asicim beni ekle neg diye.neyazıkki listemize bi umut olamadımbenneyaptımki
selam kızlar............asıcım ben çarşamba transfere gıdıcem inş..........beşinci gun transferı yapıcaklar............bakalım hayırlısı canım.............herkese guzel bı gunnnnnnnn
asicim beni ekle neg diye.neyazıkki listemize bi umut olamadımbenneyaptımki
kızlar bir tanıdığım vardı 39 yasında
esinde sorun vardı 10 yıllık evli
2 kere tüp bebek denemisti olmamıstı
maddi durumlarıda kotuydu
hayırsever bir tanıdıkları para yatırmış hesaplarına
tüp yapsınlar diye
hamile simdi
Allah nasip ederse tam 40 yasında kucagına alacak
selam kızlar............asıcım ben çarşamba transfere gıdıcem inş..........beşinci gun transferı yapıcaklar............bakalım hayırlısı canım.............herkese guzel bı gunnnnnnnn
asiiiiiiiiiiiiiii
topige kooooşşşş
canım çok sağol ilk defa beşinci gun transferu yapılacak...........inş ıyı olur canım duaların ıçın çok sağol...........rabbım tumm yuzlerı sevındırsın canımmmmmmmmcanım Allah hayırlısını versin.beşinci gün trasferi olması çok iyi.trasferinide kolaylıklarla atlatmanı dilerim.dualarımız seninle.
arada bır gelır bakardım asımın topıgı nasıl dıye..demek tekraradan basladın..yenıden..ınsalalh bu sefer yuzn gulcek.asıcım....:Saruboceq::Saruboceq:
tum negatıf alan arkadslarımız hayırlısyla meleklerıne kavusacaklar...:Saruboceq::Saruboceq:
el muallım canım tum dualrım sneınle.arada topıgı guzel dualarını yazıp gıderdın sımdı sıra bızde..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
arada bır gelır bakardım asımın topıgı nasıl dıye..demek tekraradan basladın..yenıden..ınsalalh bu sefer yuzn gulcek.asıcım....:Saruboceq::Saruboceq:
tum negatıf alan arkadslarımız hayırlısyla meleklerıne kavusacaklar...:Saruboceq::Saruboceq:
el muallım canım tum dualrım sneınle.arada topıgı guzel dualarını yazıp gıderdın sımdı sıra bızde..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bu arada kizlar bugun itibari ile ignelere basladim bana dua etmeyi unutmayin
hem bebisim gelsin hemde hasta olmayim diyeeee bende ohss stresi var yaaa
bu arada kizlar bugun itibari ile ignelere basladim bana dua etmeyi unutmayin
hem bebisim gelsin hemde hasta olmayim diyeeee bende ohss stresi var yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?