- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
İlk olarak uyuma saatlerinizi düzenleyin derim. Çünkü sabah için tüm enerjinizi bitirmiş oluyor sunuz. Gerçi 02.00 da uyanık olan birinin bu önerisi ne denli dikkate alınır onuda bilemiycem :) bize malum yarın tatil. Rahat rahat takılıyorum
ben uyku düzeni oturtmaya çalıştım baktım olmuyo. hala da yok bgn 19:30 da uyandım ben. saatli program yaptım fln canım nasıl sıkılıyo o programa uyarken ama nasıl. yani aylardır izlemek istediğim filmi izlemeyi yazsam programa onu izleyemem sadece orda yazıyo diye. araştırıp duruyodum hastalık olduğunu öğrendim. gidicem profesyonel yardım alıcam kendi kendime yapabileceğim birşey değil. dışarı çıkmak bile nasıl zor geliyo ay bgn yağmur var çıkmayayım. bgn güneş açtı sıcaktır şimdi çıkmayayım kafasını insan kendi düzeltemiyor. herşey bahane çünkü benim kafamda
çocuğunuz olunca hayatınız otomatikmen programa giriyor zaten.
iki çocuğum var sabah kalkma saatimle başlar programım gece yatışa kadar devam eder.
çocuklarım yokken bende sizin gibiydim.
Aynı ben:) sigara da bittiginde eve yemek siparis ediyorum sigara da alın diye rica ediyorum:)evde su bitiyor karşıda market var ama zor geliyor kalkıp kettle de su ısıtıp onu soğutup içiyorumEvde yiyecek ve sigara oldu mu abartmıyorum 1 ay çıkmam ben
Aynı ben:) sigara da bittiginde eve yemek siparis ediyorum sigara da alın diye rica ediyorum:)
düzeltmeyi denediniz mi hiç
Ca
Canım benim ruhum tembel. Daha once konu da acmıstım buraya, surekli bunu duzeltmeye calısıyorum ama olmuyor.
Universitede basladı, is hayatında devam etti. Rahata gelemiyorum beni biraz sıkmak lazım. Ya diyelim sabah 8de ise gidicem, hayatta olmaz da 7de uyandım diyelim. Benim kahvaltı kahve sigara gazete derken cıkmam saat 10u bulur. Cok keyifciyim:) her seyi ertelerim evet sabah uyanıp gitsem olur ama gitmesem de bi sey kaybetmem diye ertelerim hep.
Evcimenim, evden cıkmayı da sevmem cok. Simdi dusa gircen hazırlancan sac bas ohoo kim ugrasır giy pijamayı gec tv karsısına...
Ama iste ptesi itibariyle bomba gibi bir doneme baslıcam insallah az uyku cok is karınca gibi olcam
offfffff sinir oluyorum kendime
İnan bende. O kadar bos beles verimsiz geciyor ki gunlerim. Ama buna bugun itibariyle bi durrrr diyelim. İlk hedef uyku duzeni. Bunu da hadi iki gun erken kalktık bugun is guc yok essek gibi uyuyalım diyerek yapamayız:) alıskanlık olsun erken kalkmak. En ozendigim sey kendi ozgur iradesiyle erken uyanan insan:)
Amann baskasi tembel dicek dye korkmuyomusunbenim de kendimi yakasım geliyor inanır mısın 1 aydır hiçbir şey yapmıyorum ööööööööööyyyyyle oturuyorum sen gene çamaşırı yıkıyormuşssun ben onu da erteliyorum
8 çok erken olur 10 yapın siz. Birde mesela belliki gece oturmayı seviyorsunuz benim gibi. Sakın akşam kahve içmeyin.duşunu zu alıp. Saat 8 de bir bitki çayı alıp oturun nette biraz gezin. 2 saat sonra saat 10 da uyumaya gidin.evet kalktım çamaşırları makineyi attım neden biriktirdim hiçbir fikrim yokŞimdi de duş alıp almamayı düşünüyorum akşama kadar uyanık kalmayı denicem bakalım olursa akşam 8 gibi yatıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?