Nelerden ya da kimlerden bktnz?

Yatıya geleceğini ancak birkaç saat önce haber veren misafirlerden. Suyu ısınana patlıyorum ama bitmiyorlar ki, çekirge gibiler.

Son düzenleme:
eşimden bıktımm..çok üzgünüm çok bana küfür etmesinden hep onun dediği olsun karşı taraf fikrini söyleyince tavır yapmasından etiket merakından ....dışarı çıktıgımızda rezil etmesinden sağda solda bana bağırmasından bık..tır...dıı.bugün çok üzgünüm çokk beni anlamıyor yaa anlama özürlüü diyorumki ben sabah hayatım bana aldığın uçak biletini erken bir tarihe alsak ben senden önce gitsem diyorum..surat asıyo tavır yapıyooo sanki bir yaz boyu benle dursan ne olur diyooo bende gitmek istiyorumm ama göndermiyoo beniii..bişey istiyorum olmaz yapmam etmem diyoo sözde çok anlayışı beyfendii her dediğimi yapar görünüyoo ama öğle deill.övünmesine sinir oluyorum..saygısızlıgına sinir oluyrmm..ne küçük bilir ne büyük terbiye yoksunu bi kocam var adı üstünde koca iştee:: ben çok üzgünüm bugün.......bana böle davrandıgı için benimde terbiyem bozuldu kendimdende tiksiniyorum (

insanların herkes hakkında dedikodu yapmalarından,çıkar peşinde olmalarından bıktım ...kendimle ilgilide kararsızlığımdan bıktım

Son düzenleme:
her gün sabahın köründe kalkmaktan kalktıktan sonra iyi güzel de kalkana kadar çok kötü,yatağa yapışıyorum resmen havalar da kötü zati

bende bıktım.iş yerindeki müdürümden bıktım.sinir oluyorum ona.pis kompleksli herif.hiç bir şey bilmeyen ama herşeyi bildiğini idda eden müdür müsfettesi...

kendimle mücadele etmekten bıktım.. hayatımda bir sorun varsa çözmeliyim.. yoksa bir adım öteye gidemiyorum.. işte bundan bıktım.. bırak o sorun bi süreliğine kenarda kalsın di mi?

Eşime hasret yaşamaktan, tayin alamayıp eli kolu bağlı oturmaktan bıktım ....
Kavuşmamıza tek vesile olan bebek yolu beklemekten sıkıldım .....
Kayınvalidemin kendini beğenmiş hallerinden, iftiralarından, yalanlarından BIKTIM !! BIKTIM !!!
kardeşimin 60-65 puanla yerleşebileceğini bilmemee rağmen, hayır ben memur olmayacağım özelde çalışacağım diye inat etmesinden bıktım ...
AMirlerimin dengesizliğinden bıktım .....
Annemin ve babamın kardeşlerinin o alçak gelinlerinin yalan ve çıkarcı samimiyetlerinden, her zaman aynı ortamda bulunmaktan onların aidlilkerini içimize atmaktan , kuzenlerime eşlerinin iyi olduğuna dair yalan söylemekten bıktım !!!

Hele hele dini istismar eden alçak hain ikiyüzlü riyakar sahtekar türbanlıları, çıkarcı hacı hocaları her daim görmekten bıktım !! defolsunlar ülkemden !!!

Son düzenleme:
Sevdiğim inatçılıklarından- ketumluğundan bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zor sabrediyorummm ama bitecek bir gün sabrım biliyorum! Sen de bilsen iyi olur..

minicik oğlumu evde bırakıp işe gitmek zorunda olmaktan.
anlaşılamamaktan.
babamın alkol merakından ve her gece yerlerden topladığımız çenesinden.
kocamın arabada her ay bir arıza çıkarmasından.
kocamı hafta sonları zorla dışarı çıkmaya ikna etmekten.
bütün sorumlulukların üstümde olmasından.
her yaz istediğim gibi tatil yapamamayıp senelik iznimin rezil olmasından.
agresif ve sinirli olmaktan
bııııııkkktttııııımmm

offf aslında ben şirketteki görgüsüz müdürmden de bıktım yüzünü göresım yok 7 yıldır aynı odada çalısıyoruz ,,,bir de yanımda benden 10 yaş küçük bir bebe var ondan da bıktım ,afra tafra kapris,
maaşımın artık bana yetmemesinden bıktım,
erkeklerin yalancılıklarından bıktım vs vs :)

calismaktan yoruldum ve biktimmm... keske zengin bi koca bulsaydimda calismak zorunda kalmasaydim

insanın gözünün içine baka baka yalan söyleyen tiplerden bıktım usandım.
her konuda zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışan kompleksi sığ insanlardan da bıktım.
bir de yalnızlıktan (bekarlıktan) sıkıldım. artık sevdiceğimle evlenip mutlu huzurlu bir yuva kurmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…