krizden bıktım. ucuca denkleştirmeye çalışıp, uçları gene de kavuşturamamaktan bıktım..
3.kere su basan mutfağımdan bıktım..
kış ayından bıktım; doğalgazı fazla yakmayalım diye soğukta oturup üşümekten..
çalışmaktan, ama daha çok erken kalkmak zorunda olmaktan bıktım..
günümün 4 saatini trafikte geçirdiğim için istanbul'dan bıktım..
birşeylere bıkmaktan bıktım..
şikayet ediyor olmaktan bıktım..
hayatımda şikayet edecek birşeylerin olmasından bıktım..
Yaptığım iyiliklerin ve yardımların çok fazla bilinmemesinden( k. valide )
Yanlızlıktan,anlaşılamamaktan
Hep birşeylerle mücadele etmekten bıktım artık.
Hayattan bıktım, hep çalışmak zorunda olmaktan, sırf para kazanmak uğruna kendini bilmez herşeyi bildiğini zanneden insanlara boyun eğmekten bıktım... Ağlamaktan bıktım
k.validemin rahatsızlığını kullanıp ilgi cekmesinden eşimi calışmıyormuş gibi görüp isteklerinin bitmemesinden kocası olduğu halde oğlunu kocası gibi görmesinden bide benim gözüme baka oğlunu opmesinden bıktım sanki ona niye opuyosun diyen var da
iş yerinde calışan garip garip davranan her sinirlendiklerinde sinirlerini başkalarından cıkaran insanlardan sıkıldımCADIARZU
çok şey bildigini söyleyen ve ögütler verenlerın.....aslında hiç bir şey bilmemelerinden bıktım.....
anlaşılmamaktan bıktım.....
yanlızlıga alısmak durumundan bıktım....
düzene girmesi gereken şeylerin ..yolunu bulamamasından bıktım.........
beklemekten bıktım hemde cokkkkkkkkkkkkkk......
sabırlı olmaktan bıktım...........
yanlış anlasılmaktan bıktım................
dedigim her şeyın dedigim gibi degilde....anlamamk ıstedıkleri gibi anlamalarından bıktım..........
haksızlıga ugramaktan bıktım.............senağlamasenağlamasenağlama
dedikodulardan laf sokusturanlardan kendini alılkı zannedip bunu bende denemeye calışanlardan yarın bana ne getirecek hayat demekten bıktım
ama bu aralar dahada cok takıldığım bişey var gitgide bozulan gençlikten okul bahcelerinde geceden kalma bira siseleri gormekten hava kararınca dısarının cok tehlikeli olmasından tinercisinden serefsizinden bıktım artık
sabahları 6,15 de kalkmaktan bıktım...
hergün acaba akşama ne yemek yapsam demekten bıktım...
sevmediğim insanı her sabah işe gelirken görmekten bıktım...
üst kat komşumun çocuklarını dövmesinden ve o çocukların bağıra bağıra ağlamasından da çok ama çok bıktım...
şimdilik bu kadar,olursa yine yazarım...
sevgiler...
yüzüme gülüp arkamdan işçevirenlerden bıktım..bazı şeyleri alttan almaktan bıktım..herşeyi zamana bırakıorum ama giden zaman içinde bazı isteklerimin olmamasından bıktım..kriz bizi mahvetti ondan bıktım..baya bıktığım şeyler varmış..
Sevmediğim insanlarla aynı iş yerinde çalışmaktan,
Sabah erken kalkmaktan,
eşime her akşam bugün ne yiyelim demekten,
bol su içtiğim için wc ye gitmekten,
saçlarımı şekle sokamamaktan,
Eski kıyafetlerimi giyememekten,
Kışın mutfakta soğuktan iş yapamamaktan
BIKTIMMM.