Neler oluyor bize

lovesnob

bir insanin kendi eliyle huzurunu kacirmasi dediklerine emsal olmus sizinki... bir de elif'imiz var, o da basli basina ayri bir emsal. neyse...

benim esim 4 yil gorev geregi "ayri bir ulkede" yasadi.
sehir demiyorum bakin, ulke!
ne oldu?
hic.
sevmiyor muyum esimi?
seviyorum.
uzulmedim mi yanimda yok diye?
hic uzulmedim. her gece beraber skypeta uyuduk, her sabah ben isteyken skypeta islerimi yaptim.
bir baha vardir, bir de bahane...
insan yurutmeye hevesi olsun, her zorluga uyum saglar.
haddinizi asmissiniz bence.

bi de eşim anlasa bunları

Bir de geldiğinde sürekli eşini ve çocuklarını gezdirir
Her yıl tatile götürür bazen 2 kez
Dipdibe olup çocuğun kaçıncı sınıfa geçtiğini bilmeyen babalar da var

Ama herşey karşılıklı anlaşma ile olmalı
Höt desem beni dinlesin
Ararsam akan sular dursun beni cevaplasın demek bi süre sonra sıkar cidden
Ben eşimi de annemi de meşgule atarım, herkes te anlar müsait olmadığımı

Bende iş saatlerimde kimseyi aramam, aslında müsaitim ama önemli bişey olmadıkça öğle arasını beklerim
Hele de müdür varken hiç denmez

Aynen öğle arasını beklerim, en olmadı mesaj bırakırım "Müsait olunca bana bi döner misin?" diye.
Katılıyorum sana.

Ama o kendi de istemiş
Ne güzel

nasıl yani, acil bir durum için eşinizi aradığınızda sırf müdürü yanında diye telefonu açmazsa ne hissedersiniz?!
elbette bu akşam ne pişireyim diye mesai saatleri içinde aranmaz, ama kendi adıma söyleyeyim eşimi aradığımda açmıyorsa müdürüne kadar geri arayabilirim. Eşime istediğim zaman ulaşmam önemlidir.

Senden korkulur Ben iki kez çaldırırım üçüncüde de açmazsa demek müsait değil der kapatırım

sorun beni kırması benden saklaması müdür olmak istediğini ayrıca maddi durumum kötü olsa emin ol kabul ederdim ama maaşı filan gayet güzel gerek yok ayrı kalmamıza

bu konuda ne düşündüğümü yazmaya çalıştım.
elbette mesai saatleri içinde gereksiz konuşmalar yapılamaz.
ama acil bir durum için arıyor olabilirm, bu durumda meşgule atılırsam sevdiceğim tarafından bu beni çok üzer.
bu yüzden normal zamanda da meşgule atmayı atılmayı normal bulmuyorum.

sorun beni kırması benden saklaması müdür olmak istediğini ayrıca maddi durumum kötü olsa emin ol kabul ederdim ama maaşı filan gayet güzel gerek yok ayrı kalmamıza
Ben gitmesini istememeni doğal buluyorum ama kızarak küserek değil açık açık konuşmanız gerektiğini düşünüyorum

Senden korkulur Ben iki kez çaldırırım üçüncüde de açmazsa demek müsait değil der kapatırım

canım o iş, iş yerine baskına kadar gider, benden demesi.
ama bu söylediklerimden zannetme ki, dakika başı eşimi arıyorum, çok nadirdir iş yerinden aradığım.
genelde bu tarz acil olmayan işler için mesaj/mail atarım, arıyorsam harbiden acildir yani.

Ben hep mesaj atıyorum
Kim ne zaman müsaitse o zaman dönüyo
Biz aynı sokakta çalıştığımızdan öyle hayati bişey için değil zaten 'öğle yemeğine çıkalım mı' gibi mesaj atıyoruz
Bu kadar

Konu sahibinin sık aradığını düşünüyorum ben
Yanılıyo olabilirim tabi

arkadasim benim esim de profesor universitede. ayri kalmamiza gerek yok turkiyede ozel unilerde bol sifirli oluyor prof maaslari.
siz hayata daimi olarak maddiyat cercevesinde mi bakiyorsunuz?
olay maas degildir cogu zaman, mevki, projeler cok daha tatmin edicidir maastan.
esinizden cok farkli hayat bakisiniz. bu zihniyette ilerlerseniz evliliginiz derin yara alir.

O zaman haklısın binde bir arıyorsan
Yine baskına gitmem tabi ama acil olduğunu anladığından açması gerekir tabi

Ama çok sık arayıp en önemli benim, müdür de olsa açacaksını anlamam

Benim eşim kabul ederse sezonluk değil hep hafta içi ayrı kalacak eşim öok ilgili bir eş ve baba olduğu için ayrı kalmak kızım içinde körü olur benim içinde o yüzden kabul etmem ararsam akan sular dursun durumu yok bizde eşim arkadaşı veya müdürü geldiği gün beni hic aramaz o yüzden bende tepki gösterdim bi de eşimin işi masa başı değil zaten o yüzden müsait olduğu Zaman çok oluyor

bi de eşim anlasa bunları

Ama sen cok sert konusuyosun. Inat ediyosun ille de olacak diyosun bikerede gemileri yakıyosun... uslubuna göre tepki gelmis kocandan, esler birbirine benzermis zamanla.

Bence cocugu uyutup konus esinle sakin sakin. Niyetinin kavga etmek olmadığını kendini anlatmak oldugunu söyleyerek basla. Dinler bence yumusak davranırsan.

Ama asla sinirli ve sert konusma, senin sabrını zorlayabilir ama pes etme hic skainligini koru. Kelimelerini de dikkatli sec konusurken, yumusak ol. Yumusakliginla ikna edersin ancak. Benim sevgilimde böyle ise yarıyor, sert konussam daha da sertlesiyor ve is icinden çıkılmaz bi hale geliyor. Yumusak yumusak konusup arada "sen de haklısın hayatım ama ben de boyle boyle düşünüyorum.." diye onu da anladığımı gösteren cümleler kuruyorum o da olaya benim penceremden bakabiliyor.

Bence çok baskısı bir eşsiniz.Ben değil eşimi müdürün yanında bile olsa neden aramadın diye sorun çıkarmak, arkadaşlarıyla bile dışarıdayken aramadan önce iki kez düşünürüm.Bununda adı adamın iplerini salmak değil ona duyulan saygıdır.Bence ilişkiniz boyunca böyle davrandıysanız eşinizin patlama noktasına gelmiş olması normal.Müdür olma konusunda sadece hafta sonu eve gelebiliceği için istememenizi anlayabilirim.Ama bu konuda karşınıza alıp konuşmanız gerekirdi tartışma çıkarmanız değil.Bence siz biraz saldırgan davranıyorsunuz ve eşinizin sosyal hayatına pek saygınız yok.Gerçi ondaki sosyal hayat bile değil yanındaki müdür yahu.Neden aramadın zaten müdürün anlayışlı filan diyenide ilkkez duydum.Garipsedim amacım sizi kırmak değil kusura bakmayın.Ama bence siz hatalarınızı görmüyorsunuz ve eşinizi suçluyorsunuz.

Arkadaşı için bile hiç aramıyorsa sizi üzgünüm ama sıkılmıştır içinden gelmiyordur
Müdür deyince toplantı filan sanmıştım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…