Ama zincirleyemezsin ki, karar vermişÇok iyi anlıyorum ama o kariyer yaparken ben evde oturup onu beklemek istemiyorum müdürünün eşi diyoki oğlum yürürken babası yanında yoktu konuşurken yoktu okula başladı tinw yok sırf oğlumuzla daha iyi yaşasın diye en güzel dönemlerimiz ayrı geçti
Kardeş kusura bakma ama kendini biraz eşinin yerine koy.adam zaten yeterince kendinden taviz vermiş.bu zamana kadar senin baskın durumunada ses çıkarmamış.1 gün dışarda zorunluluktan kalması sebebiyle küsmüşsün.adam zaten belliki mükemmel bi insan sanada bağlı.iş yerine gelince o kadar emek verm,iş.böyle bir şeyi tabiki reddetmez.bu zamana kadar senin bu tutumuna bir şey söylememesi onunda bir sabrının olmadığını göstermez.herkesin bi bam teli var.iş durumuda hafta iki gün izin süper.daha ne olacak .Slm bayanlar daha önceki konularımı okuyanlar bilir, bilmeyenler için kısaca kendimi tanıtayım 3.5 yıllık evliyim .2 yaşında kızım var.
eşim ne yapsa bana söyler, onayımı alır ,maaşını alır bana verir, hesabıma yatırır ordan eve harcama yapardım .....ailesiyle problem yaşadık ama kurban Bayram'ında ben gittim barıştım, haklı olan ben olduğum halde eşim üzülüyor diye gittim ....
eşim çok iyi biriydi taki son iki haftaya kadar iki hafta önce toplantıya gitti 5 saat mesafe olan bir ile gece de orda kaldı, kaldığı için ben kızmıştım oda patronu kal demiş ve gece geç saatte gelmemek için filan kalmış.... neyse biz ilk defa 10 gün o Zaman küs kaldık ,sonra barıştık...
Geçen hafta müdürü bizim olduğumuz ile iş için geldi, Müdürün geldiği gün eşimi ben aradım eşim seni 5 dk sonra arayayım Dedi sonra aradı dedim beni neden aramıyorsun biri gelince, sanki müdürüne diyemiyor musun iki dk eşimle konuşayım ayrıca müdürüne bizim eve filan da gelen anlayışlı bi Ada'm ..eşimde Dediki sen çok şımardın her şeye konuşuyorsun filan dedim ben yıllardır böyleyim neden şimdi böyle diyosun neyse küsmedik..
aradan bir kaç gün geçti cumartesi sabah kahvaltı yapıcaz Dedi müdürüm burdan fabrika baktı bende dedim e patronlardan biri o Zaman bu şehire mi taşınacak!! Dedi ki hayır! bi müdür olacak başında o duracak dedim kim olacak Dedi ki tabiki ben!! dedim ;ben senin müdür olmanı istemiyorum sen bunu yıllardır biliyorsun kendi başına neden karar veriyorsun, dedim!! attı telefonunu kırdı masaya tekme attı normalde öyle bir insan değildi ama çok değişti iki hafta içindebide en çok sinir olduğum şeyi yaptı müdürü güya bana demiş ki ilerde eşini müdür yapıcam bende sesimi çıkarmamışım bende dedim uydurma filan ya sinir oluyorum konuşmadığımız şeylere bile konuştuk diyo işte iki gündür konuşmuyoruz ve eşim işinde yükseldikçe iyice havalara giriyor ve beni umursamamaya arkadaşları gibi olmaya çalışıyor arkadaşları çok rahatlar oda onlardan etkileniyor sanırım ...uzun oldu biraz kusura bakmayın ne yapayım ben bu Ada'mın değişimine
Ama evlendiğinizden beri böyleyiz nedense biraz işinde iyi olunca maaşı artınca bi havalara girdi bi cesaret geldi Ada'ma tlf kırmalar masaya tekme armalar bana hakaret etmeler filan
Herkes her akşam eşi eve gelsin ister
Ama haftada bir geleceği iş sizin için daha iyi şartlar sunacaksa ve eşin de müdür olmayı istiyorsa, olmasına mani olamazsınız
Ki 1 gün bile kaldığında 10 gün ksümüşsünüz
Bizim yatılı olacak bi işimiz yok ama tadilat sebebiyle 1 gece kalınması gerekti
Ben tek kalırım dediysem de eşim annenlerde kal dedi
Kaldım bitti ikinci gün küsen olmadı
Çok sık boğaz ettiğiniz içinde adam hafta içi ayrı kalmayı ve işinde yükselmeyi seçiyo olabilir
Bi de ablamın eşi 15 günde bir geliyo, ne hayatlar var yani
Siz alışmışsınız diye bu kez nasıl kızdığım halde beni dinlemiyo diye şoktasınız
benim eşime benziyo bence o senden destek bekliyo sert tepki gösterme bırak en büyük derdiniz bu olsun allah başka dert göstermesin mizacını yumuşat biraz sendeki değişimi görünce onunda egosu inmeye başlar gibi geliyo banaNormalde çok iyi ev işini beraber yaparız yemek yok dersem asla neden yok demez ya dışardan ister ya da ne istersen onu yap der gezmeme giyimime filan karışmaz yani anlayacağın çok iyi biridir ama artık değil
Gece gelse sorun yok ama otelde düşünsene senden ayrı uyuyor eşime ne kadar güvensem de belli süre sonra insan oğlu para var eşinden uzakta her şey geliyor insanın aklına aşdatmasa bile zaten yalnızım bu ilde eşimde olmasa iyice sıkılıcamiyide canım benim çoğumuz öyle değil mi zaten bak benim eşime haftanın 7 günü gece onda geliyo tmm trip atıyorum bazen bende ama adama acıyorum da valla tepki göstercem neye göstercem çalışmasına mı geliyo eve yorgun argın senin gülüşün bütün yorgunluğumu alıyo demesiyle geçiyo sinirim e ertesi gün yine aynı napıcan çok kişi böyle
İnşallah bakalım ben o kavga da da pek tepki göstermedim ama benden soğumuş olabilirbenim eşime benziyo bence o senden destek bekliyo sert tepki gösterme bırak en büyük derdiniz bu olsun allah başka dert göstermesin mizacını yumuşat biraz sendeki değişimi görünce onunda egosu inmeye başlar gibi geliyo bana
ohooo benim eşim gibi olsa 2 hafta görmediğim olurdu oda otellerde kalmak zorundaydıGece gelse sorun yok ama otelde düşünsene senden ayrı uyuyor eşime ne kadar güvensem de belli süre sonra insan oğlu para var eşinden uzakta her şey geliyor insanın aklına aşdatmasa bile zaten yalnızım bu ilde eşimde olmasa iyice sıkılıcam
Eniştem işine aşıkyapma be bir-dost, ablanın durumu normal değil ki.
yani illa daha iyi şartlar olacak diye karı koca görüşemeyeceklerse o şartların nesi iyiymiş, her şey maddiyat mı.
he şu an geçinemiyor olsalar elbette yapacak bir şey yok, ama adam şu an da iyi kazanıyormuş zaten.
Çok iyi anlıyorum ama o kariyer yaparken ben evde oturup onu beklemek istemiyorum müdürünün eşi diyoki oğlum yürürken babası yanında yoktu konuşurken yoktu okula başladı tinw yok sırf oğlumuzla daha iyi yaşasın diye en güzel dönemlerimiz ayrı geçti
bak bende sert mizaçlıyım ama bakıldığında tek dert buysa sıkma adamı kaçmayacağı da varsa bunalır kaçarİnşallah bakalım ben o kavga da da pek tepki göstermedim ama benden soğumuş olabilir
Tamam ama şu an içim ne yapabilirim ki gidip konuşsam mı yoksa onun gelip konuşmasını pişman olmasını mı beklesem acababak bende sert mizaçlıyım ama bakıldığında tek dert buysa sıkma adamı kaçmayacağı da varsa bunalır kaçar
Geçen hafta müdürü bizim olduğumuz ile iş için geldi, Müdürün geldiği gün eşimi ben aradım eşim seni 5 dk sonra arayayım Dedi sonra aradı dedim beni neden aramıyorsun biri gelince, sanki müdürüne diyemiyor musun iki dk eşimle konuşayım ayrıca müdürüne bizim eve filan da gelen anlayışlı bi Ada'm
sadece kocan akıllanmaya başlamışSlm bayanlar daha önceki konularımı okuyanlar bilir, bilmeyenler için kısaca kendimi tanıtayım 3.5 yıllık evliyim .2 yaşında kızım var.
eşim ne yapsa bana söyler, onayımı alır ,maaşını alır bana verir, hesabıma yatırır ordan eve harcama yapardım .....ailesiyle problem yaşadık ama kurban Bayram'ında ben gittim barıştım, haklı olan ben olduğum halde eşim üzülüyor diye gittim ....
eşim çok iyi biriydi taki son iki haftaya kadar iki hafta önce toplantıya gitti 5 saat mesafe olan bir ile gece de orda kaldı, kaldığı için ben kızmıştım oda patronu kal demiş ve gece geç saatte gelmemek için filan kalmış.... neyse biz ilk defa 10 gün o Zaman küs kaldık ,sonra barıştık...
Geçen hafta müdürü bizim olduğumuz ile iş için geldi, Müdürün geldiği gün eşimi ben aradım eşim seni 5 dk sonra arayayım Dedi sonra aradı dedim beni neden aramıyorsun biri gelince, sanki müdürüne diyemiyor musun iki dk eşimle konuşayım ayrıca müdürüne bizim eve filan da gelen anlayışlı bi Ada'm ..eşimde Dediki sen çok şımardın her şeye konuşuyorsun filan dedim ben yıllardır böyleyim neden şimdi böyle diyosun neyse küsmedik..
aradan bir kaç gün geçti cumartesi sabah kahvaltı yapıcaz Dedi müdürüm burdan fabrika baktı bende dedim e patronlardan biri o Zaman bu şehire mi taşınacak!! Dedi ki hayır! bi müdür olacak başında o duracak dedim kim olacak Dedi ki tabiki ben!! dedim ;ben senin müdür olmanı istemiyorum sen bunu yıllardır biliyorsun kendi başına neden karar veriyorsun, dedim!! attı telefonunu kırdı masaya tekme attı normalde öyle bir insan değildi ama çok değişti iki hafta içindebide en çok sinir olduğum şeyi yaptı müdürü güya bana demiş ki ilerde eşini müdür yapıcam bende sesimi çıkarmamışım bende dedim uydurma filan ya sinir oluyorum konuşmadığımız şeylere bile konuştuk diyo işte iki gündür konuşmuyoruz ve eşim işinde yükseldikçe iyice havalara giriyor ve beni umursamamaya arkadaşları gibi olmaya çalışıyor arkadaşları çok rahatlar oda onlardan etkileniyor sanırım ...uzun oldu biraz kusura bakmayın ne yapayım ben bu Ada'mın değişimine
sen bence sükunetini koru şimdilik adamın tavrına göre davranırsın nabza göre şerbet ver yani ama sert tavrından vazgeç biliyorum iş kolik adam zor ama dedğim gibi beterin betri var en büyük derdiniz bu olsunTamam ama şu an içim ne yapabilirim ki gidip konuşsam mı yoksa onun gelip konuşmasını pişman olmasını mı beklesem acaba
Eniştem işine aşık
Yoksa personelleri de var ama ben olmadan güzel iş çıkmaz görmem lazım diyor
Ama dönemsel bir durum bu, İstanbul'da iş yaptığında hergün eve geliyor tabi
Ama uzak bir ildeyse haftada 1 ya da 15 günde bir de geldiği oluyor
İş daha da uzarsa uçakla birkaç saatliğine eşini ve çocuklarını görmeye geliyor ( bunu kendi istemeli işte isteyince fırsat bulunur )
Arada ablamda sitem eder ama 1 gün için 10 gün küs kalmak bana fazla geldi.
Bende iş saatlerimde kimseyi aramam, aslında müsaitim ama önemli bişey olmadıkça öğle arasını beklerimSana hitapları kırıcı, evet sergilediği hareketler eşini haksız yapıyor. Ancak eşinin tamamen haksız olduğu anlamına gelmiyor bu. Yukarıdaki kısmı bir şeye dikkatini çekmek için alıntıladım. Sen eşini iş saati arıyorsun ve eşine "Müdürüne diyemiyor musun iki dk eşimle konuşayım" hesabı soruyorsun. Bu benim için tuhaf bir şeydir yani kusura bakma da.
Kim iş zamanı, müdürünün yanında "Dur müdür, 2 dk eşime bi bakayım" der ? İstediği kadar evinize gelmiş olsun bu adam, olmaz. İş hayatının yazılı olmayan bazı kuralları vardır. Üstelik bu aramalar, eşinizin konsantrasyonunu da bozar, aile imajınız zedelenir.
Ben buna takıldım yani :/
Bi bunalmışlık olabilir belki...
Evt biraz sert konuşuyorum sanırımSana hitapları kırıcı, evet sergilediği hareketler eşini haksız yapıyor. Ancak eşinin tamamen haksız olduğu anlamına gelmiyor bu. Yukarıdaki kısmı bir şeye dikkatini çekmek için alıntıladım. Sen eşini iş saati arıyorsun ve eşine "Müdürüne diyemiyor musun iki dk eşimle konuşayım" hesabı soruyorsun. Bu benim için tuhaf bir şeydir yani kusura bakma da.
Kim iş zamanı, müdürünün yanında "Dur müdür, 2 dk eşime bi bakayım" der ? İstediği kadar evinize gelmiş olsun bu adam, olmaz. İş hayatının yazılı olmayan bazı kuralları vardır. Üstelik bu aramalar, eşinizin konsantrasyonunu da bozar, aile imajınız zedelenir.
Ben buna takıldım yani :/
Bi bunalmışlık olabilir belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?