Nelerden ya da kimlerden bktnz?

ben hep ben diyen en yakın arkadaşlarımdan birinden bıktım.ne kadar yüzüne vurduysamda anlamasından bıktım.ne zaman gelseler negatif elektrikleriyle bizide etkilemelerinden ve bundan vazgeçmemelerinden bıktım.ama çaresini buldum.artık ayda yılda bir görüşürüyoruz.böylece sen sağ ben selamet ne benim sinirlerim oynuyo ne eşimle aramız bozuluyo DDD

Ben kıskanç insanlardan bıktım.Herşeyinize dikkat eden,haset insanlardan.
Bunlar genelde ne yazıkki hemcinslerimiz ve en yakın arkadaşlarımız.:sm_confused:

yasadıgım yerden bıktım.burda hep aynı seylerı yapmaktan bıktım.yasamak zorundamıyım dersenız evet malesf yasamak zorundayım cunkı cocuklarım var ve suan tr ye donmek benım ıcın kumar oynamaktan farksız.ama buna katlanmakta benı gunden gune delı edıyor ne kadar guclu olsamda dayanılacak bır yerı yok.

yasadigim ulkeden biktim(gerci hicde alisamadim ya)senağlama(ve burda yasamayada mecburum)

eskiyi ozlemekten biktim,senağlama( son nefesime kadar da ozliycem biliyorum)

bigun ailemden kotu bi telefon alacagim dusuncesinden biktimsenağlama(o gununde bigun gelecegini biliyorum)

hayal kurmaktan biktimsenağlama

cogu zaman yasamaktan biktimsenağlama

biktimda biktim,cok sukur anlik mutluluklar oluyoda boyle idare ediyoruz iste,bugunumuzu aratmasin Rabbim:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum gibi görünen düşmanlarımdan bıktım artık!:mymeka:Susuyorum susuyorum bir yere kadar artık!!!senağlama

Yaşadığım yerden bıktım... daha doğrusu yaşayamadığım yerdenyerimseniben

sevgilileri olduğu halde sırf beni kızdırmak için erkek arkadaşıma sarkan mezhebi geniş hemcinslerimden bıktım....

bu mezhebi geniş kadınların ne mal olduklarını anlamayan/anlamamazlıktan gelen erkeklerden bıktım...

üçüncü şahısların ilişkilerimi mahvetmesini izlemekten bıktım....

ve artık bu hayatta üzülmekten bıktım...

Son düzenleme:
of hangi birini yazsam ki

1.en başta kocamın ailesi için her fırsatta beni kırantavırlarından bıktım...
2.hayatımda sürekli bişeyler yapmaya mecbur olan kişi konumunda bulunmaktan bıktım kısacası zorunlulukları yaşamaktan..
3.Hiçbir parcası bana ait olmayan beni tamamlamayan beni zerre kadar mutlu etmeyen dahası bi gıdım kadri kıymeti bilinmeyen,sırf ask adlı yalan ugurna bana giydirilen bu hayatı yasamaktan bıktım..
4.Sevdıklerımden uzak olmaktan,beni ben yapan herseyden mahrum olmaktan bıktm..
5.Maddi sıkıntılardan ve bunları üzerine dert ve vazife edinen tek kişi olmaktan bıktım..
6.Hayatta sürekli idare eden olmaktan bıktım..Biraz da idare edilen olmak istiyorum artık..
7.Sürekli vermekten hiç alamamktan bıktım..
8.Anlaşılamamaktan, derdini anltamamktan bıktım..
9.Evlilikten ve getirdiği herbşeyden bıktım..
10.En önemlisi kendimden bıktım..kendimi kaybetmekten yok etmekten cok ama cok bıktım..

ve son olarak sürekli bıkmaktan sikayet etmekten caresizce izleyen olmaktan bıktım..gücüm kalmadı artık..

Son düzenleme:

kesinlikle bende yalnızlıktan bıktım:çok üzgünüm:
yalnızlığımı sonlandırmak adına bulunduğum girişimlerin hüsranla sonuçlanmasından bıktım..
hayallerimin hayallerimin 3. şahıslar tarafından yıkılmasından bıktım..
kırılmaktan bıktımsenağlama

boş insanlardan bıktım gelecek korkusundan bıktım sınavlardan bıktım en acısıda sabredipde dönmesi gereken kişiyi beklemekten bıktım yasadıgım yerdenn kısacası hayatımı olumsuz yapan herkez herseyden bıktım.

ailemn bana olan aşırı ilgisinden,her dk bni düşünmelerinden bıktım..we o kdr iyiler ki bıktığımı söleyemorum içim elvermio..onlar üzülmesin diye sürekli kendimle ilgili bişilerden fedakarlık etmekten bıktım

iş yerimden bıktım ve nefret ediyorum. sabır diliyorum hep...

Kendimden bıktım inan ki..
Anlatamamaktan,anlaşılamamaktan...
İlla ki kavga mı etmem gerekiyor bilmiyorum..
Yapamıyorum ki mizacım uygun değil buna..senağlama
Sinir oluyorum kendime!!!:tomato:

laale alttaki iki arkadaşa katılıyorum
bende senin gibi kendimden nefret ediyordum
her aynaya bakışımda elimde ne varsa onu aynaya kendime fırlatıyordum
sonra düşündüm dedim kendimden niye nefret edeyim
ben böyle çaresiz perişan iken
o beni sinir eden kişiler mutlu mutlu oluyorlardı
sonra ben herşeyi ters bi şekilde yapmaya başladığımda
onlar sinir oldukalrım benim durumuma düştüler
hayat yaşamaya değer bence kendinden nefret etme sevmeye çalış ters yap bazı şeyleri:teselli:

inanın insanları nasıl alıştırısanız hep öyle isterler...
tam tersini yaptığınızda,onlar sinir olurlar size...
bence herkesi alttan almayın,bakın ki sizi
kimler alttan alıyorlar...Şeniz

oturduğum yerden apt'mandan bıktımbenneyaptımki
cevremden bıktımbenneyaptımki
dedikoducu komşulardanbenneyaptımki
eşimin yengesinden gıcıkkötükedihüso
eşimin annesinin dedikodusundan,emirlerinden,numara yapmasından kötükedihüso
ikiyüzlü insanlardansenağlama
evimi hergün süpürüp,silip,tozunu aldığım halde tozların geri gelmesinden :roflol:
dikkatsiz sürüçülerden kötükedihüso
belediye ve minibüs şöförlerin daha ben inmeden çocukla hareket etmelerinden kötükedihüso
alış veriş merkezlerinde yürüyen merdivenlerinden yukarı koşarak çıkan insanlardanklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…