Neler oluyor anlayamıyorum yardım edin lütfen :'(

çok tuhaf evet yani bu belirsizlik beni çileden çıkarıyor....

kabul edicem tabi çünkü salağım aptalım :'(

Hemen hayatından çıkar bu adamı..Acilen hem de..Ne yapmaya çalıştığını yazardım buraya ama ağır yazacağımdan vazgeçtim.

Kimsenin elinde oyuncak olma. Keyfi için gitmiyorsa her nereye gidiyorsa, arkasında bir iş yoksa insan değilim.
Aynı durumları yaşadım, aman diyim..

Kimse acısından ölmüyor ayrıca merak etme..Paşa paşa yaşıyor o lafları edenler..

Son düzenleyen: Moderatör:

ne yapmaya çalıyor ya yazarmısınız lütfen :'(((

olur cnm olur neden olmasın. hep cok sevıyoruz sanırız. ama ayrılıp da aradan zaman gecınce hıcte sevmıyomusum bıle derız bazen

Olmaz yapamam onsuz zaten zayıf karakterli bi insanım yani güçlü birisi değilim yaşadığım şeyleri kolay atlatamıyorum arkadaşımla bile küstüğümde 2 3 ay kendime gelemiyorken bunu nasıl atlatırım yapamam :'(

anlaşılan canı başka kızlarla olmak isteyince bunu yapıyor. buna nasıl inandınız bilmemde yol verin gitsin.

Bu adamdan bir cacık olmaz bu kadar da kendinizden taviz vermeyin. Kendi değerimizi yine kendimiz belirliyoruz bence size hiç değer vermiyor saygı sevgi olduğunu da sanmıyorum, başka arayışlar heyecanlar peşinde belli ki kanmayın artık.

ne yapmaya çalıyor ya yazarmısınız lütfen :'(((

Ya başka bir kadın var-kadınlar da olabilir-, ya da illegal işlere bulaşıyor, zaman zaman kaybolmak zorunda kalıyor..
3. bir seçenek yok. emin ol yok.

Can sıkıntısı, psikoloji, falan fış fış..Hepsi hikaye..Acilen kurtul bu şahıstan.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet tatlım uzgunum ama hata edıyosun hemde buyuk bi hata yol yakınken donmenı tavsıye ederım bır kere de sen de bakalım kendımı dınlemem gerekıyo hıc bısey sorma dıye ve arama o kadar sure bakalım ne yapacak bakalım o sana bu kadar guvenıyormu? valla bana hıc tekın bırı guvenılır bırı gıbı gelmedı sevgılın cok cok uzgunum yanlıs yolda oldugunu dusunuyorum.

Son düzenleme:

ben dayanamam ki o kadar süre ayrı kalmaya

ben bnu durumu çözücem bakalım derdi neymiş beyfendinin o zaman göstericem tamam seviyorum ama bu onu bunları yaptığına pişman etmicem anlamına gelmiyor erkek milleeti işte hepsini asit kuyusuna atmak lazımm....

ben dayanamam ki o kadar süre ayrı kalmaya

o istediğinde nasıl kalıyorsun peki? sen kendını bagımlılıga surukluyosun daha cok erken yol yakın daha cok canın yansın ıstemedıgımız ıcın bu kadar uyarıyoruz senı ama sen hıc bısey yapamamak konusunda ısrar edıyosun kendı kendını zayıf dusuruyosun bıraz guclu ol ölmezsin korkma hem o da senın ıcın ölmez hıc kafana takma blöf yapıyo ağlamalar ölürüm demeler falan sen bılırsın yınede ama daha cok yanarsın bu kafayla gıdersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…