E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Arkadaşlar moralinizi hiç bozmayın inşallah.Biliyorum çok zor.Çünkü ben de, oluşan 9 embriyonon ikisinin transferi sonrası negatif sonuç aldım.Dünya başıma yıkılmış gibiydi,fakat bunu kötü bir rüya gibi hiç yaşanammamış hiç görülmemiş olarak düşündüm.Dr.um2-3 ay ara vermeyi tavsiye etse de ben iyiyim,bebeklerime ne kadar erken kavuşursam o kadar iyi olacağım dedim ve hemen bir sonraki adet dönemim de dondurulmuş 3 embriyo ile transfer yapıldı.Şuan 5.haftanın içindeyim.Allahtan herkesin yavrularına bir an önce kavuşmasını diliyorum.Moralinizi yüksek tutun,yavrularınız bir yerlerde sizin toparlanıp kendilerini kucaklamanızı bekliyorlafr..
4 aşılama olumsuz 1 tüp bebek olumsuz 3 kendiliğinden gebelik odaaa olumsuzz
hihoyyytselam kızlar benim dün 2. transferim oldu.hihoyyyt dualarınızı eksik etmeyin. ve sanırım ilk deneyen benim bu sayfa da :1shok:
canım Allah yardımcın olsun....listemizin ilk hamişi sen olursun inşaallah....Rabbim yar ve yardımcın olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar mrb beni de aranıza alın 2.tüp denememdi ve dün tranferden sonraki 12.günümdü sonuç negatif adetimden sonra 1dondurulmuş embriyo vardı onu transfer edecekler inş.dualarınızı bekliyorumsenağlama
ayyy canım yaaa inşallahdediğin gibi olur da arkamdan tüm liste hamiş kalır:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?