E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.121
arkadaşlar perşembe allah izin verirse keseleri görmeye gidicem.gelcek perşembede kalp atışlarını duymaya.hep bekleme hep bekleme günler zor ve uzun geliyor bana.inş. herşey yolunda olur
arkadaşlar perşembe allah izin verirse keseleri görmeye gidicem.gelcek perşembede kalp atışlarını duymaya.hep bekleme hep bekleme günler zor ve uzun geliyor bana.inş. herşey yolunda olur
asicim nasılsın canım bugün transferimin 3.günü gün sayıyorum sen napıyosun ne durumdasın tedaviye başladığımdan beri giremedimselam kizlar nbrrrr
asicim nasılsın canım bugün transferimin 3.günü gün sayıyorum sen napıyosun ne durumdasın tedaviye başladığımdan beri giremedim
selam asicim.ben transferin 8. günündeyim biliodun.ilk denemedende hatırsın gene sabırsız dawranıp idrarda test yaptım.gene o tek çizgi..ama bu sefer moralimi bozmadım.test günümü beklicem.ve inanıyorum.yerimseniben
selam canım nasılsın asıcım.........ben inş cuma gunu yum tooplanıyo............dua et canım.........kendıbne ıyı bak..........herkese guzel gunler
asi canım cuma günü lucrine başlıyorum
arkadaşlarım benim saat 11 de randevum var keseleri görmeye gidicez.çok heyecanlı ve tedirginim sabaha dek uyuyamadım inşallah herşey güzel olur bana dualarınızı her zaman eksik etmeyin.bana bol şanslarmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?