sürekli canımı sıkacak birşey bulup çıkartmaktan
suçluluk duymaktan
ne yaparsam yapıyim kendimi yetersiz görmekten, kendmi beğenmemekten
başarı için çalışmaktan kendmi harap etmekten ve sonuçta herseyin ters gitmesinden ya da bana öyle gelmesinden
başarısızlıklara gereğinden fazla üzülmekten
dünyadan haberi olmayan insanların mutlu olmalarından
1 işi doğru düzgün yapamayan insanların şımarıkça herşeyi hakettiklerini söylemelerinden ve sonuç olarak elde etmelerinden
kendini birşey sananların karşı taraftaki böcek gibi ezmek için kullandığı kelimelerden ve amirlerinin hiç birşey dememesinden ve bunun iş hayatı olmasından
2 günde bir kendimi iyi hissetmek için ağlamaktan
bir işim, hedefim, yapacaklarım olmasına rağmen canımın sürekli sıkılmasından
herkesin söylediğinin kulağıma küpe olmasından ve kulağıma yapışmasından
fikirlerimin karışıklığından kesin olarak karar verememekten her zaman cayabilme ihtimalimden
hiçbirşeyi umursamadan sadece kendimi önemsediğim 1 gün bile geçirememekten
her türlü kişisel gelişim yazısını okuyup bu durumu düzeltmeye çalışıp becerememekten
sorunsuz başlayan bir gün sonunda herşeyi kendime sorun etmeyi başarmaktan
güçlü olduğumu hissedip bunu uygulayamamktan
çoğu zaman aşırı duygusal olmaktan
bazen aşırı gaddar olmaktan
kendimi hırpalamaktan etrafımı hırpalamaktan yorgunum....
Yardım edecek biri var mı orda???
banada mafoldumben
evet ya TEK GELDİM TEK GİDERİM HESABI OLUCAZ YAKINDA SAMİMİ ARKADAŞLIKLAR GÜVEN MÜVEN SIFIR BU DEVİRDE BEN HERKESİN sırrını saklarım falan millet benimkiler sır olmadığı halde arkamda dolaşıolar ne diyim bilmem ki zaten akrabalarımdan bile darbeler aldım yani arkadaşlarımın ki neyki
o dengesiz salak insanlar yüzünden sewgilimle ayrıldık ictenlik gösterdiğim samimi davrandığım insan yüzünden sevgilimden oldum bundan sora kimseye iyi niyet yookkkk biraz fazla iyiydim yüz bulunca iice suyuu cıkardılar sonuc : ayrılık
saygısız sewgilimin kuzenlerinden bıktım ama artık elimde bişe yook gitti sadece geride kalan kocaman bi sevgi((
saygısız terbiyesiz< kuzenlerden bıktımmmm
yalandan bıktım yalanlarını yakalıyorum insanların ama hala beni salak yerine koyuyorlar nefret ediyorum hepsinden
her defasında yanılmaktan bıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?