Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selm kızlar...bugün dördüncü günüm

asicim beni ekle neg diye.neyazıkki listemize bi umut olamadımbenneyaptımki

Canım geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten
Allah sabır versin çok zor ya ne denirki şimdi
hiçbi kelime seni teselli etmeye yetmez biliyorum
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

selam kızlar............asıcım ben çarşamba transfere gıdıcem inş..........beşinci gun transferı yapıcaklar............bakalım hayırlısı canım.............herkese guzel bı gunnnnnnnn

selam kızlar............asıcım ben çarşamba transfere gıdıcem inş..........beşinci gun transferı yapıcaklar............bakalım hayırlısı canım.............herkese guzel bı gunnnnnnnn

canım Allah hayırlısını versin.beşinci gün trasferi olması çok iyi.trasferinide kolaylıklarla atlatmanı dilerim.dualarımız seninle.

asicim beni ekle neg diye.neyazıkki listemize bi umut olamadımbenneyaptımki

cok uzgunum canim onceki gunler yazdim senin icin ins mevlam kendiliginden gonderir bebisini

masallah olsunda o yasta olsun yazik

masallah canim ne guzel daha kaliteli olcak yani

asiiiiiiiiiiiiiii
topige kooooşşşş

hangi topige kiz sasirdim geliyommmmm

canım Allah hayırlısını versin.beşinci gün trasferi olması çok iyi.trasferinide kolaylıklarla atlatmanı dilerim.dualarımız seninle.
canım çok sağol ilk defa beşinci gun transferu yapılacak...........inş ıyı olur canım duaların ıçın çok sağol...........rabbım tumm yuzlerı sevındırsın canımmmmmmmm

asıııcımmmmmmm................çok sağol bı tanem................inş ıyı olacak........senınde inş tedavımn ıyı gıder herşey gönlune gore olur canımmmmmm............
ya nur nıye senı öle çağırdı merak ettımmmmm bışeyyy dımıııııııııııııı.............

canımm kımmmmm.................hamış olmuyo var başka var mı............valla korktumm aman herkes ıyı olsun canımmmmmmmm

hehe gordum geldim nurcum valla masallah o guzel haberin biriside burda caneylom canim bence yarin sabah bir daha dene okis bazen sasirtici olabiliyor dualarimiz kabul oldu ins bizlere mujdeyi verceksin

bu arada kizlar bugun itibari ile ignelere basladim bana dua etmeyi unutmayin
hem bebisim gelsin hemde hasta olmayim diyeeee bende ohss stresi var yaaa

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

lansor 17 dondurulmuslarla 2.yidenemeye basladi 4 mayis transfer((((( malesef negatif allah birgun gonderecek ins)))))
xolix06 2.tup bebek uzun protokol 12 mayis transfer((malesef negatiff)))))))
caneylom 23 nisanda uzun protokol tedaviye basladi ((1 haziran sonuc))
esel83 3.tup bebek 15 mayis yumurtalari toplandi
gulencim 2.tup bebek tedavisinde 22 mayis lucrine basliyor
sera96 7mayis allahin izni ile tedaviye basladi kisa protokol ((23 mayis transfer))
elmuallim allahin izni ile tedaviye basladi.10 mayis ignelere basladi((27 mayis transfer))
asi74 6 mayis uzun protokol tedaviye basladi epeyce uzun dogum kontrol hapi ile (((25 mayis itibari ile ignelere basladi)))

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

yesil1 2.tup bebekte basardi ve yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
arada bır gelır bakardım asımın topıgı nasıl dıye..demek tekraradan basladın..yenıden..ınsalalh bu sefer yuzn gulcek.asıcım....:Saruboceq::Saruboceq:
tum negatıf alan arkadslarımız hayırlısyla meleklerıne kavusacaklar...:Saruboceq::Saruboceq:

el muallım canım tum dualrım sneınle.arada topıgı guzel dualarını yazıp gıderdın sımdı sıra bızde..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canim benim cok tsk ederim seni gercekten buralarda gormek guzel allahim hepimizin yuzunu guldursun senide en yakin surede tekrar hamis olarak gormek istiyoruz dualarimdasinnn:CüvCüv:

canım benım çook sağol ..senı gormek ne guzelllllll..............inş cnım dualar muşterek yurekler burda bır atıyor....rabbım hepımızı guldursun canım..........rabbım razı olssssss..........

canım assııcımmmmmmmmmmm...............inş rabbım kolaylaştıracak herşeyı .........inş ohss olmıcaksın stres yapma ....ınşşş ....o ol dıyecek gulecek yualerımız..........sen çok guçlısun............senınleyıııımm dualarımdasın...........inşşşşşşş

Hayırlı olsun canım hadi bakalım inşallah annelerine sıkı sıkı tutunacak bebişler benimde 5. gün olmuştu transferim. Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

Canım herzaman dularımdasın Allahında izniyle bu sefer pozitifi görücez burda çığlık çığlığa kutlıycaz hamişliğini:teytey:

asim hayırlı olsun canım
bismillah başladın
sonu güzel olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…