arkadaşlar inanamadım 4 tane
1. kalite 4 tane transfer edilmişti.doktorun deiğine görede hepsi şuan gebelik tarihimle uyumlu.valla çok riskli dedi doktor 4 tanesi.ingirgenmeli dedi ama belki kendiliğindende sonlanan olur dedi herşey zaman kaldı valla.sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama yinede çok mutluyum
1. kalite 4 tane transfer edilmişti.doktorun deiğine görede hepsi şuan gebelik tarihimle uyumlu.valla çok riskli dedi doktor 4 tanesi.ingirgenmeli dedi ama belki kendiliğindende sonlanan olur dedi herşey zaman kaldı valla.sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama yinede çok mutluyum
canım asıcım bı tanem rabbım razı ols sana kat kat versın...........ıkız bebişler sen nasılsa gençsın bakarsın.............inş..........evet canım toplandı aldılar yumoşalrımı.....narkoz alırken insan kayar gıbı geçıyo kendıneden...........dokuz tanecık canım..........bakalım yarın haber verırler.............duaların için çok sağol tum arkadaşlarıma çok teş edıyorum ............ne guzel beraber aynı duyguyu taşımak.........çok sağol canım şimdi evdeyım yarın son dersım var işe gıdıcem inş sonra evdeyım ızın aldım.........hayirli cumalar kizlar
cumaniz mubarek olsun
elmuallim arkadasimizin yumurtalari toplaniyor bugun allahim yardimci olsun ins hersey cok guzel gecer ins birsuru yumosun ve embriyon olur canim benim dualarim seninle
canım çok sağol oldu bıttı ılk rauntu atlattık ...........sen nasılsın canımhayırlı gunde toplanıyormus yumurtaları ne güzel
allah yardımcısı olsun
canım çok sağol.........amın ..inş ...dokuz tane bakalım nasıl olacaklar...............canım rabbım en guzelını nasıp etsın cumlemıze............veren o.............inş vereck sevıneceğız.........takdır onun....bıze duşen sabır..............dualaruın için çook sağol........El muallim canım bugün yumoşların toplanıyo yanlış hatırlamıyosam inşallah bi sürü 1. kalite yumoşun olur ve hepsi hemencecik döllenirler talım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?