Neler oluyor bize

Fazla naz aşık usandırır durumu olmuş. Her şeyine bu kadar çok müdahale eder misiniz? Evet herkes eşi akşam evde olsun ister ama aşırı derecede karışıyorsunuz bana göre. Bir zaman sonra ne kadar severse sevsin, insan bıkar böyle davranılmaktan.

Diğer illere denetlemeye filan gidiyor müdürler pazartesi gidiyor illeri gezdiği içim hangi ile gittiyse orda otelde kalıyorlar
Gitsin kalsın,benim eşim de öyle bir işte çalışıyordu,çok nadir görüyorduk.Ve itiraf edeyim sevgili gibi olmuştuk,aşklı böcüklü çiçekli,geldiğinde harika vakit geçiriyoruk.
Adamı şimdiden sıkarsanız,sonu iyi olmaz gibi geldi bana,en azından kendinizden soğutmayın.

Herkes her akşam eşi eve gelsin ister
Ama haftada bir geleceği iş sizin için daha iyi şartlar sunacaksa ve eşin de müdür olmayı istiyorsa, olmasına mani olamazsınız

Ki 1 gün bile kaldığında 10 gün ksümüşsünüz
Bizim yatılı olacak bi işimiz yok ama tadilat sebebiyle 1 gece kalınması gerekti
Ben tek kalırım dediysem de eşim annenlerde kal dedi
Kaldım bitti ikinci gün küsen olmadı

Çok sık boğaz ettiğiniz içinde adam hafta içi ayrı kalmayı ve işinde yükselmeyi seçiyo olabilir
Bi de ablamın eşi 15 günde bir geliyo, ne hayatlar var yani
Siz alışmışsınız diye bu kez nasıl kızdığım halde beni dinlemiyo diye şoktasınız

Bence bırakın istediğini yapsın. Aksi halde baskı kurduğunuzu düşünüp sizi suçlayacak.

Kızınca da gitmemezlik etmez ki
Kafaya koymuş
En azından uzlaşın
Sizin iletişim probleminiz var bence
Hep sen kızarsın diye birşeylerden vazgeçmiş ama şu an patlamış
Evt maalesef işi her zaman önce gelir onun için hep iş iş manyağı birisi bende Biraz sinirliyim hep tepki gösteriyorum

Evt maalesef işi her zaman önce gelir onun için hep iş iş manyağı birisi bende Biraz sinirliyim hep tepki gösteriyorum
Sonradan olan bir durum gibi bahsedince arkadaşlar başka şeylerden şüphelendi
Adam hep işine önem verirmiş oysa

geçmiş konularına baktım da fırtınalı bi evlilik galiba sizin ki

Ben sakin durdukça Ada'm iyice şımardı baksana anlamıyorum kızıyorum anlamıyor sakin duruyorum anlamıyo

Al karşına konus bu sekilde devam ederseniz yolun sonu yakın vs vs.. tam olarak sakin sakin konusun iste. Hani aslında bağırıp cağırmanızı beklerken sizden siz buz gibi konusun tek tonda. Durumun gidisatından ve onun müdür olduğu hayat tarzını istemediginizi hissettirin. Bosanmak degil ama hayal ettiginiz yaşamı ve davranış degisikliginin sizi ne kadar kırdıgını ondan soguttugunu anlatın. Ama siz bunları anlatirken o da size birtakım seyler söyleyecektir sakinliginizi koruyup o elestirileri de sineye cekip tartismaya vardırmadan gerekli aciklamaları yapın. Bence bunu bir deneyin, tabi tecrübeli hanımlar daha dogru yönlendirir sizi yahut bir evlilik terapisti.

benim kocişte önce ki şinde sık sık seyahat ediyodu evliyken nişanlıymış gibi hissediyodum

Ben ailemden filan uzağım zaten olduğum şehirde hic kimsem yok 25 yaşımdayım ve bir kızım var kızım da çok yaramaz ben gençlik dönemimi eşimden ayrı geçirmek istemiyorum zaten bizim maddi durumumuz gayet güzel o yüzden ben eşimin maaşının fazla olmasını da istemiyorum emin ol durumumuz kötü olsa mecbur kalsam elbette tepki göstermezdim evet hiç alışmamıştım eşimin Bana öyle davranmasına

Anlamıyorsun
İnsanlar sadece para için çalışmaz
Kariyer yapmak hoşuna gider, ilerlemek yükselmek birşeyler üretmek adına

Maaşı,mevkiisi yükselince havalara giren;evliliği tehlikeye giren çok konu okudum bu sitede. Sanırım sen de o sebeple terfi almasını istemiyorsun. Demekki sinyalleri almışsın. Şimdi baskı kurmaya çalışsan daha da içinden çıkılmaz hale gelir,kendi haline bırak derim ben çünkü karakteri değiştiremezsin.

Anlamıyorsun
İnsanlar sadece para için çalışmaz
Kariyer yapmak hoşuna gider, ilerlemek yükselmek birşeyler üretmek adına
Çok iyi anlıyorum ama o kariyer yaparken ben evde oturup onu beklemek istemiyorum müdürünün eşi diyoki oğlum yürürken babası yanında yoktu konuşurken yoktu okula başladı tinw yok sırf oğlumuzla daha iyi yaşasın diye en güzel dönemlerimiz ayrı geçti

senin eşin normalde nasıl biri sana karşı
Normalde çok iyi ev işini beraber yaparız yemek yok dersem asla neden yok demez ya dışardan ister ya da ne istersen onu yap der gezmeme giyimime filan karışmaz yani anlayacağın çok iyi biridir ama artık değil

bence haklısın,
iş hayatı elbette ayrıdır ama hiç bir zaman aile hayatının önüne geçmemelidir.
ben aradığımda eşim beni meşgule atsın hiç hoşuma gitmez, aynen müdürle de olsa açsın 2 dakika belirtsin durumunu, ama elbette uzun konuşamayabilir.

onun dışında sadece haftasonları evde diğer zaman dışarıda istememek de gayet hakkın, aynı durum senin için de geçerli, o zaman eşin de hakkı olurdu sana karışmak.

iyide canım benim çoğumuz öyle değil mi zaten bak benim eşime haftanın 7 günü gece onda geliyo tmm trip atıyorum bazen bende ama adama acıyorum da valla tepki göstercem neye göstercem çalışmasına mı geliyo eve yorgun argın senin gülüşün bütün yorgunluğumu alıyo demesiyle geçiyo sinirim e ertesi gün yine aynı napıcan çok kişi böyle

Evt maalesef ondan korkuyorum eşim gayet iyi biridir ama arkadaşları çevresi maalesef ki hep çok rahat insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…