Nelerden ya da kimlerden bktnz?

Eşimin annesinin ikiyüzlülüğünden oğlu varken melek rolunü oynamasından..Sabahları eşimi yolcu ederken dayanayıp her sabah balkona çıkışından..İkiyüzlülüğünden kinli bakışlarından varlığından herşeyinden bıktım..

gurbette, annem babam ve kardeslerimden uzakta olmaktan; her memleket gidisimde kaynanamda kalmak zorunda olmaktan biktim yaaa

kendi bitirdiğim bölümde ilgili bugüne kadar herhangi bir iş yapamamaktan bu konuda kendimi ispatlayamamaktan

Merhaba.Ben sevgilimin eski sevgililerini sorun etmemden bıktım. Mesela bir kız var. Kız neler yapmış, saçlarını neye boyatmış falan hep merak ediyorum ve yolda gördükçe üstüne atlayım geliyor.
Acaba kendime güvensi birimiyim :S
Bundan nasıl kurtulabilirim?

Aklını kullanamayan bütün insanlardan bıktım.

"müfettiş karısıyım bana bir şey olmaz" düşüncesiyle öğrenciler üzerinden sürekli ego tatmini yapan öğretmen sınıfına sokulan şahıstan bıktım. bir de allık sürüşü yok mu yangından fırlamış gibi tanrımm

insanlardan.....en kısa zamanda bir sandal alıcam kendime...öyle fiyonklu bişey değil ama.eski püskü olsun zımparasınla macununla uğraşmak istiyom.sonra kovamı alıp balığa çıkacam tek başıma.gün batımında denizin sessizliği,sandala vuran minik dalgalar ve tepemde martılar haricinde kimseyi istemiyorum...hmmm,eşim ve çocuklar olabilir aslında,çok ısrar ederlerse alabilirim onları da yanıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…