Hayırlı olsun canım hadi bakalım inşallah annelerine sıkı sıkı tutunacak bebişler benimde 5. gün olmuştu transferim. Allah yardımcın olsun:Saruboceq:
Hayırlı olsun canım hadi bakalım inşallah annelerine sıkı sıkı tutunacak bebişler benimde 5. gün olmuştu transferim. Allah yardımcın olsun:Saruboceq:
Canım herzaman dularımdasın Allahında izniyle bu sefer pozitifi görücez burda çığlık çığlığa kutlıycaz hamişliğini:teytey:
asim hayırlı olsun canım
bismillah başladın
sonu güzel olsun inş
canımm asııcımm..............senın adın ı gormek benı çookk mutlu edcek rabbım inş sevındırsun bebişin çok naz yaptı senınde....ama gelecek çaresı yokk o nazlıysa annesıde ınatçı....rabbım surayla nasıp etsın aymes canım sende ınşşş......y baksanıza ne guzel sonuçlar var rabbım bu yılı berelketlı kılar inşşşşşşşşş
bu arada kizlar bugun itibari ile ignelere basladim bana dua etmeyi unutmayin
hem bebisim gelsin hemde hasta olmayim diyeeee bende ohss stresi var yaaa
canım hayırlı ve mübarek olsun inşaallah tedavin
hayırlısıyla hamiş haberiyle bizi uçurmaya:sm_cool::sm_cool:
amin amin amin canim bu sene bizim senemiz olsun ins ayni ayin hamisleri topiginde bulusuruz
aynı ay hamışlerı olursakkk ne guzel............kızlar belkımm bu yılın sonuna yetıştıtrırız..........ne dersınız...................sezeryan bıraz erken oluyoo aralık sonuna gelmez mı............neyse hayal kurması bedava....eşıme öle dıyorum geçen gun tabı ya bedava sen vermedın o kadar parayı yum toplama işlemınde ve iğneler.....he valla bızım hayalllerımızde pahalı kızlar............bız değerlı hatunlarızzzzzzz
ne güzel dua ediyosun canım ya.dediğin gibi bizim hayallerimiz bile pahalı.allah inşl işlerimizi rast getirsin.kıslar bizim için yarın önemli bir gün tedaviye baslayıp baslamıcaz haziran basında belli olcak.o kadar heves etmiştik baslarız diye belki omayabilir.nolur dua edin benim ve bütün arkadaslarımız için..:bbo::Saruboceq:
canlarim benim benim dualarimda inanin sizlerle allahim bizlerin yuzune baksin bizim bebeklerde gelcek
once bi elmuallim canim seninkini ckicez burda durmadan sonra aymesim sonra benimki olsun onemli degil allahim allahim hayirli saglikli versinde gerisi onemli degil sizleri seviyorum ikinizinde yeri cok ayri benede:a015::a015:
canım demek 4 kesen varcanlarım benim günaydınlar.perşembe sabah 10 da kalp atışlarını duymaya gidicem çok heyecanlıyım bakalım 4 kese vardı kaç kalp atışı duyucaz bana yine dua edin lütfen.buna çok ihtiyacım var öpüyorum hepinizi
canlarım benim günaydınlar.perşembe sabah 10 da kalp atışlarını duymaya gidicem çok heyecanlıyım bakalım 4 kese vardı kaç kalp atışı duyucaz bana yine dua edin lütfen.buna çok ihtiyacım var öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?