Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahım listemizin kısalıp kısalıp bittiği günleri göster ya Rabbim!

Slm arkadaşlar.
Bende oluşan 9 embriyonun ilkinde ikisi transferi sonucunda negatif sonuç almıştım.Dünya başıma yıkılmıştı sanırım,hatırlıyorum.Drum 2-3 ay beklememi tavsiye etse de ben ne zaman bebeklerime kvuşursam o kadar mutlu olacağım dedim ve hemen bir sonraki ay dondurulmuş 3 embriyo ile tekrar denedik.Suan 5.haftanın içindeyiz.Herkesin bebeklerine bir an önce kavuşmasını diliyoru.Moralinizi yüksek tutun.Unutmayın onlar uzakta bir yerde duruyorlar aslında ,..

Arkadaşlar moralinizi hiç bozmayın inşallah.Biliyorum çok zor.Çünkü ben de, oluşan 9 embriyonon ikisinin transferi sonrası negatif sonuç aldım.Dünya başıma yıkılmış gibiydi,fakat bunu kötü bir rüya gibi hiç yaşanammamış hiç görülmemiş olarak düşündüm.Dr.um2-3 ay ara vermeyi tavsiye etse de ben iyiyim,bebeklerime ne kadar erken kavuşursam o kadar iyi olacağım dedim ve hemen bir sonraki adet dönemim de dondurulmuş 3 embriyo ile transfer yapıldı.Şuan 5.haftanın içindeyim.Allahtan herkesin yavrularına bir an önce kavuşmasını diliyorum.Moralinizi yüksek tutun,yavrularınız bir yerlerde sizin toparlanıp kendilerini kucaklamanızı bekliyorlafr ..

canım çok çok saol....ne güzel şeyler anlattın bizler....sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum....sevgilera.s.a.s.a.s.

selam arkadaşlar............nasılsınız.inş guzel haberler gelır teker teker............hayırı gunler.....

hihoyyytselam kızlar benim dün 2. transferim oldu.hihoyyyt dualarınızı eksik etmeyin. ve sanırım ilk deneyen benim bu sayfa da :1shok:

kızlar merhaba benide ekleyın aranıza 2.mikroenjeksıyon sonuç negatif moralim sıfır

selam arkadaşlar..............canım esel uzulme...........inş olacak canım rabbım sabır vers ve kolaylıklar.....rabbım bu yolda çabalayanların emeğini boşe-a çıkarmasın............,arkadaşlar ası den haberınız var mı nasıl ben epeydır gıremıyorum..............herkese hayırlı akşamlar.......inş ıyıdır

selam arkadaşlar benimde 1 negatif denemem oldu.2. ameliyatımı ocakta oldum.nisanda tekrar yeni umutlarla 2. mikro denememiz olacak.umraım herşey yolunda gider .Allah bütün isteyenleri bebekleriyle kavuştursun.hepinize bol şans.

YOLA DEVAM DIYENLERIN LISTESI

asi74 1.mikroenjeksiyon negatif yakin zamanda ikinciyi deneyecek (erkek infertilesi)
el-muallim 1 oglu var 2.istiyor 3 basarisiz mikro 4.yu deneyecek
nur krp1asilama 1.mikroenjeksiyon negatif sonuc 2.dondurulmuslarla devam
sera96 1tup bebek negatif sonuc 2.dondurulmuslarla 9 subatta allahin iziniyle
kamillie 1.tup negatif,2.pozitif dusuk,3.negatif,4.dondurulmusla deneyecek insallah bu sefer basaracak
umudumsun 1.tup kimyasal durmak yok yakinda 2.deneyecek
defne5 1 tüpbebek denemesi negatif
16bursa 1 mikro denemesi (kimyasal gebelik), martta ikinci denemesi var
servem 1 tüpbebek denemesi negatif, 2. için bekliyorlar
saveist 1 tüpbebek benemesi (bio kimyasal gebelik), tedaviye devam
nzmnhy 1 tüp bebek denemesi negatif, 2. deneme bu ayın sonunda
demiray 1 mikroenjeksiyon (dış gebelik), dondurulmuşlarla yola devam
ARTVINLI19876 3 mikroenjeksiyon hepsi pozitif (36 haftalık doğum, kimyasal gebelik, ikiz fakat düşük)
toprak 28 1 tüp bebek, 1 dondurulmuş embriyo transferi negatif, 3. için nisan ayını düşünüyor
pinkrose 1 aşılama, 3 micro negatif
KEDERSİZ 3 aşılama 2 tüp bebek negatif, 3. için yaz aylarını düşünüyorlar
gulencim 1 micro negatif, 2. için çalışmalar yakında
xolix06 1 micro negatif sonuç, 2. için nisan ayını bekliyorlar
özloş06 2 aşılama ve 2 tüpbebek tedavisi negatif sonuç, 3. için bekliyorlar
MyWorld 1. tüp bebek denemesi ocak ayında (kimyasal gebelik), 2. deneme için çoktan kolları sıvadı bile 18 şubattaa
ukba 2micro, 1 dondurulmuş embriyo transfari (kimyasal düşük ve kimyasal gebelik), 4. deneme şartların olgunlaştığı ilk anda
yesil 1 mikro negatif, 2. için mayıs ayını düşünüyorlar
yareni 1 tüp bebek negatif, 2. için planlamalar başladı
hülya352 aşılama, 5 microenjeksiyon negatif, 6. yı en kısa zamanda yaptırmayı düşünüyor
oferta 1 tüp bebek denemesi negatif, 2. için doktor görüşmeleri var
sena81 1 microenjeksiyon negatif, 2. için mis gibi bahar aylarından nisanı düşünüyorlar
esel83 2 mikroenjeksiyon negatif, şimdilerde morali bozuk ama yakında toparlar ve çalışmalara başlar dilerim

4 aşılama olumsuz 1 tüp bebek olumsuz 3 kendiliğinden gebelik odaaa olumsuzz

canım kusura bakma ben tam anlayamadım yani 3 tanede doğal yolla mı olumsuz sonuçlanan gebeliğin var? uğrara cevap yazarsan sevinirim....yoksa özelden ulaşırım

hihoyyytselam kızlar benim dün 2. transferim oldu.hihoyyyt dualarınızı eksik etmeyin. ve sanırım ilk deneyen benim bu sayfa da :1shok:

canım Allah yardımcın olsun....listemizin ilk hamişi sen olursun inşaallah....Rabbim yar ve yardımcın olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım Allah yardımcın olsun....listemizin ilk hamişi sen olursun inşaallah....Rabbim yar ve yardımcın olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyy canım yaaa inşallahdediğin gibi olur da arkamdan tüm liste hamiş kalır:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar mrb beni de aranıza alın 2.tüp denememdi ve dün tranferden sonraki 12.günümdü sonuç negatif adetimden sonra 1dondurulmuş embriyo vardı onu transfer edecekler inş.dualarınızı bekliyorumsenağlama

canım benim lütfen üzülme herşeyde bi hayır vardır. olmadıysa vardır bi hayır . hepimiz bu negatif sonucu aldık bak ve bu sayfada buluştuk. elbet bebişin gelip seni bulacak ama sadece biraz sabır:teselli:

merhaba arkadaşlar
bende pazartesi için randevu aldım inşaallah
tedavim başlıyor hayırlısıyla hepinizden dua bekliyorum

Arkadaslar, benim de ilk micro denemem olumsuz. aslinda 4 tane 1. kalite embriyo transfer edilmisti ama neden tutmadi bilmiyorum. basta cok uzuldum ama toparlamaliyim, ikinciyi naturel siklusla yapacak doktor, bakalim, hepimizin iyi sonuclari olur insallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…