Nelerden ya da kimlerden bktnz?

İşsizlikten bıktım .... kibirli insanlardan bıktım..kendini bi halt sananlardan bıktım...

dost gibi görünen yapmacık,kendini beğenmiş ve sadece kendini düşünen insanlardan,
gereksiz insanların beni kırıp üzmelerinden ve ağlatmalarından
ve artık 'beklemek' zorunda olmaktanda bıktımmm.
:2:

işimden,kararsızlığımdan ve herkese zayıf davranmaktan,zayıf davrandığım kişilerdense beklediğimi bulamamaktan o kadar bıktım ki....

32 aylık evliyim.kayınvalidemle her gün yüz göz olmaktan,sürekli sabahtan akşama kadar beraber oturmaktan bıktım.Yemeği 5-10 dakika geç koyunca söylenmesinden bıktım(kendisi saatleri bilmez yani saatin kaç olduğunu bilmez)
doğumdan sonra sürekli kilo aldın şişmanladın diyen komşularımdan bıktım artık.doğumdan sonra kilo almadım hamilelik kilolarım onlar.kocam sizn kadar şikayetçi değil benim kilolarımdan.tasası size mi düştü.siz önce dönüp kendinize bakın

sanssızlıgımdan,
ıslerımın ters gıtmesınden,
ısyerımdekı ayılardan ,
benı anlamayan aılemden,
ayrıca sevıyorum deyıpte uzen sevgılımden bıktımmmmm

eski eşimin hayatıma yeni biri girdi diye beni ahlaksızlıkla suçlayıp çocuğumu benden almakla tehdit etmesinden bıktıııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…