Neler oluyor anlayamıyorum yardım edin lütfen :'(

aglakyengec

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
20
0
6
35
İstanbul
Arkadaşlar çok kötü zor durumdayım ne olur yardım edin :'( sevgilim bizim karşı komşumuz aileririmiz çok yakın ama biz hiç konuşmamıştık daha bu yaz biraz konuştuk önce arkadaş olduk sonra sevgili olduk ona çok güveniyorum çok seviyorum bana hiç bir yanlışı olmadı ama ilişkimizin ilk 1.5 ayında benimle bir süre konuşmak istemediğini söyledi herşey yolunda iken.. neden dedim bunalımdayım ne olur beni anla en uzun ilşkim sensin seni kaybetmek istemiyorum ben alışık değilim senide kaybetmek istemiyorum çok seviyorum lütfen kendimi toparlamam izin ver dedi.. bu dönemde ailesi dahil hiç kimseyle konuşmadı sonra geri döndü bana bende tamam dedim..

Neyse biz yine aynı eskisi gibi olduk ben hiç bişey demedim hiç yüzüne vurmadım neden böyle yaptın falan filan demedim sadece onu çok özlediğimi söyledim..

ve şimdi yine gitti.. 3. ayımızda yine gitti.. yine aynı şeyi dedi seni kaybetmek istemiyorum bunalımdayım bu sefer gelirmiyim bilmiyorum ne zaman gelirim onu da bilmiyorum bu sefer daha uzun sürebilir dedi ve 10 gündür yazmıyor aramıyor sormuyoorr.. hergün ağlıyorum mahvoldum 3 kilo verdim gittiği günden berii.. beni kandırıyo desem değil çünkü güveniyorum ona böyle şeyler yapmaz zaten yapamaz ailelerimiz çok yakınn çekinir ki babamı babası yerine koyuyor.. napcam nolur yardım edin :'(

bence seni yedekte tutuyor canı sıkılınca geri dönüyor bi daha geri dönmeye kalkarsa geri çevir en azından biraz burnunu sürt derim

işte bu valla yapar bal gıbı de yapar hıc merak etme ne bu 1.5 yada bır mola mı verıyor kendıne daha 1.5 aylıkken en uzun sevgılısının sen oldugunu soyluyo bence bu kadar guvenme bu insan öyle babanı babası gıbı gordugune falan guvenme neler var bu forumda da var bı cok ornek.

1.5 ay mı en uzun ilişkiymiş
Bu adamdan sana ne köy olur nede kasaba canım...
Nefret ederim böyle sorumsuz adamlardan...
Kabul etme bu defa daha çok üzülürsün..

1.5 ay mı en uzun ilişkiymiş
Bu adamdan sana ne köy olur nede kasaba canım...
Nefret ederim böyle sorumsuz adamlardan...
Kabul etme bu defa daha çok üzülürsün..

ya aslında kötü birisi değil herkes onu parmakla gösteriri saygılı durust diye benim ailemde dahil.. ya bilmiyorum ne yapacağımı bugun 3. ayımız vet daha çok erken çok kısa bukadar bağlanmak için ama ben çocukluğumdan beri seviyorum hiç belli etmemiştim ama.. zaten öyle pek birileriyle çıkan bi tip değil yani en uzun ilşkisi benim işte beni kaybetmkten korktuğu için biraz rahatlamaya ihtiyacım var diyo sevgiliyken bizden iyisi yoktur ama ilgisini hiç eksik tutmaz hatta ben ilgi manyağı biriyim ben bile bazen mesajlarına geç cevap versem kızıyordu özlüyorum diyordu yani aslında çok sevdiğine inanıyorum aslında sorunları vardır diye düşünüyorum babası bu küçükken öldü babamı baba bildi abileri ablaları var ama ben annesi babanne diyordum yani çok sonradan oldu ondan büyük yiğenleri var o yuzden biraz psikolojik olarak sorunlu ve ilk benden uzaklaşmasıda bu son uzaklaşmaıda hep ailesinin yanındayken oldu anlayamıyorum neler oluyor neler bitiyor :'43:

evet bu güven konusunda bende çok çektim ama işte o bana o guveni verdi :'( hata mı ediyorum bilmiyorum dönermi onuda bilmiyorum bitki gibi yaşıyorum resmen

belki uzun süre yani kendince uzun süre birine bağlı ya da bağımlı yaşamak zor geliyordur kendini özgür hissedemiyordur vs bu durumu kabullenememiş olabilir diye düşünüyorum bir de çok yakın olduğunuzdan merak etmiyor olabilir mi karşılaşıyormusunuz hiç.

Dönse kabul edecek misini sen bu adamı, yoksa nasıl unutucam diye mi soruyorsun??

Kusura bakma da adam kim bilir kimle şu an ya. Gidip bir yerlerde kapısını kilitleyip depresyona falan girdiğini mi düşünüyosun?

Sen birlikte olduğunuz en güzel zamanlarn birinde de bakalım bunalımdayım beni arama diye?? Daha en başından kontrol onda. Böyle bırakırsan seni çok süründürür. Yazık olur sana. Yoluna bak sen

Kinamk istemiyorum ama bu sencede sacma degil mi her skldkca gidecek ise bu iliski ne kdr devm eder die kndine sordun mu ??

yok beni görmüyor görüşmüyruz yani ben sırf bana daha çabuk dönsün diye hiç karşısına çıkmıyorum face imi kapattım benden haber almasını zorlaştırdım diyelim evet kendiside aynı şeyi söylüyor uzun bi ilişki yaşamadığım için bunalıyrum senide üzmek istemiyorum kaybetmek istemiyorum diyor ama ben onu ilk defa ağlarken gördüm psikolojisi bozuk ölmek istediğini benim ve annesi için ayakta durmaya çalıştığını söylüyor.. bu sürede yanında olayım diyorum yanında olayım sana destek vereyim diyorum ben bu haldeyken sana zarar verebilirim seni üzebilirim seni çok seviyorum bunu sana yapamam diyor.. bana beni askerde bi operasyonda düşün aileyle konuşmak yasak ya ben o operasyondan ölü olarak çıkarım yada çıktığımda ilk seni ararım dedi ikimiz için dayan dedi aşkımız herşeyin üstesinden gelicek dedi gitti 10 gündür ne bi ses ne bi soluk benden vaz mı geçti :'(

gidecek aradıgını bulamayınca dönecek....yok oyle bir şey ... ozur dılerım amacım senı uzmek degıl ama yedekte tuttugu cok acık ortada....sıkıntılar stressler birlikte de aşılır... bu tiplerden cok var :Q

Kinamk istemiyorum ama bu sencede sacma degil mi her skldkca gidecek ise bu iliski ne kdr devm eder die kndine sordun mu ??

sormaz olurmuyum ( soruyorum tabi hatta onada sordum.. ne zaman benden vaz geçersin dedim sen benden gidersen vazgeçerim onada dayanamam ölürüm dedi.. ben dedim ki sen benden bir kere vaz geçtin zaten o vaz geçiş değildi ben senden asla vaz geçmem seni çok seviyorum o sadece bunalımdı vs. laflar etti :'(

bende sıkıntıların streslerin bir arada aşıldığına inanıyorum fakat o böyle dönemler ailesiyle bile görüşmüyor içine kapanıyor yemek yemiyor konuşmuyor yaşamıyor gibi :'(

bu laflarrı cok duydum... bir kere giden bunu goze alabılen daha cok gıdecektir tatlım sıkma canını degmez.....

Dönerim belki dönmem uzun sürebilir vs ...

Döndüğünde seni bulacağından emin birinin konuşmaları .

Sırf bu lafları yüzünden bile çekilmez bu herif ya. ne öyle intihar ederim ölürüm bilmem ne ne kadar dramatik her şey. Ama hepsi artistlikten ya. Ayrıca böyle bekleyen kızdan ne diye vazgeçsin haklı çocuk. Valla üzülmeni istemem ama tuhaf bi tip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…