Nelerden ya da kimlerden bktnz?

Sıkılmaktan bıktıım...
Geleceği düşünüp durmaktan...

Sınavlardan ve sınavlara girsen de bi halta yaramamasından bıktımmm...

bu ülkeden bıktım usandımmmm

Bende erkek kardeşimden bıktım... Konu başlığını görünce yazayım bari dedim... O benden bir yaş küçük ve şans odur ki geçen sene evlendi... Ben mali müşavirim Allaha şükür kendi kazandığımı kendim yiyorum ve o bunu çekemediğinden evle ilgili ne olursa olsun hemen benimle kavga modunda... Dün de o kavgalardan birini yaşadık... Adam 25 yaşında ama bu yaşta miras kavgasında yok neymiş kalacak mirastan benle ablam pay alamazmış sen misin bunu diyen... Büyük kavga yaşadık babamda kovdu onu evden... Ama inanın bıktımmmm.

sınavlardan bıktım.adım başı sınav nerdeyse bu ülkede

Son düzenleme:
Her akşam ne ile karşılaşacağımı bilmeden eve gitmekten, tedirginlik içinde, diken üstünde yaşamaktan bıktım.
Artık huzura ermek istiyorum:gitme:

kendımden , bukadar özverili olmaktan , hayır dıyememekten ve etrafımdakı akbabaları bır turlu temızlıyememekten cok fena bıktım ! kendımı kendımden atmak ıstıyorum ..

iyi niyetli olmaktan bıktım, kendini akıllı sanıp karşısındakini aptal sananlardan bıktım..

Değil yerine deyil diye yazanlanları görmekten sıkıldım.
Ya insan az bi bakar türkçede kelimeler nasıl yazılıyor diye.
Ne tembel insanlar var..klava:

çok güzel anlatmışsın durumu canım.malesef bu dünyanın düzeni böyle.ben eskiden kötülük yapan,içi fesatlıkla dolu insanları ister yakınım ister arkadaşım olsun hayatımdan uzaklaştırırdım.sonra dediğin gibi garip olan geçimsiz olan ben olurdum.baktım böyle olmuyor.insanlar neden şunla küssün neden bu böyle diye didikleyip bunaltıyor beni.bıktım artık.artık ben de onlardan olmaya karar verdim.kimseye fazla özverili yaklaşmıyorum,herkesle mesafemi koruyorum,yeri geliyor dalga geçiyorum yeri geliyor laf sokuyorum yeri geliyor dedikodularını yapıyorum.ama sonra yüzlerine gülüyorum.herkes de beni seviyor takdir ediyor artık.

bozuldum mu evet bozuldum ama herkes düzeldiğimi düşünüyor.ne garip değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…