asicigim, "o simdi hamile" ekini benim adimada ekleyebilirsin.
Mayisin basinda ikinci tüp bebek denememiz tuttu, sükür allaha....
Simdi keseyi görmek icin gün sayiyorum...
Allah insallah herkesin gönlüne göre verir ve insallah o listede olan herkesin sonuna yazarsin "o simdi hamile"
Allahim insallah herkese hayirli evlatlar nasip eder....
Can cikmayan bedenden umud kesilmez !!!!
canım hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayıda göstersin.
Allahim insallah herkese hayirli evlatlar nasip eder....(amin)
inşallah bizde "o simdi hamile" yazısını ismimizin yanında görürüz.
canım asıcım bı tanem rabbım razı ols sana kat kat versın...........ıkız bebişler sen nasılsa gençsın bakarsın.............inş..........evet canım toplandı aldılar yumoşalrımı.....narkoz alırken insan kayar gıbı geçıyo kendıneden...........dokuz tanecık canım..........bakalım yarın haber verırler.............duaların için çok sağol tum arkadaşlarıma çok teş edıyorum ............ne guzel beraber aynı duyguyu taşımak.........çok sağol canım şimdi evdeyım yarın son dersım var işe gıdıcem inş sonra evdeyım ızın aldım.........
asicigim, "o simdi hamile" ekini benim adimada ekleyebilirsin.
Mayisin basinda ikinci tüp bebek denememiz tuttu, sükür allaha....
Simdi keseyi görmek icin gün sayiyorum...
Allah insallah herkesin gönlüne göre verir ve insallah o listede olan herkesin sonuna yazarsin "o simdi hamile"
Allahim insallah herkese hayirli evlatlar nasip eder....
Can cikmayan bedenden umud kesilmez !!!!
selam dostlar..............guzel haberler mutluluk verıyo ama negatıler uzuyo bızı...........inş rabbım sabır versın............asıcım nasılsın canım ben beklıyorum bugun aradılar dokuz yum dollenmış ama takıpteler hala...........ya pazartesı yada çarşamda transfer ..yarın arıcaklarmı...........beklıyorum canım dualarını çok guzel deteğınız çok guzel rabbım kımseyı boş çevırmesın çekemeyeceğımız sıkıntıyı vermesın inş...............
canım benım çok sağol...........nasıl yanı anlamadım kırmızı kart derken...............negatıf mı yanı............çok uzuldum canım ya..............of böle olunca bende korkuyorum hıç denemeye gırmseydım dıyorum...........canım rabbım metanetını artırsın.......inş kendıliğinden gelır de sıkıntı çekmezsın bı daha inşşşşşşşEl MUALLİM
maşallah 9 tane super
az kalmıs kavusmanıza
ben iyiyim cok sukur
kırmızı kart yedim oturdum yine
canım benım çok sağol...........nasıl yanı anlamadım kırmızı kart derken...............negatıf mı yanı............çok uzuldum canım ya..............of böle olunca bende korkuyorum hıç denemeye gırmseydım dıyorum...........canım rabbım metanetını artırsın.......inş kendıliğinden gelır de sıkıntı çekmezsın bı daha inşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?