Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar perşembe allah izin verirse keseleri görmeye gidicem.gelcek perşembede kalp atışlarını duymaya.hep bekleme hep bekleme günler zor ve uzun geliyor bana.inş. herşey yolunda olur

bekle canim bekle hic onemli degil sen cok guzel haberler verceksin allahin izni ile bizlere

arkadaşlar perşembe allah izin verirse keseleri görmeye gidicem.gelcek perşembede kalp atışlarını duymaya.hep bekleme hep bekleme günler zor ve uzun geliyor bana.inş. herşey yolunda olur

canım bende perşembe keseleri görmeye gideceğim hadi bakalım beraber heyecanlanacağız demekki o gün.

süpr o zaman ben zaten seni takip ediyordum.inş. ikimizde güzel haberler alırız.peki kalpatışları için ne zaman gel dedi doktor?normalde benim merkezde haftaya hem kese hem kalp için çağırdılar ama ben dayanamadım başka doktora keseler için gidicem yoksa çatlıcam meraktan

Canım bunlar tatlı bekleyişler
biliyosunki beklediğin şeyin karşılığı var
biz ne yapalım bizde bekliyoruz
ama boş ne gelen var ne giden:çok üzgünüm:

asicim nasılsın canım bugün transferimin 3.günü gün sayıyorum sen napıyosun ne durumdasın tedaviye başladığımdan beri giremedim

hadi masallah canim sende yuzumuzu guldureceksin allahin izni ile bu topik hepimize ugur getirsin
bende basladim sali gunude ignelere basliyorum suanda dogum kontrol hapi aliyorum canim ins seninde halayini cekicez

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

lansor 17 dondurulmuslarla 2.yidenemeye basladi 4 mayis transfer((((( malesef negatif allah birgun gonderecek ins)))))
xolix06 2.tup bebek uzun protokol 12 mayis transfer
caneylom 23 nisanda uzun protokol tedaviye basladi
esel83 3.tup bebek 15 mayis yumurtalari toplandi
gulencim 2.tup bebek tedavisinde
sera96 7mayis allahin izni ile tedaviye basladi kisa protokol
elmuallim allahin izni ile tedaviye basladi.10 mayis ignelere basladi
asi74 6 mayis uzun protokol tedaviye basladi epeyce uzun dogum kontrol hapi ile
kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

umudumsun_0707 evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

selam asicim.ben transferin 8. günündeyim biliodun.ilk denemedende hatırsın gene sabırsız dawranıp idrarda test yaptım.gene o tek çizgi..ama bu sefer moralimi bozmadım.test günümü beklicem.ve inanıyorum.yerimseniben

selam canım nasılsın asıcım.........ben inş cuma gunu yum tooplanıyo............dua et canım.........kendıbne ıyı bak..........herkese guzel gunler

bencede moralini bozma canim ya allahim yardimcin olsun yarabbim yuzunu guldursun dualarimdasin

selam canım nasılsın asıcım.........ben inş cuma gunu yum tooplanıyo............dua et canım.........kendıbne ıyı bak..........herkese guzel gunler

canim bnim ya valla nevro gibi pek hizlisin cuma gunu senin icin ozel dua edicem allahim yuzunu guldursun

bı tanem .....allah razı ols...............evet valla ani oldu ama hayırlısı dedım....bakalım sonu ne olur............çok sevındım dua etmen ne guzel canım çok sağol..........rabbım inş tum yuzlerı guldurur.......canım sanada çıfter verır mutluluğunu pekıştırır.................inşşşşşşş

asi canım cuma günü lucrine başlıyorum

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

lansor 17 dondurulmuslarla 2.yidenemeye basladi 4 mayis transfer((((( malesef negatif allah birgun gonderecek ins)))))
xolix06 2.tup bebek uzun protokol 12 mayis transfer
caneylom 23 nisanda uzun protokol tedaviye basladi
esel83 3.tup bebek 15 mayis yumurtalari toplandi
gulencim 2.tup bebek tedavisinde 22 mayis lucrine basliyor
sera96 7mayis allahin izni ile tedaviye basladi kisa protokol
elmuallim allahin izni ile tedaviye basladi.10 mayis ignelere basladi
asi74 6 mayis uzun protokol tedaviye basladi epeyce uzun dogum kontrol hapi ile
kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

umudumsun_0707 evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

arkadaşlarım benim saat 11 de randevum var keseleri görmeye gidicez.çok heyecanlı ve tedirginim sabaha dek uyuyamadım inşallah herşey güzel olur bana dualarınızı her zaman eksik etmeyin.bana bol şanslarmirmirmirmir

Hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…