Nelerden ya da kimlerden bktnz?

Valla Ben Monotonluktan Bıktım
İşimden Bıktım
İşimdeki İnsanlardan Bıktım
Görünüşümden Bıktım
Bi Kilo Veremedim
Devamlı Uykusuz Olmaktan Bıktım
Agrasif Ve sinirli Olmaktan
Stres Yapmaktan Bıktım
Off Yaaaa

26 yaşımda sürekli hastalıklarla boğuşmaktan bıktım.damar tıkanıklığı,romatizma daha bi sürü..Allahım nolur bana yardım et...

pamukelma Allah yardimcin olsun.. Hayatta en onemli sey saglik hakkaten gerisi teferruat.

Bende yasadigim yerden biktim. bir an once tasinmak istiyorum yeter yaaa onun disinda henuz baska seylerden bikmadim sanirm

kendimden bıktım sanırım şu ara

ders çalışmaktan bıktım
vajinal enfeksiyon olmaktan bıktım
havaların bir iyi bir kötü olmasından bıktım
bugün akşama ne yapsam diye düşünmekten bıktım
eksiklerin hiç bitmemesinden bıktım
yalaka ve emrivaki tarzında konuşan kendini bişey sanan insanlardan
abuk subuk saçma sapan konuşan insanlardan bıktım

gelip gelip nasıl olmuş diye soran model makinacımızdan

İnsanoğlundan bıktım.Toptan helak olsak da tertemiz pırıl pırıl bi nesil gelse diyorum bazen.Ama yine bizim izlerimiz kalacak değil mi, derinlemesine temizlik mümkün değil

Yoldaki, marketteki, trafikteki, binadaki, üst kattaki tüm insanlardan, herbinin ayrı bir gerizekalılığa imza atmasından bıktım.

İnsanların saygısızlığından, bencilliğinden, dar görüşlerinden..Kendimle ilgili bir türlü rejime başlayamamaktan :)

durduk yere artistlenmelerinden,her lafı farklı bir yerlerinden anlayıp trip yapmalarından,hiç gerek yokken surat sallamalarından....her nedense herkesi mutlu etmem gerektiğine dair bir misyon üstlenmişim gibi davranmalarından....yok kardeşim bööle bişey, ben bu konuda kimseye söz vermedim,ben de herkes gibi bu dünyaya geliş nedenimi bulmaya çalışıyom o kadar.kimse bana böyle bir görev vermedi:HERKESİ MUTLU EDİP HOŞ TUTACAKSIN diyen olmadı...yok benim bööle ulu bi görevim!ben sadece benim,bu şekilde varım....hoşlanmıyorsan rahat bırak....

erkek adamın karatersiz davranışlarından ,sorumsuz hareketlerinden ve bir bayana yaklaşmayı bilmeyişlerinden sıkıldım.
insanı anlayıp ona hitap etmek bukadar mı zor.

Okulumla ilgili bir sorundan biktim.

aynı ofiste yan masamda çalışan kızdan sıkıldım. onun yüzünü görmek sesini dahi duymak istemiyorum. taş devrinden kalma, bukadar sinir, bukadar anlayışsız, bukadar sevimsiz bir insan olamaz. hergünümüz bir tartışmayla geçiyor ofisteki diğer arkdaşlarda bazı davranışlarına sinirleniyorlar aslında benle aynı düşüncedeler ama ben sessiz kalamıyorum. offfffff offfff çok kötü bir durum yanii

Tam tiyatro oyunumuz sahnelenme aşamasındayken bizi bırakıp defolup giden gerizekalı hocamızdan
Ve sözde vekalet verdiği iki günlük adamın kendine yetkili süsü vermesinden
Bu kadar çabuk sinirleniyor olmamdan
Dilimi tutamamamdan çok sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…