımn tedavide olanlara alabilirsin beni hayatım İlgin alakan için saol inşallah Rabbim karşılını göstersin sana
asicim bugün benimde 3.tedavim bitti sayılır 7 yumoşum toplandı bakalım yarın ne olacak.kaç tanesi benimle hayata devam etmek için mücadele edecek:Saruboceq:
asicim az önce doğa 87 idrarda pozitifi gördü.darısı bizim başımıza inşallahhhhhhh
artik bende sizlerleyim
yilmak yola devam diyorum
bugun negatif sonuc aldim
bugun transferle birlikte 15 gunumdu
test sonucunda kucuktur 4 yaziyordur
ben bu ikinci tedavimdi arkadaslar
ucuncu turkiyede dusunuyorum artik
kafami daha iyi toplayinca hangi hastaneye gidecegimi karar vericem
asicim az önce doğa 87 idrarda pozitifi gördü.darısı bizim başımıza inşallahhhhhhh
asiciiiiiiiiim senin adetine var mı daha?
çok sevindim darısı hepimizin başına. alkisalkisalkismoral oluyor bunları duymak. ilkinde olmasa da 2. de 3. de başaranlar oluyor işte :dance:
asciğim ben geldim. malesef bu seferde olmadı canım.inşallah bu listeye kazık çakmam ama şimdilik listedeki yerimde aynen devam canım.inşallah sizler bu sefer başarırsınız. tüm dualarım sizinle canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?