Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

lansor 17 dondurulmuslarla 2.yidenemeye basladi 4 mayis transfer((((( malesef negatif allah birgun gonderecek ins)))))
xolix06 2.tup bebek uzun protokol 12 mayis transfer
caneylom 23 nisanda uzun protokol tedaviye basladi
esel83 3.tup bebek 15 mayis yumurtalari toplandi
gulencim 2.tup bebek tedavisinde
sera96 7mayis allahin izni ile tedaviye basladi kisa protokol
elmuallim allahin izni ile tedaviye basladi.10 mayis ignelere basladi
asi74 6 mayis uzun protokol tedaviye basladi epeyce uzun dogum kontrol hapi ile
kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

umudumsun_0707 evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

Herkese iyi haftalar canalarım
Doğacım pozitifi görmüşsün çok sevindim
tebrikler canım:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:
hamiş haberiyle haftaya başlamakta çok keyifli oluyo
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyyt:lepi:kaydirigubbakcemile5

sağol canım evet 6. günde pozitifi gördüm ama yinede korkuyorum yarın test günüm biraz kanamam olmuştu idrar testi yaptım çıktı şimdi üç gündür kanamam yok inş tutunma kanamasıydı yarında kanda pozitifi görürüm inş

canım çok sevindim.eminim kandada pozitif olacak.şimdiden hayırlı olsun.:teytey::teytey:

iyi haftalar kizlar ins bu hafta yuzumuzu guldurcek haberler almaya devam ederiz

Endişelenme canım Allajında izniyle herşey yolunda gidicek yarında güzel haberlerle geliceksin ben buna eminim benim 6. hissim çok kuvvetlidir:jeyyar:

doğacım inş o tutunmadır canım..............inş guzel haber alıcaz senden........

dur bende cekiyim:teytey::teytey:
hihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey:

hepiniz çok sağolun arkdaşlar okadar mutluyum ki tarif bile edemem bunu çok güzel bir duyguymuş
az önceki testi yapana kadar halen varmı acaba diye düşünmeden edemiyordum allah herkese nasip etsin çok güzel bişey

kızlar gunaydın................sabah oldu...............bayrama..........

Günaydın kıslara.s.
Gençlik ve Spor bayramınız kutlu olsun:lepi:

Doğacım tekrar tekrar tebrikler tatlımkaydirigubbakcemile5

GUNAYDIN KIZLAR HALEN GENC SAYILIRIZ
bayramimiz kutlu olsunnnnnnn

GUNAYDIN KIZLAR HALEN GENC SAYILIRIZ
bayramimiz kutlu olsunnnnnnn

Canım tabiki genciz
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis bak ne kadar hareketliyim hep gençlikten bunlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Seninde bayramın kutlu olsun tatlım:lepi:

arkadaşlar perşembe allah izin verirse keseleri görmeye gidicem.gelcek perşembede kalp atışlarını duymaya.hep bekleme hep bekleme günler zor ve uzun geliyor bana.inş. herşey yolunda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…