Nelerden ya da kimlerden bktnz?

kırıcı, kendini begenmiş, insanlıktan çıkmış, merhametlik duygusunu kaybetmiş, anlayışsız ve hoşgörüsüz insanları görmektenn bıktımmmyasakkelime :1closedeyes:

sadece agzım oldugu için boş konuşanlardan
her şeyi bildigini zannedenlerden
benim dedigim olsun diyenlerden
art niyetli olanlardan
politikacılardan
dürüst olmayan esnaftan
sen necisin bile demeyen komşulardan
ukala kk üyelerinden
oldugundan farklı görünmeye çalışanlardan
çöpü dagıtıp balkonumu kirleten kedilerden
evin tavanındaki gürültücü güvercinlerden
en susmamam gerektigi yerde susan kendimden
BIKTIMMMMM:mymeka:

dost görünüp sırtımdan vuran arkadaşlarımdan çevremde yüzüme gülşüp arkamdan atıp tutanlardan hepinizden nefret ediorum Allah hepinizin cezasını versin inşşallahÇok üzgünüm çoook

:roflol::roflol:kıyamam ya çok güldüm.benim bir arkadaşımın başına gelmişti ama kız çatlağın tekiydi otobüste bir çocuk bunun sırtını elliyormuş.e bu da bıkmış artık her kadın gibi tacizlerden salmış kendini rahat bırakmış yani.iyice bi ellesin demiş yol boyu ellettim diyor.çok ayıp ama çok gülmüştüm.bıkkınlığın neticesi işte.:tomato:

yüzüme gülüp arkamdan kuyumu kazanlardan
iyi gün dostlarından
herşeyle tek başıma mücadele etmekden
dertlerimi paylaşacak bir Allahın kulunu bulamamakdan

bitmek tükenmek bilmeyen dertlerimden

BIKTIM USANDIM

her seferinde tüm bunlardan kurtulucam yeni bi sayfayla devam edicem diyorum ama kurtulamıyorumm
kurtulmaya çalışdıkça da yenileri ekleniyoo

bazen diyorum Allahım kime ne yaptım
ama Allah beterinden sakınsın bugünede şükür diyip bişi olmamış gibi devam ediyorum
bakalım ne kadar dayanıcam

Şu siteye bir şeyler yazıp ardından soru sorulduğunda cevap vermeyen bazı insanlar canımı sıkıyor. Ya madem yazıyorsun arada bir bak yazdığın sayfaya ne olup ne bitiyor diye. Abone ol konuya da gör anında gelen mesajları. Sinirlerimi bozuo bunlar.

Bu havalardan biktim usandim. 6 ay kis yasadik, karli gecti...ve hala hava soguk, yaz gelmedi...
Günesi özledim.

versin cnm ayneen walla:) ne salaklar yaaa ne sanıolarki kendilerini saftirikler

aynen canım ben Allaha bıraktım zaten bu güne kadar kime iyilik yaptıysam geçmedim hiç birine ve ben güler yüz gösterdikçe dost bildikçe arkamdan vuruldum hep hiç kimseye güvenmiorum artık yemin ederim hayatımda içimde bi güven sorunu meydana geldi korkuyorum yani biriyle yakınlık kurmaya bi derdimi paylaşmaya kesin diorum bu defada bu arkamda dolaşıcak:a015:

ayynen cnm katılıorum sana insanlar iyiliinden yüz buluolar soora tepene çıkıolar abuk subuk davranıolar çok fazla samimi olmamak gerekio heralde bunlarla (

biriyle içten olup saygı görememek bana ters gelio saygısızlardan bıktım.....

evet ya TEK GELDİM TEK GİDERİM HESABI OLUCAZ YAKINDA SAMİMİ ARKADAŞLIKLAR GÜVEN MÜVEN SIFIR BU DEVİRDE BEN HERKESİN sırrını saklarım falan millet benimkiler sır olmadığı halde arkamda dolaşıolar ne diyim bilmem ki zaten akrabalarımdan bile darbeler aldım yani arkadaşlarımın ki neyki

Yasamaktan biktim. Bu talihsizligimden biktim.

Katılıyorum
+
sürekli canımı sıkacak birşey bulup çıkartmaktan
suçluluk duymaktan
ne yaparsam yapıyim kendimi yetersiz görmekten, kendmi beğenmemekten
başarı için çalışmaktan kendmi harap etmekten ve sonuçta herseyin ters gitmesinden ya da bana öyle gelmesinden
başarısızlıklara gereğinden fazla üzülmekten
dünyadan haberi olmayan insanların mutlu olmalarından
1 işi doğru düzgün yapamayan insanların şımarıkça herşeyi hakettiklerini söylemelerinden ve sonuç olarak elde etmelerinden
kendini birşey sananların karşı taraftaki böcek gibi ezmek için kullandığı kelimelerden ve amirlerinin hiç birşey dememesinden ve bunun iş hayatı olmasından
annem ve babama sevgi besleyememekten
annemi hırpalamaktan ve sonra inanılmaz bir suçluluk duygusu hissetmekten
2 günde bir kendimi iyi hissetmek için ağlamaktan
bir işim, hedefim, yapacaklarım olmasına rağmen canımın sürekli sıkılmasından
erkek arkadaşımı sıkıntılarından dolayı hırpalamaktan ve kendimi mutlu olacağım ona moral vereceğim diye telkin edip zorlamama rağmen 1-2 saatlik görüşme süresini bile ağlayarak isyan ederek geçirmekten
kendimi birşey sanıp hiçbirşey olmadığımı görmekten
çevreden etkilenmekten
herkesin söylediğinin kulağıma küpe olmasından ve kulağıma yapışmasından
fikirlerimin karışıklığından kesin olarak karar verememekten her zaman cayabilme ihtimalimden
hiçbirşeyi umursamadan sadece kendimi önemsediğim 1 gün bile geçirememekten
her türlü kişisel gelişim yazısını okuyup bu durumu düzeltmeye çalışıp becerememekten
sorunsuz başlayan bir gün sonunda herşeyi kendime sorun etmeyi başarmaktan
güçlü olduğumu hissedip bunu uygulayamamktan
çoğu zaman aşırı duygusal olmaktan
bazen aşırı gaddar olmaktan
kendimi hırpalamaktan etrafımı hırpalamaktan yorgunum....

Yardım edecek biri var mı orda???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…