Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asicigim, "o simdi hamile" ekini benim adimada ekleyebilirsin.
Mayisin basinda ikinci tüp bebek denememiz tuttu, sükür allaha....
Simdi keseyi görmek icin gün sayiyorum...
Allah insallah herkesin gönlüne göre verir ve insallah o listede olan herkesin sonuna yazarsin "o simdi hamile"
Allahim insallah herkese hayirli evlatlar nasip eder....
Can cikmayan bedenden umud kesilmez !!!!

canım hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayıda göstersin.
Allahim insallah herkese hayirli evlatlar nasip eder....(amin)
inşallah bizde "o simdi hamile" yazısını ismimizin yanında görürüz.

canım hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayıda göstersin.
Allahim insallah herkese hayirli evlatlar nasip eder....(amin)
inşallah bizde "o simdi hamile" yazısını ismimizin yanında görürüz.

sagol canim, allah insallah herkese nasip eder.... ama bebegimi kucagima alana kadar pek inanasim gelmiyor hamile olusuma, sanki saka gibi geliyor...:1rolleyes:

canım yeşıl tebrıler.........................keselerı gorunce ınanırsın canımm

canim benim ins hepsi kaliteli olur yada sana yrayacak kadar olsun onada araziyiz dualarimiz seninle allahim yolunu acik etsin beislerin sana siki siki tutunsuz

canim benim ne kadar guzel bir surpriz yaptin bizlere masallah demekki her zaman umutsuz olmak gerekmiyor zaten ben bu listeyi o yuzden actim negatif sonuc aliyoruz ama bir gun pozitifide gorucez sizleri gorunce bizlere umut oluyor sabretmeyi ogreniyoruz
tbrlerrr
saglicakla kucagina alirsin ins

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

lansor 17 dondurulmuslarla 2.yidenemeye basladi 4 mayis transfer((((( malesef negatif allah birgun gonderecek ins)))))
xolix06 2.tup bebek uzun protokol 12 mayis transfer((malesef negatiff)))))))
caneylom 23 nisanda uzun protokol tedaviye basladi ((1 haziran sonuc))
esel83 3.tup bebek 15 mayis yumurtalari toplandi
gulencim 2.tup bebek tedavisinde 22 mayis lucrine basliyor
sera96 7mayis allahin izni ile tedaviye basladi kisa protokol (23 mayis transfer))
elmuallim allahin izni ile tedaviye basladi.10 mayis ignelere basladi((23 mayis opu))
asi74 6 mayis uzun protokol tedaviye basladi epeyce uzun dogum kontrol hapi ile
kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

yesil1 2.tup bebekte basardi ve yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
moralim bozuldu benim ya xolix negatif aldi ikinicde cok uzuldum onun adina allahim sabir versin ona ve arkasindanda bebisini gondersin ne kadar zor bizim sinavimiz kizlar boyle seylere sahit oldukca umudumu kaybediyorum hep korktugum basima gelir benim umutsuz ve negatif duusnmek istemiyorum ama allahim bizlere yardim etsin

selam dostlar..............guzel haberler mutluluk verıyo ama negatıler uzuyo bızı...........inş rabbım sabır versın............asıcım nasılsın canım ben beklıyorum bugun aradılar dokuz yum dollenmış ama takıpteler hala...........ya pazartesı yada çarşamda transfer ..yarın arıcaklarmı...........beklıyorum canım dualarını çok guzel deteğınız çok guzel rabbım kımseyı boş çevırmesın çekemeyeceğımız sıkıntıyı vermesın inş...............

amin canim masallah 9 yumurta cok guzel dollenmisler ins dondurulacakta kalir dogum yaptiktan hemen sonra onlarida kullanirsin bir suru bebisin olsun
allahim elini acip yalvaran kullarini bos cevirmesin
canim evet iste ben gunumu bekliyorum bakalim bizde neler olacak bu sefer pozitifim birde boyle deniycem :ecrin_bebek:

canım çok sağol yok ya bana rabbımın ıznıyle bı tanede yeter............sıze versın rabbım çıfter çıfter canım..............ben yaşlı bı hatunum.........canım ozıtıf olman çok ıyı...........bu kez bende daha sakınım.....inş rabbım yardımcımız ols............yolun açık ols canım

ayyyyyyyyyyyyy
YESıL maşallah
ayyyyyyyyyyyyy
cok sevindim ben çoook
Allah tamamına erdirsin

El MUALLıM
maşallah 9 tane super
az kalmıs kavusmanıza
ben iyiyim cok sukur
kırmızı kart yedim oturdum yine

ASıııııııııııııııı
ay 2 ay önce sana ne kadar umutsuz oldugumu anlatan bir mesaj yazmıstım bu listeyle ilgili
maşallah maşallah
Rabbiim beni utandırdı

El MUALLİM
maşallah 9 tane super
az kalmıs kavusmanıza
ben iyiyim cok sukur
kırmızı kart yedim oturdum yine
canım benım çok sağol...........nasıl yanı anlamadım kırmızı kart derken...............negatıf mı yanı............çok uzuldum canım ya..............of böle olunca bende korkuyorum hıç denemeye gırmseydım dıyorum...........canım rabbım metanetını artırsın.......inş kendıliğinden gelır de sıkıntı çekmezsın bı daha inşşşşşşş

asicim beni ekle neg diye.neyazıkki listemize bi umut olamadımbenneyaptımki

aaa işaretler eklenmio yazının sonuna yazı olarak eklenio.sonrada anlamsız bişi oluo:)

yok canım tedavi yoktu bende
rutin kırmızı kartımı yedim
denemekle iyi yaptın
hakkında hayırlısı olsun

kızlar bir tanıdığım vardı 39 yasında
esinde sorun vardı 10 yıllık evli
2 kere tüp bebek denemisti olmamıstı
maddi durumlarıda kotuydu
hayırsever bir tanıdıkları para yatırmış hesaplarına
tüp yapsınlar diye
hamile simdi
Allah nasip ederse tam 40 yasında kucagına alacak

canım nurcum...............çok sağol....inş kısa zamanda yeşıl kartı gorursun.......rabbım cumlemızı sevındırsınnnnnn

yukarda dıyosun ya bı kadın için yakınları para yatırmış onun kullanmışlar şimdi hamıle............bu gerçekten ilgınç bı olay...........benım bı arkadaşım da onuç sene sonra bı arkadaşı paranı ben verıcem benım praramla tedavı olmanı istıyorum dedı....arkadaşında durumu çok ıyı............boylec tedavı gıordu ve hamıle kalıdı.........sonra dondurulmuşları kullanduı yıne ıkızı old...........o parayı veren arkadaşı parayı başka bı çocuğu olmayana vermesını ıstedı.............yanı bu tur olaylar oluyo canım ..kımnın duaı kımın parası kısmetlı olabılıyo bol dua.............ile...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…