Bende tek çocuğum ama babam sevmek için saçımı falan severdi. Elimi tutardı severdi falan. Yani sabah uyandırmak içinde en çok ayaklarımı gıdıklar yada gelip yanağımdan öperdi.Ben buna maruz kalırken bu yaşımda nasıl konduramıyorsam muhtemelen annem de konduramıyor. Ben bile daha ne düşüneceğime karar veremedim, yardım istiyorum.
Maalesef tek çocuğum. Kıyas yapabileceğim hiç kimse yok etrafımda.
23 müş..adın yasemın mı yoksa? derdım de.. belkı gercektır konu
muneden korkumdan smıley kullanamadım valla.
yaş kaç?
Anlattıklarınız pek normal değil. Anneniz varken de yapıyormu bunları.
cinsel bölgelerde temas oluyomu pekı?İş biraz karmaşık, açıklamaya çalışayım. Ben bu muameleye en çok pazar günleri maruz kalıyorum. Babam yanıma geldiğinde annem genelde mutfakta kahvaltı hazırlığıyla uğraşıyor oluyor ya da annem ilk önce beni uyandırmaya gelmiş oluyor, o da illaki yanımda vakit geçirir biraz ama anne nihayetinde; koynunda yatmak hangi yaşta olursa olsun çok güzel bir duygu. Her neyse, annemle sarılırken gelip ikimize birden sarılıyor mesela. Dolayısıyla annemi şüphelendirecek bir durum olmuyor. Bir de babam buna sürekli bir oyun havası veriyor. Annemin de olaya yaklaşımı benim önceki düşüncem gibi; baba-kız çok yakınlar, çok düşkünler birbirlerine diye düşünüyor. Ben de bir, bir buçuk sene öncesine kadar böyle düşünüyordum ama 23 yaşındayım artık, normal gelmiyor açıkçası. Ama çok ağır bir suçlama, taciz ediyor demeye dilim varmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?