Nelerden ya da kimlerden bktnz?

her gün kapıma gelip ekmeğimi yiyip,orda burda benim dedikodumu yapan sözde komşudan[
bi de her sabah ev toplayıp temizlik yapıp sabah evi yine aynı görmekten,hala işle ilgili olarak ne yapacağını bilememekten bıktım/B]

ekonomik krizlerden bıktım. parasızlıktan bıktım.
beni anlamayan ama sadece kullanan insanlardan bıktım. akrabalarımdan bıkttım.
doğduğum büyüdüm ve şuan yaşadığım bu ilçeden bıktım
bıktım bıktım bıktım...

parasızlıktan bıktım eşimden ve ailesinden bıktım en önemlisi bütün bunları bana yaşatmalarına izin verdiğim için kendimden bıktım klava:

kpss ye çalışmaktan bıktım.birde 1 yıl adam gibi çalışıp şu sınav belasından kurtulamayan kendimden bıktım:mymeka:

sokak hayvanlarının katledilmesinden hor görülmesinden bıktım. seçim minibüslerinde hiç bir vaatte sırf oy atamadıkları için onlara hizmet verilmemesi söz bile edilmemesi beni deli ediyor.her canlının yaşam hakkı vardır.

Hayatimdan memnunum sositososito
Bir de askim yanimda olsa ahhhhh:çok üzgünüm:

hayatımda menfaat için kıç yalayan bir sürü nefissizden bıktım.

çıkarı için riyakarlık yapan ,amatör oyunculardan bıktım.

o kadar haklısınız ki...
şu ortamda işsizlikten,parasızlıktan bıkanların sayısı
gün geçtikçe artıyor...
Allah yardımcımız olsun diyorum....

üniversite bitirip işsiz kalmaktan bıktım..küresel krizden;hatta küresel ısınmadan seçimlerden mitinglerden boşa oy kullanmaktan televizyon izlemekten misafir ağırlamaktan;yemek yapmaktan herşeyden en önemliside arkadaşlar kaynanamdan bıktım:)

insanların arkasından konuşup yüzüne gülen kişilerden bıktım....
herzaman kendini haklı gören kişilerden...
toplasan iki kuruşluk insan değildir ama kendini bişeyler sanan kişilerden...
bide en önemlisi söz veripte yerine getirmeyenlerden bıktım...

erken kalkmaktan yemek yapmaktan işe gelmekten nefret ettiğim insanlarla aynı ortamda bulunmaktan öyle çok bıktımki yine şükrediyorum çalıştığım için ALLAHıma keşke ihtiyacım olmasaydı bu iğrenç çıkarcı ikiyüzlü insanlarla çalışmak zorunda kalmasaydım o kadar çok bıktımki CADIARZU

BENİM BKTIĞIM ŞEY KENDİM NEFRET EDİYORUM KENDİMDEN HERŞEYDEN İŞ YERİMDEN HAYATTAN YAŞAMAKTAN BUNLARIN HEPSİNDEN BIKTIMsenağlama

İşimden, aşımdan, patronumdan, yokluktan,kuruş kuruş para biriktirip evime bişiler almaktan,parasızlıktan,kiracı olmaktan,sorumsuz kocamdan,hastalıklardan,yorgunluktan,sevgisizlikten ilgisizlikten,kısacası aldığım nefesten.... bu tatlı canımdan bıktım 23 yaşımda

İşsizlikden bıktım!!!!!
Kendini dünyanın merkezi sanan Komplexli patronlardan bıktım!
Hayat bu kadar pahalıyken cok komik rakamlarla insan calıstırmayı normalmiş gibi gören bencillerden bıktım!
Ne olursa olsun hiçbir haksızlıga gözyummamam için beni durtup duran Dikbaslılıgımdan bıktım!

bircok bıktıgım sey varken beni kendinden bıktıran yeni yeni kavramların oluşmasından bıktım!!!

çocuğun yoktur,hadi tembeller ne zaman bir bebek yapacaksınız;
ilk çocuğu doğurursun,ikinciyi ne zaman yapacaksın;
biraz kilo verirsin,ayyy çok zayıflamışsın,yüzün çökmüş;
biraz kilo alırsın,ne kadar kilo almışsın sen;
o gün yüzün biraz asıktır,hayırdır kocanla kavga mı ettin;
DİYEN İNSANLARDAN BIKTIMMMMMMMMMMM!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…