Nelerden ya da kimlerden bktnz?

sürekli bazı konularda benden iyi olan kişilerle karşılaştırılmaktan bıktım. benim iyi yanlarımın görünmemesinden bıktım usandım. millete sürekli açıklama yapmaya çalışmaktan, yaptığım herşeyin hesabını vermekten, insanların beni anlamasını beklemekten ve yine de anlaşılamamaktan bıktım.
çalıştığım halde emeğimin karşılığını alamamaktan, hayırsız insanlardan, sadece onlardan daha iyi bir işin veya ilişkin olduğu için en yakın sandığım arkadaşlarımı kaybetmekten BIKTIM USANDIM...

banada mafoldumben

eve gidince ev işi yapmaktan bıktım hiç bitmeyen bir iş var elektrik süpürgesi toz bezi görmek istemiyorum.

zemuszemus Sevgilisizlikten, gönül ilişkilerine uzak kalmaktan bıktım.. kaydirigubbakcemile2 Artık bunu güle oynaya belirtebiliyorum. sempatiksalakcinni
ıçimdeki boşluğu kapatmamı sağlıyor sanırım böyle yapmam. Aman bir yerde patlak vermesin de. akannehir sempatiksalakcinni

o dengesiz salak insanlar yüzünden sewgilimle ayrıldık ictenlik gösterdiğim samimi davrandığım insan yüzünden sevgilimden oldum bundan sora kimseye iyi niyet yookkkk biraz fazla iyiydim yüz bulunca iice suyuu cıkardılar sonuc : ayrılık
saygısız sewgilimin kuzenlerinden bıktım ama artık elimde bişe yook gitti sadece geride kalan kocaman bi sevgi ((
saygısız terbiyesiz< kuzenlerden bıktımmmm

Allah nasıl biliosa öyle yapsın öyle insanları özel olmazsa noldu kız naptılar ki sana sevgilinden oldun üzüldüm bak ayrılmanızamirmirmirmir

yalandan bıktım yalanlarını yakalıyorum insanların ama hala beni salak yerine koyuyorlar nefret ediyorum hepsinden

öğretmene zerre kadar saygı göstermeyen, terbiyesizlikte en önde giden, öğretmenin gözünü korkutcam diye onu evine kadar takip eden, öğretmenini tenhada ksıtırcam seni diye tehdit eden öğrencilerimden bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bende ikiyüzlü kıskanç dedikoducu sinsi insanlardan bıktım buda yakın çevrende var ise dahada kötü.insanın özüde sözüde bir olmalı ne söylücekse yüzüne söylenmeli bide yapmacık insanlardan nefret ediyorum.

Kendı evımde yasayamamaktan bıktım!

Esımın benı anlamamasından bıktım!

Her konuda 'onlar benım aılem' demesınden bıktım!

2 aydır esımle arkadas gıbı bır ılıskımız olmasından bıktım!

Bu evlılıkten bıkmama ramak kaldı ):

israilin yaptıklarından
dünyada hiç bir ülkenin onlara bir şey yapamamasından
arap dünyasının aymazlığından
bıktım bıktım bıktım lmaz: kötükedihüsokötükedihüso

Kötü nsanların iyi gibi gözükmesinden ve kimsenin farketmemesinden yapılan kötülüklerin normal karşılamasından...

İnsanların sana uymadığını söylediğinde uzaylı gibi bakılmasından bıktımmmm (az önce yaşandı )

deli oluyorum yaaaa dedikodu yapan onlar got gotçu onlar onları sevmediğin ve aynı ortamda bulunmak istemediğin için geçimsiz ve garip olan sensin

YOK YAAAAA !!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…