- Konu Sahibi aglakyengec
-
1.5 ay mı en uzun ilişkiymiş
Bu adamdan sana ne köy olur nede kasaba canım...
Nefret ederim böyle sorumsuz adamlardan...
Kabul etme bu defa daha çok üzülürsün..
işte bu valla yapar bal gıbı de yapar hıc merak etme ne bu 1.5 yada bır mola mı verıyor kendıne daha 1.5 aylıkken en uzun sevgılısının sen oldugunu soyluyobence bu kadar guvenme bu insan öyle babanı babası gıbı gordugune falan guvenme neler var bu forumda da var bı cok ornek.
bence seni yedekte tutuyor canı sıkılınca geri dönüyor bi daha geri dönmeye kalkarsa geri çevir en azından biraz burnunu sürt derim
Arkadaşlar çok kötü zor durumdayım ne olur yardım edin :'( sevgilim bizim karşı komşumuz aileririmiz çok yakın ama biz hiç konuşmamıştık daha bu yaz biraz konuştuk önce arkadaş olduk sonra sevgili olduk ona çok güveniyorum çok seviyorum bana hiç bir yanlışı olmadı ama ilişkimizin ilk 1.5 ayında benimle bir süre konuşmak istemediğini söyledi herşey yolunda iken.. neden dedim bunalımdayım ne olur beni anla en uzun ilşkim sensin seni kaybetmek istemiyorum ben alışık değilim senide kaybetmek istemiyorum çok seviyorum lütfen kendimi toparlamam izin ver dedi.. bu dönemde ailesi dahil hiç kimseyle konuşmadı sonra geri döndü bana bende tamam dedim..
Neyse biz yine aynı eskisi gibi olduk ben hiç bişey demedim hiç yüzüne vurmadım neden böyle yaptın falan filan demedim sadece onu çok özlediğimi söyledim..
ve şimdi yine gitti.. 3. ayımızda yine gitti.. yine aynı şeyi dedi seni kaybetmek istemiyorum bunalımdayım bu sefer gelirmiyim bilmiyorum ne zaman gelirim onu da bilmiyorum bu sefer daha uzun sürebilir dedi ve 10 gündür yazmıyor aramıyor sormuyoorr.. hergün ağlıyorum mahvoldum 3 kilo verdim gittiği günden berii.. beni kandırıyo desem değil çünkü güveniyorum ona böyle şeyler yapmaz zaten yapamaz ailelerimiz çok yakınn çekinir ki babamı babası yerine koyuyor.. napcam nolur yardım edin :'(
belki uzun süre yani kendince uzun süre birine bağlı ya da bağımlı yaşamak zor geliyordur kendini özgür hissedemiyordur vs bu durumu kabullenememiş olabilir diye düşünüyorum bir de çok yakın olduğunuzdan merak etmiyor olabilir mi karşılaşıyormusunuz hiç.
Kinamk istemiyorum ama bu sencede sacma degil mi her skldkca gidecek ise bu iliski ne kdr devm eder die kndine sordun mu ??
gidecek aradıgını bulamayınca dönecek....yok oyle bir şey ... ozur dılerım amacım senı uzmek degıl ama yedekte tuttugu cok acık ortada....sıkıntılar stressler birlikte de aşılır... bu tiplerden cok var :Q
sormaz olurmuyum( soruyorum tabi hatta onada sordum.. ne zaman benden vaz geçersin dedim sen benden gidersen vazgeçerim onada dayanamam ölürüm dedi.. ben dedim ki sen benden bir kere vaz geçtin zaten o vaz geçiş değildi ben senden asla vaz geçmem seni çok seviyorum o sadece bunalımdı vs. laflar etti :'(
sormaz olurmuyum( soruyorum tabi hatta onada sordum.. ne zaman benden vaz geçersin dedim sen benden gidersen vazgeçerim onada dayanamam ölürüm dedi.. ben dedim ki sen benden bir kere vaz geçtin zaten o vaz geçiş değildi ben senden asla vaz geçmem seni çok seviyorum o sadece bunalımdı vs. laflar etti :'(
bu laflarrı cok duydum... bir kere giden bunu goze alabılen daha cok gıdecektir tatlım sıkma canını degmez.....
Dönerim belki dönmem uzun sürebilir vs ...
Döndüğünde seni bulacağından emin birinin konuşmaları .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?