Neler oluyor anlayamıyorum yardım edin lütfen :'(

ya bu dünya o kadar kötü bi dünyamı neden seveceği kız ben olmıyım neden başka kızlara gitsin ki

malesef bu dunya o kadar kotu nıye gıtmesın kı ıkı damla gozyasına ıstedıgı kadar bekletebılecegı bı kız var hemde kendısıne asık dısarda bır suru cıcek var ama bu zaten elde nıye gıtmesın kı ac gozunu canım ya nerde yasıyosun pollyannamısın sen kac yorum var kac farklı kadın var burda saydınmı bı bak aklın yolu nereyı gosterıyo sen nereye gıdıyosun bı farket artık hem daha cok canın yanmaz boylelıkle?

ilişkinin daha çok başında bitmiş bu senin için büyük şans aslında bu durumu aleyhinize çevirmek senin elinde ama sen bu şekilde aşırı duygusal davranırsam onu tamamen kaybedersin.mesela sence 3 kilo vermiş olman normal bir durum mu çok da sağlıklı bir ilişki değil demek ki ve henüz sen 3 ayda bu hale geldiysen ileride ilişkin devam etse de çok yıpranırsın.önce kendini yiyip bitirmekten vazgeçmelisin ve ona karşı hep güçlü görünmelisin onu kaybetmekten korkmadığını ona hissetirmezsen onu sonsuza kadar kaybedersin.sen ona zaten bir şans vermişsin ama o gene aynı şekilde gitmiş ve bu sefer gelir miyim bilmiyorum demesi de ayrı bir ilginç tabi ayrıca seni kaybetmek istemediğim için gidiyorum diyo bunlar sadece kafa karışıklığının sana yansıttığı durum bence ve bir şeylerden emin değil bu çocuk bana kalırsa senin şu an yapman gereken tek şey ona zaman vermek ve bu zaman zarfında onu gördüğünde eriyip gitmemek zor da olsa umursamaz davranmak komşunuz olması da avantaj tabi ona güçlü göründüğünü onsuz da olabileceğini göstermek için fırsatlar yaratman kolay küçük oyunlar oyna onun için 10 günde 3 kilo verdiğini eriyip bittiğini değil onsuz da yapabildiğini göstermelisin ona unutma erkeklerin anladığı dil bu maalesef üstüne düşme sessiz kal ne kadar gizemli olursan o kadr merak edilirsin

Son düzenleme:

benimde en yakın arkadaşımın başına böyle acayip biri geldi.
1 ya bu adam bağımlı ( uyuşturucu vs)
ya kötü yolda yürüyor seni bulaştırmak istemiyor kötü çevre vs gibi
ya seni yedekledi cepte bu nasılsa diyor...
yada senin ondan bıkmanı bekliyor ki genelde oyledir seni kırmadan ayrılmak istiyor... birinci kural erkekler oyle vıcık vıcık aşık olan kızları sevmez ben bunu test ettim onayladım erkeklerde İQ seviyesi oyunlara programlamış şimdi aynısını sen yapsan o suratına bakmaz bile bırak barışmayı bu kedi fare oyununun birinci kuralıdır.

En yüksek ihtimali bu seni kendinden soğutmaya yer arıyor sen onu evde salya sümük haberini beklerken o kankalarıyla ne cevizler kırıyordur canı sıkılınca kürkcü dükkanı nasılsa yerinde diyip yanına dönüyor dur....

Boşver kızım elini sallasan ellisi hiiiç sıkma kendini sen yoluna bak sal gitsin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…