Neler oluyor bize

Ama zincirleyemezsin ki, karar vermiş
Ve siz küserek işi inada bindiriyorsunuz daha çok
O yüzden aile terapistine gidin dedim
Bence siz de bir işe girin, belki iyi gelir. Her anlamda
Sadece onun gelip gitmesini beklemeyeceğini bilir hem

Kardeş kusura bakma ama kendini biraz eşinin yerine koy.adam zaten yeterince kendinden taviz vermiş.bu zamana kadar senin baskın durumunada ses çıkarmamış.1 gün dışarda zorunluluktan kalması sebebiyle küsmüşsün.adam zaten belliki mükemmel bi insan sanada bağlı.iş yerine gelince o kadar emek verm,iş.böyle bir şeyi tabiki reddetmez.bu zamana kadar senin bu tutumuna bir şey söylememesi onunda bir sabrının olmadığını göstermez.herkesin bi bam teli var.iş durumuda hafta iki gün izin süper.daha ne olacak .

Ama evlendiğinizden beri böyleyiz nedense biraz işinde iyi olunca maaşı artınca bi havalara girdi bi cesaret geldi Ada'ma tlf kırmalar masaya tekme armalar bana hakaret etmeler filan

Belkide zamanında yaptığınız baskının eseri olabilir
Siz farketmemişsiniz ama demekki eşiniz bu durumdan cidden sıkılmış
Bırakın adam mutlu olduğu işini yapsın ve yükselsin
İlerisini bilemezsinizki belkide gelecek evine sonraları

yapma be bir-dost, ablanın durumu normal değil ki.

yani illa daha iyi şartlar olacak diye karı koca görüşemeyeceklerse o şartların nesi iyiymiş, her şey maddiyat mı.

he şu an geçinemiyor olsalar elbette yapacak bir şey yok, ama adam şu an da iyi kazanıyormuş zaten.

Normalde çok iyi ev işini beraber yaparız yemek yok dersem asla neden yok demez ya dışardan ister ya da ne istersen onu yap der gezmeme giyimime filan karışmaz yani anlayacağın çok iyi biridir ama artık değil
benim eşime benziyo bence o senden destek bekliyo sert tepki gösterme bırak en büyük derdiniz bu olsun allah başka dert göstermesin mizacını yumuşat biraz sendeki değişimi görünce onunda egosu inmeye başlar gibi geliyo bana

Gece gelse sorun yok ama otelde düşünsene senden ayrı uyuyor eşime ne kadar güvensem de belli süre sonra insan oğlu para var eşinden uzakta her şey geliyor insanın aklına aşdatmasa bile zaten yalnızım bu ilde eşimde olmasa iyice sıkılıcam

İnşallah bakalım ben o kavga da da pek tepki göstermedim ama benden soğumuş olabilir

ohooo benim eşim gibi olsa 2 hafta görmediğim olurdu oda otellerde kalmak zorundaydı

Eniştem işine aşık
Yoksa personelleri de var ama ben olmadan güzel iş çıkmaz görmem lazım diyor
Ama dönemsel bir durum bu, İstanbul'da iş yaptığında hergün eve geliyor tabi
Ama uzak bir ildeyse haftada 1 ya da 15 günde bir de geldiği oluyor
İş daha da uzarsa uçakla birkaç saatliğine eşini ve çocuklarını görmeye geliyor ( bunu kendi istemeli işte isteyince fırsat bulunur )
Arada ablamda sitem eder ama 1 gün için 10 gün küs kalmak bana fazla geldi.

valla ben arkadaşlarla tamamen farklı fikirdeyim bu konuda.
hele ki bu yazdıklarından sonra.

benim eşimin de bir iş durumu olmuştu, haftasonu çalışacak ve haftaiçi bir gün tatil yapacaktı.
ikimiz de oturup düşündük, benim tatilim haftasonu, e çocuklar da haftaiçi okulda haftasonu evde olacaklar.(büyüdüklerinde inş :))
adam kendi dedi, ben sizinle bir pazar kahvaltısı yapamayacaksam neyleyim parayı.

İnşallah bakalım ben o kavga da da pek tepki göstermedim ama benden soğumuş olabilir
bak bende sert mizaçlıyım ama bakıldığında tek dert buysa sıkma adamı kaçmayacağı da varsa bunalır kaçar

bak bende sert mizaçlıyım ama bakıldığında tek dert buysa sıkma adamı kaçmayacağı da varsa bunalır kaçar
Tamam ama şu an içim ne yapabilirim ki gidip konuşsam mı yoksa onun gelip konuşmasını pişman olmasını mı beklesem acaba

Sana hitapları kırıcı, evet sergilediği hareketler eşini haksız yapıyor. Ancak eşinin tamamen haksız olduğu anlamına gelmiyor bu. Yukarıdaki kısmı bir şeye dikkatini çekmek için alıntıladım. Sen eşini iş saati arıyorsun ve eşine "Müdürüne diyemiyor musun iki dk eşimle konuşayım" hesabı soruyorsun. Bu benim için tuhaf bir şeydir yani kusura bakma da.

Kim iş zamanı, müdürünün yanında "Dur müdür, 2 dk eşime bi bakayım" der ? İstediği kadar evinize gelmiş olsun bu adam, olmaz. İş hayatının yazılı olmayan bazı kuralları vardır. Üstelik bu aramalar, eşinizin konsantrasyonunu da bozar, aile imajınız zedelenir.

Ben buna takıldım yani :/
Bi bunalmışlık olabilir belki...

sadece kocan akıllanmaya başlamış

Tamam ama şu an içim ne yapabilirim ki gidip konuşsam mı yoksa onun gelip konuşmasını pişman olmasını mı beklesem acaba
sen bence sükunetini koru şimdilik adamın tavrına göre davranırsın nabza göre şerbet ver yani ama sert tavrından vazgeç biliyorum iş kolik adam zor ama dedğim gibi beterin betri var en büyük derdiniz bu olsun

adamın bunu kendi istemesi lazım, doğru diyorsun. yoksa zorlasan ters teper muhtemelen.
zaten ben o yüzden şaşkınım bu konuda.
2 yaşında çocuğumla beni tüm hafta bırakacak, tüm sorumluluğu bana atacak, baba olmayı sadece para kazanmak olarak görecek birinin sevgisinden şüphe ederim ben olsam.
senin dediğin gibi dönemselse ayrı, benim anladığım belirli rutinde böyle çalışılacağı.
yoksa dönem dönem kadın da erkek de böyle tercihler yapabilir.
mesleki tatmin elbette ki önemlidir, ama dediğim gibi çocuğunun büyümesine şahitlik edemeyecek boyuta geldiyse tercihlerin durumu, orada ailesini seçmelidir.

Bende iş saatlerimde kimseyi aramam, aslında müsaitim ama önemli bişey olmadıkça öğle arasını beklerim
Hele de müdür varken hiç denmez

Evt biraz sert konuşuyorum sanırım hesap sorar gibi

Ben istemezdim, ayrı ayrı uyuyup ayrı ayrı uyanicaksak neyleyim parayı.. benim canım sıkıldığında ona sarılıp rahatlayamayacaksam.. insan oğlu bir var bir yok, basınıza bir is gelse uzulmeyecek mi keske daha cok vakit gecirseydim diye. Bence bunlarin üstünden konusurdum. Inat ederek degil hislerimi anlatarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…