Fazla naz aşık usandırır durumu olmuş. Her şeyine bu kadar çok müdahale eder misiniz? Evet herkes eşi akşam evde olsun ister ama aşırı derecede karışıyorsunuz bana göre. Bir zaman sonra ne kadar severse sevsin, insan bıkar böyle davranılmaktan.Yok ben barıştım da bey efendi böyle rahatmış barışmak istemiyormuş benle ya bu Ada'm ben yemek yemesem zorla yediren gece kalkıp üstümü örten ayağımda çorap olmazsa kızan bi Ada'm ne olduysa artık beni sevmiyo sanırım
Gitsin kalsın,benim eşim de öyle bir işte çalışıyordu,çok nadir görüyorduk.Ve itiraf edeyim sevgili gibi olmuştuk,aşklı böcüklü çiçekli,geldiğinde harika vakit geçiriyoruk.Diğer illere denetlemeye filan gidiyor müdürler pazartesi gidiyor illeri gezdiği içim hangi ile gittiyse orda otelde kalıyorlar
Evt maalesef işi her zaman önce gelir onun için hep iş iş manyağı birisi bende Biraz sinirliyim hep tepki gösteriyorumKızınca da gitmemezlik etmez ki
Kafaya koymuş
En azından uzlaşın
Sizin iletişim probleminiz var bence
Hep sen kızarsın diye birşeylerden vazgeçmiş ama şu an patlamış
Sonradan olan bir durum gibi bahsedince arkadaşlar başka şeylerden şüphelendiEvt maalesef işi her zaman önce gelir onun için hep iş iş manyağı birisi bende Biraz sinirliyim hep tepki gösteriyorum
hmm iş kolik yani aklıma kötü kötü şeyler getirdin kızEvt maalesef işi her zaman önce gelir onun için hep iş iş manyağı birisi bende Biraz sinirliyim hep tepki gösteriyorum
Ben sakin durdukça Ada'm iyice şımardı baksana anlamıyorum kızıyorum anlamıyor sakin duruyorum anlamıyo
Ben ailemden filan uzağım zaten olduğum şehirde hic kimsem yok 25 yaşımdayım ve bir kızım var kızım da çok yaramaz ben gençlik dönemimi eşimden ayrı geçirmek istemiyorum zaten bizim maddi durumumuz gayet güzel o yüzden ben eşimin maaşının fazla olmasını da istemiyorum emin ol durumumuz kötü olsa mecbur kalsam elbette tepki göstermezdim evet hiç alışmamıştım eşimin Bana öyle davranmasınaHerkes her akşam eşi eve gelsin ister
Ama haftada bir geleceği iş sizin için daha iyi şartlar sunacaksa ve eşin de müdür olmayı istiyorsa, olmasına mani olamazsınız
Ki 1 gün bile kaldığında 10 gün ksümüşsünüz
Bizim yatılı olacak bi işimiz yok ama tadilat sebebiyle 1 gece kalınması gerekti
Ben tek kalırım dediysem de eşim annenlerde kal dedi
Kaldım bitti ikinci gün küsen olmadı
Çok sık boğaz ettiğiniz içinde adam hafta içi ayrı kalmayı ve işinde yükselmeyi seçiyo olabilir
Bi de ablamın eşi 15 günde bir geliyo, ne hayatlar var yani
Siz alışmışsınız diye bu kez nasıl kızdığım halde beni dinlemiyo diye şoktasınız
AnlamıyorsunBen ailemden filan uzağım zaten olduğum şehirde hic kimsem yok 25 yaşımdayım ve bir kızım var kızım da çok yaramaz ben gençlik dönemimi eşimden ayrı geçirmek istemiyorum zaten bizim maddi durumumuz gayet güzel o yüzden ben eşimin maaşının fazla olmasını da istemiyorum emin ol durumumuz kötü olsa mecbur kalsam elbette tepki göstermezdim evet hiç alışmamıştım eşimin Bana öyle davranmasına
Yok fabrikaya gidip gelicek ve diğer illere gidicek gittiği ilde gece Kalıcak pazartesi gidip cuma dönecekNasıl bi iş nasıl bi fabraka bu haftaiöi eve gitme izni dahi yok?
senin eşin normalde nasıl biri sana karşıYok fabrikaya gidip gelicek ve diğer illere gidicek gittiği ilde gece Kalıcak pazartesi gidip cuma dönecek
Çok iyi anlıyorum ama o kariyer yaparken ben evde oturup onu beklemek istemiyorum müdürünün eşi diyoki oğlum yürürken babası yanında yoktu konuşurken yoktu okula başladı tinw yok sırf oğlumuzla daha iyi yaşasın diye en güzel dönemlerimiz ayrı geçtiAnlamıyorsun
İnsanlar sadece para için çalışmaz
Kariyer yapmak hoşuna gider, ilerlemek yükselmek birşeyler üretmek adına
Normalde çok iyi ev işini beraber yaparız yemek yok dersem asla neden yok demez ya dışardan ister ya da ne istersen onu yap der gezmeme giyimime filan karışmaz yani anlayacağın çok iyi biridir ama artık değilsenin eşin normalde nasıl biri sana karşı
iyide canım benim çoğumuz öyle değil mi zaten bak benim eşime haftanın 7 günü gece onda geliyo tmm trip atıyorum bazen bende ama adama acıyorum da valla tepki göstercem neye göstercem çalışmasına mı geliyo eve yorgun argın senin gülüşün bütün yorgunluğumu alıyo demesiyle geçiyo sinirim e ertesi gün yine aynı napıcan çok kişi böyleÇok iyi anlıyorum ama o kariyer yaparken ben evde oturup onu beklemek istemiyorum müdürünün eşi diyoki oğlum yürürken babası yanında yoktu konuşurken yoktu okula başladı tinw yok sırf oğlumuzla daha iyi yaşasın diye en güzel dönemlerimiz ayrı geçti
Evt maalesef ondan korkuyorum eşim gayet iyi biridir ama arkadaşları çevresi maalesef ki hep çok rahat insanlarMaaşı,mevkiisi yükselince havalara giren;evliliği tehlikeye giren çok konu okudum bu sitede. Sanırım sen de o sebeple terfi almasını istemiyorsun. Demekki sinyalleri almışsın. Şimdi baskı kurmaya çalışsan daha da içinden çıkılmaz hale gelir,kendi haline bırak derim ben çünkü karakteri değiştiremezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?