Neler yaşadınız?

Tugcecakmak58

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2019
67
23
18
30
Merhaba sevgili anneler. Ben 12 haftalik hamileyim. 6. Haftadan beri surekli mide bulantisi ve kusma yasiyorum. Cok zor saatlerim gunlerim geciyo gercekten. Sizler neler yasiyosunuz cok merak ediyorum. Konusup dertlesmek istedim biraz

Bu olaylar ailedeki genetiklikle de alakası var, ben nerede ise 7 ay kustum, hamilelik safhası ölüm gibi geçti hep...

Hayata nasil devam ediyorsun. Cok merak ettim :(
Ediyorum mecburen.. Öğretmenim, hiç rapor almadım. Gerekirse sınıftan çıkıyorum kusup geri dönüyorum. Yapacak bir şey yok. Ama insanın sabrı tükenecek gibi oluyor. Doktor ayakta durabildiğin müddetçe çocuk için sıkıntı yaratmaz diyor, mutlaka et, balık, süt, yumurta yiyeceksin diyor. Ben görmek bile istemiyorum ki..

Ediyorum mecburen.. Öğretmenim, hiç rapor almadım. Gerekirse sınıftan çıkıyorum kusup geri dönüyorum. Yapacak bir şey yok. Ama insanın sabrı tükenecek gibi oluyor. Doktor ayakta durabildiğin müddetçe çocuk için sıkıntı yaratmaz diyor, mutlaka et, balık, süt, yumurta yiyeceksin diyor. Ben görmek bile istemiyorum ki..
Allah hepimizin yardimcisi olsun. Ben evde surekli yatip dinlenmeme ragmen baş edemiyorum :( disari cikamiyorum hersey kokuyo gibi geliyor

4kardesiz biz 2koz kardes hic midesi bulanmazken diger ikimiz fena cekiyoruz. 7ay kusmak nedir yaa :KK43: neler yasadin naptin :KK43:
Bizde iki kişi evlendi ikiside bu şekilde kustu. Ölmek gibi bir şeydi eşim, yatak döşek herşey kokuyor ve kusuyordum. Yaşamak denmezsi 10 kiloya kadar verdim, Allah'ım diyorum bari hamilelik güzel olsa idi ama nasip... Hiçbir şey çözüm olmadı sıfır sonuç...

Kusmak aslında bebeğin gelistiginin saglikli olduğunun bir gostergesiymis sanırım.Benim ilk gebeligimde hiç kusma olmadı zaten gelişimi durdu 8haftadayken 5.5 haftada kalmıştı kap atışını hiç alamamistik.Yaşasaydi belki sonradan benimde olacaktı bulantılarım.Şuan yine çok yeni hamileyim 4+5 doktora henüz gitmedim tedirginlik var tabi henüz kusma yine yok.Fakat benim ablamda da hiç olmamıştı.Genetik mi acaba bu durum mesela kacinci haftada başladı sizin?

19+6 yız şu an, 17 hafta bitti bulantılarım da o zaman bitti, ama o haftaya kadar halsizlik, elimi bile kaldıramaz haldeydim şimdi bebeğim kıpır kıpır ve enerjim yerinde elhamdülillah 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

Bizde iki kişi evlendi ikiside bu şekilde kustu. Ölmek gibi bir şeydi eşim, yatak döşek herşey kokuyor ve kusuyordum. Yaşamak denmezsi 10 kiloya kadar verdim, Allah'ım diyorum bari hamilelik güzel olsa idi ama nasip... Hiçbir şey çözüm olmadı sıfır sonuç...
:( bende herseyi yiyip mutlu bi hamilelik istiyodum ama hamilelik gibi degil benimki hastalik gibi oldu artik :(

Kusmak aslında bebeğin gelistiginin saglikli olduğunun bir gostergesiymis sanırım.Benim ilk gebeligimde hiç kusma olmadı zaten gelişimi durdu 8haftadayken 5.5 haftada kalmıştı kap atışını hiç alamamistik.Yaşasaydi belki sonradan benimde olacaktı bulantılarım.Şuan yine çok yeni hamileyim 4+5 doktora henüz gitmedim tedirginlik var tabi henüz kusma yine yok.Fakat benim ablamda da hiç olmamıştı.Genetik mi acaba bu durum mesela kacinci haftada başladı sizin?
Benimki 6.haftadan basladi bulantilarim ve 12. Haftadayiz haa devam ediyor. Tek bulantin olmasin ama bebegin guzelce gelissin sana sıkı skı tutunsun insallah

17. Hafta mi :( kacinci haftada baslamisti bulantin
5 haftalıkken başlamıştı ama sadece sabahları safra çıkartıyordum, çoğu şeyden tiksinmiştim onun dışında rahat bi hamilelik geçirdim, bulantı da olacak artık yani 🤣 arkadaşım 9 ay ne yediyse çıkardı mesela o bünye meselesi

5 haftalıkken başlamıştı ama sadece sabahları safra çıkartıyordum, çoğu şeyden tiksinmiştim onun dışında rahat bi hamilelik geçirdim, bulantı da olacak artık yani 🤣 arkadaşım 9 ay ne yediyse çıkardı mesela o bünye meselesi
Bi an once gecsin diye dua ediyorum artik :( gercekten cok zor bisey bulanti kusma :(

Back
X